Sari la conținut

nick82

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nick82

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

nick82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

50

Reputație

  1. George, eu sunt mai urat probabil. 1200 lei a fost suma aia wow.. Mai sus, nu 45 min. Ala e timpul pt masaj. Extra optiunile au alt timp dar si costul e pe masura.
  2. Am fost recent. 200 lei intrarea. De banii astia ai open bar, 100 o bautura pt animatoare. Unele doar stau la povesti de adormit copiii, altele fac un lap dance . 300 lei separeul unde primesti striptease si lapdance. 400 masaj. Nu mai retin daca 30 sau 45 min. Unele merg si mai departe din ce mi s-a sugerat. Insa niste scoruri ridicole. Sunt constant peste 30 de fete, chiar 40, din care o buna parte arata intr-adevar f bine.
  3. Salut! Multumesc de ajutor lui @cenzurat. Din pacate nu s-a concretizat nimic. Vorbisem din timp cu Diana (masaj erotic Diana) si isi daduse acceptul, insa ne-a lasat balta cu o zi inainte. Apoi am incercat recomandarile colegului, am incercat si la un salon. Si degeaba. Ideea e ca deplasare fac doar la hotel, iar noi stateam in apartament in regim hotelier. Dezamagitoare oferta din Constanta / Mamaia. Poate era prea la inceputul sezonului sau nu am avut noi noroc.
  4. Salut, Am nevoie de ajutorul forumistilor din Constanța. Suntem in Mamaia pentru 3 zile cu ocazia unei petreceri a burlacilor. Stabilisem deja o deplasare pe post de surpriza pentru sarbatorit dar domnisoara a anulat. Avem nevoie de o varianta ok de backup pentru maine seara sau Sambata seara. 17 sau 18 iunie. Mulțumesc in avans!
  5. Am vizitat (din lipsa de optiuni pe termen scurt) pentru a 3 a oara salonul. Programare rapida, pentru ca era mic intervalul in care scapasem de radar. Ajuns pe Lamaitei, stat un pic la poarta, intampinat de 3 fete. Aici din pacate eterna mea problema cu numele ma impiedica sa individualizez cele 3 fete si, mai grav, pe cea aleasa. O pustoaica bruneta de 21-22 ani, de inaltime medie, cu destul de multa tatuaje pe mana si abdomen, aspect usor asiatic (a nu se citi conlocuitoare). Am urcat la primul etaj, am fost invitat la dus si aici pot sa remarc un plus fata de vizitele precedente. Gelul de dus okish, parca prea dulce si doar o singura optiune, prosopul curat, chiar remarcasem in curte un uscator de rufe plin cu prosoape scoase la aer, ca sa evite vechile probleme cu mirosul greu. Si un alt pus papuci de unica folosinta. Revenit la masaj am gasit-o pe gheisa in timp ce se dezbraca si i-am putut admira trupul sportiv si sanii medii dar frumosi. Masajul de relaxare a fost destul de in forta facut, cu simt de raspundere si tehnica destul de buna. Chiar ok. Dupa un timp m-am intors cu fata in sus, ea s-a uns pe piept cu ulei si a inceput un masaj erotic cu sanii, destul de mecanic. Oricum nu a sarit direct la eterna laba uleioasa. Abia dupa ce mi-a trezit bine interesul l-a luat la jocul de mana. Moment in care am rugat-o sa sa dea mai aproape sa o ating si eu daca mi-e permis. Ceea ce a si facut, continuand cu laba pana la happy ending. Pe tot parcursul masajului a stat cu binkinii pe ea... Ma gandeam ca i-o fi frig... Cert e ca nici nu i-am cerut eu sa-i dea jos. Nu sunt genul care sa ceara chestii, asteptand sa vad ce mi se poate oferi standard. Dusul de rigoare si inapoi pe cai.. Note: salon 8,5+ pentru ca se vede ca asculta nemultumirile Gheisa: 9 ca aspect, 6 ca implicare Masaj relaxare 9+ Masaj erotic 7 Timbrul de mediu: 150 lei
  6. Am mai incercat o vizita la Secret Massage acum cateva zile. Sunat din scurt, programare in 20 minute, 2 fete disponibile. Kendra si Karina(sau Carina..). Am ales-o pe Karina, Kendra fiind binisor mai inalta decat mine probabil si de la tocuri. Karina e o pustoaica blonduta, ochi albastri, aspect destul de comun. Dusul facut langa camera de sus, apa calda, baia curata, dar prosop cu miros urat, asa cum s-au mai plans si altii.. Masajul de relaxare facut cu silinta si implicare, are ceva putere desi n-ai zice, per total f ok...8,5 Masajul erotic iar sub asteptari, o laba uleioasa combinata cu unele momente in care freca penisul intre sani.. maxim 6 as da aici. Dup-aia inca un dus, desi nu ma incanta deloc prosopul, dar trebuia sa ma curat intr-un fel si plecat spre treburile mele. As zice undeva la 50 min d2d.
  7. Eu nu vreau sa ma gandesc cam cate forumuri o sa poluezi cand o sa vrei sa-ti cumperi o masina, daca pentru 100-200 lei teapa potentiala ai umplut toate topicele pe aici.
  8. In zona aia e The Buddhist. Nu am avut onoarea, dar povestile de la oameni care au fost acolo m-au convins sa-l evit. Vorbeau de niste sume astronomice ...
