Sari la conținut

darwinmonkey

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    51
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre darwinmonkey

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Bucale
  • Interese
    Tate si anal

Vizitatori Recenți Profil

1.387 citiri profil

darwinmonkey's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

76

Reputație

  1. Vezi aici https://nimfomane.com/forum/topic/101280-cei-care-ati-marcat-cu-sugardatersro/#comments
  2. Am plătit mai puțin la japoneze sau coreene. Și la 3-400 de euro prefer să mă dau în bărci câteva ore cu o puștoaică de 20 de ani de pe sugar pentru că are clar rulaj mai mic.
  3. Acum câteva zile cu coaiele pline și puțin pe fugă pentru că tipele pe care le ochisem la testate nu erau disponibile arunc un ochi pe publi să văd ceva curve care fac total în sectorul 3. O văd pe Nicoleta, îmi fac un film in cap despre cum pâraie curisorul ăla strâmt la anal și o sun. Îi spun că vreau 1h și o bagă pe aia cu ea lucrează la finalizare că e foarte ocupată. Când îi spun că vreau și anal finalizarea devine maxim 20 de minute și 150 de lei. Așa că întru aici sa vă spun că e fast fuck și dau de recenziile ante futacilor. Deci mai bine evitați
  4. Nagia arăți bine. Dar pentru ăștia ca mine pune și ceva detalii - preț, locație. Oferi doar masaj sau putem face un upgrade?
  5. Larisa am văzut ca în Bacău făceai și anal. Mai e în ofertă?
  6. Dacă mă aștepți așa sigur îți mai fac o vizită.
  7. Da-ne ceva mai multe detalii - servicii, preț, zonă. Și n-ar strica mai multe poze
  8. Bună Eva. Lucrezi săptămâna asta? Am incercat o programare pe WhatsApp dar fără răspuns până acum.
  9. Pare că nu are nevoie. Dacă țin bine minte nici Cristinele de la top nu au folosit lubrifiant și nici n-au făcut mofturi.
  10. Din ce văd pe aici relatările sunt la extreme. Am ajuns săptămâna asta la Micky și fata fizic e fix ce mi-a recomandat doctorul. Programare prin SMS cu vreo 2h înainte (unde am prins slot liber). Ajuns la ea am avut o surpriză foarte plăcută - fata are un corp fix cum imi place mie: micuță (pe la 1.60), cur rotund și lat, tâțe tari și frumușică tare. E naturală - fără botox și alte minuni. Și dacă vreți schiloade trebuie să căutați în altă parte. 10 nota fetei. Locația 9 - e aproape de mine, curată, fără paznic și vecini curioși. Prosop curat la baie dar geluri de duș doar de femei - ceva gen dove. ON 9 - e fix cum imi place - slow, mai aruncă câte o privire. N-am apucat să termin la oral. NP 10 - e strâmtă, pizda curată și fără miros, acceptă poziții fara să comenteze. AP 9 - asta a fost surpriza emisiunii - majoritatea escortelor care au anal in ofertă mă refuză pe motiv de dimensiuni. La Micky a intrat fără probleme doar cu puțin scuipat - nu are lubrifiant. GFE 5-6 - Aici într-adevăr mai are de lucrat - e la început, e tânără și destul de timidă. De revenit - eu clar o să mai revin, voi mai stați pe acasă ca să pot prinde loc când am chef.
  11. Bloomberg.com Medium.com Cred că Bloomberg e si ultima revista pe care am citit-o in format fizic. In rest sunt abonat la diverse site-uri/bloguri pe diverse domenii folosind un rss reader - inoreader.com
  12. Mădălina își are locul ei în topul meu (de exemplu). Și e de ajuns.
×
×
  • Creează nouă...