  9. Am vizitat-o si eu acum cateva zile pe Bety. Locatia arhicunoscuta din restul comentariilor. Pozitionare foarte buna, interiorul decent, baie curata (prosop curat, am primit si papuci), camera cu saltea pe jos, cam de un 8 sa zic. E suficient pentru scopul ei, dar evident se poate mai bine. Bety e o tipa draguta, skinny, cam cea mai skinny tipa pe care am cunoscut-o indeaproape. Nota 8,5 Prestatia e foarte buna, se vede experienta. Desi fac mereu oral protejat, tehnica ei mi-a trezit foarte repede obiectul muncii. A continuat joaca ceva vreme, dar am cerut eu sa trecem la pasul urmator pentru ca voiam sa ma bucur si de normal. Din pacate bucuria a fost de foarte scurta durata, incalzirea temeinica si pasarica stramta ducand la un gol in primele secunde ale meciului. Oral 9,5; Normal - dau nota data viitoare Cum eram destul de pe fuga si trecusera deja vreo 25 minute, am facut rapid un dus, m-am echipat si am iesit sa infrunt iar traficul de decembrie. Per total o experienta ok, de recomandat si altora. 200 lei, tarif unic.
  10. Am ajuns si eu intr-o noapte tarziu dupa miezul noptii. Programare facuta din scurt la telefon cu 20 minute inainte. Erau 2 fete disponibile, sper sa nu gresesc numele, Ina si Kendra. Am stat cateva minute la povesti in receptie, mi-au oferit de baut ceva la alegere si m-au rugat sa o aleg pe una dintre ele sau pe amandoua. Cum nu aveam buget pregatit pentru doua fete si cum era prima experienta la un salon de masaj, am zis sa o incep treptat in acest domeniu si am ales o singura fata, pe Ina, pentru o ora. Ina o blonda inalta, pe tocuri se ducea spre 1.88, slim, picioare si fund misto, pe care le-am admirat urcand in urma ei la etajul vilei, ca dezavantaj as remarca sanii cam mici. M-a condus in camera, unde erau 2 saltele si prosoape pregatite. A pornit apa la dus ca sa se incalzeasca cat timp ma dezechipam, am facut dusul de rigoare si am revenit pe una din cele 2 saltele. Intinsese un prosop mare si mai era pregatit inca unul mai mic pentru a-l intinde pe perna. Aici un plus pentru salon. Era si AC in camera, de data asta dat drumul pe caldura, un radio cu muzica ok si evident un ceas. Masajul de relaxare a fost decent, ulei din abundenta, nimic iesit din comun. Mai mult am stat la povesti ca nu cumva sa adorm, dar efecte terapeutice nu prea am resimtit. Dupa ceva vreme m-am intors cu burta-n sus, unde usor usor a trecut la cel erotic. Cum spuneam e prima experienta la un salon dar nu am inteles erotismul din acel masaj. O luna perioada mi-a frectionat mandria cu acelasi ulei. De remarcat ca a facut-o incet si nu la repezeala. Dar ea statea in genunchi langa mine. Am intrebat-o daca in asta consta partea erotica si ea a zis da, cum altfel? Pai eu stiu ma gandema ca e ceva mai intim, sa simt si eu ceva, moment in care a schimbat pozitia, s-a pus cu fundul deasupra mea in reverse cow girl si a continuat aceeasi frectie cu ulei. Am finalizat intr-un final, m-a sters cu servetele si m-am dus iar la dus sa dau tona de ulei jos. De data asta au fost ceva fluctuatii cu temperatura apei dar am reusit sa fac dus. Desi a insistat ca sa nu ma grabesc ca mai e timp am plecat de buna voie in treburile mele. Ca note: Ina - 7.5 - 8 Locatia : 8.5 (curat, amenajat ok pt scopul locatiei, un miros un pic ciudat in baie, mici probleme cu apa calda si presiunea) Masaj de relaxare: 8 Masaj erotic: nu am cu ce compara, dar fata de asteptarile mele as zice nota 5 (de mai multa implicare si erotism am avut parte la lap dance) Platit 150 lei
  11. Nu e chiar asa. Aici fiind vorba de bani cred ca ai citit legea pe sarite Dacă actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de acelaşi sex, care nu a împlinit vârsta de 18 ani, a fost determinat de oferirea sau darea de bani ori alte foloase de către făptuitor, direct sau indirect, victimei, pedeapsa este închisoarea de la 3 la 12 ani şi interzicerea unor drepturi.
  12. Am vazut ca am uitat pretul dupa ce am postat, dar nu am gasit buton de edit. @papuasul a raspuns el pentru mine. Multumesc! PS: @bogdan: unii dintre voi sunteti prea carcotasi. Dintr-un copy-paste si 2 clickuri ii gaseai anuntul cu tot cu pret si niste extra poze.
  13. Nu am ajuns in Buddhist. M-am documentat ceva pe tema asta cand incercam sa organizam o petrecere a burlacilor pentru un prieten. Am ajuns la concluzia ca ne-ar trebui un buget mult prea mare si ne-am reorientat. Dar am un coleg care a vizitat locul, unii din gasca lui fiind clienti fideli acolo. Ideea pe care am extras-o a fost ca tipele sunt misto, evident nu toate. Ca poti sa obtii multe, dar toate costa. Si costa al dracu de mult. Dar cum sunt multi oameni cu bani nu cred ca e o problema pentru club sa-si finanteze operatiunile.
×
×
  • Creează nouă...