Sari la conținut

brayn

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    82
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre brayn

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Ploiesti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

brayn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

54

Reputație

  1. Sunat...programat...ajuns in locatie. Nu am ramas...cand am vazut ce fata de pantof uzat are si cum vorbeste asa cu tupeu....cioara proasta si urata. Nu recomand nici pe gratis,mai bine mergi la zoo si pierzi timpul.
  2. Din pacate este plina piata de panarame,poponari ...toate au poze reale,toate sunt pentru prima oara in Ploiesti si nici una nu cunoaste termenul de “peste” . Sunt 2-3 care sunt mai ok in oras,in rest praf. Tepare ordinare mereu aceleasi doar schimba poza si telefonul cateodata si pretul.
  3. Mai stie cineva de domnisoara? Numarul nu mai este valabil....
  4. Bai gustere and1adrian89 cam dubios contul tau...facut astazi si sari ca ars ca se deranjeaza fata sa ne sune. Ba esti prost sau peste? Cum draq sa te sune...daca vreau o mai sun eu dar nu ma cauta ea mai idiotule. Si cand esti cu un client inchizi tel sau il pui pe silentios dar este disperata sa ii prinda pe toti. Daca ar putea ar baga 10 odata in camera sa ii suga pe toti in 15 min sa faca milioanele. Genul asta de fete asa o sa moara...fara bani..proaste si futute. E foame de bani baieti...e foame de bani..
  5. Esti retardata draga Raluca,tu ai asteptat sa faci 18 ani ca sa te apuci sa o sugi? Alceva nu ti-a trecut prin cap? Poti face multe lucruri....asta daca te duce capul. In cazul tau esti proasta rau si doar prostitutia este singura ta sansa de supravietuire sa faci un ban. Intrebare care este ultima facultate absolvita? Scuze nu cred ca ai trecut de capacitate. Si daca ai peste nu deranjeaza pe nimeni doar ca iar esti proasta.
  6. Domnisoara Raluca... comportamentul tau si vocabularul este de tarfa ieftina,centurista. Dupa ce ai facut Europa...te-au rupt aia pe acolo...ai venit pe la noi cu figuri din astea de 2 lei. Tot de dai lovita...ca nu exista peste ca nu ai auzit nici nu stii cum arata. Toti stiu ca ai ...cine vrea sa te viziteze o face...cine nu ...nu. Dar sa scrie pe aici ca pe 100 ron pui covorul rosu...cam aiurea ..pacalesti poporul cu televizorul. Vrei sa faci bani ...nu cred ca vrei vreo statuie in centru pentru tarfa non profit.
  7. Esti sigur ca nu ai stat 4 ore? Doar 3 ? Foarte putin...eu am dat 100 ron si am stat toata ziua. Chiar m-am certat cu ea ca nu a vrut banii si cea mai tare faza...la plecare pestele mi-a dat 200 ron...ca sa mai vin si altadata. Deci dupa 15 min te zoreste sa termini...dupa 20 min esti gata plecat. Pestele sta de multe ori in casa sau prin jurul blocului si amabilitatea domnisoarei...ii cam lipseste. Deci domnu peste las-o mai moale cu propaganda asta. Sau ai fost pus de Dragnea sa minti in campanie?
  8. Are cineva noul numar? Ca la cel vechi nu mai este valabil. Cine a primit noul numar poate il posteaza aici .
  9. Am vazut anuntul pe publi24 pozele erau ok ....sunat afla detalii. 100 normal oral si extra anal. Adresa vis a vis de hotel central. Cand am ajuns ...surpriza! Fetele din poza cred ca s-au mutat ca in locatie erau niste rapanoase de culoare. Adica Teapa ca multe din anunturi. Le-am vazut pe toate 3 clar nu merita sa ramai,miros urat in casa si niste pesti in alta camera se auzeau pe acolo asa ca am fugit. Deci nu recomand!!!
  10. Pacat ca sta “ ascunsa” chiar era ok. Ultima data isi schimbase si locatia si numarul de telefon...acum a schimbat din nou si locatia si numarul. De data asta nu am reusit sa mai fac rost de numarul de telefon.
  11. La clientii cu care a dorit sa colaboreze a dat sms cu noul numar. Nu doreste sa ii mai ii apara numarul de telefon sau locatia pe internet. Cica vrea sa stea “ ascunsa” o perioada.
  12. Lucreaza...cerc restrans de clienti fara reclama.
  13. Vizitat domnsoara este foare prompta la programari deci nota 10. Aparatament super curat si baie dotata nota 10. Masaj super bun chiar ma durea gatul cam mult ulei zici ca sunt puiul de la kaufland nota 9. Face un oral mie unul mi-a placut este de 8 si sexul normal nimic asa uau de 7. La sex anal sta mai bine stramta se misca bine ii dau 9. Pret......piperat dar si ofera de banii astia 300 ron.
  14. La serviciile oferite nimic de zis dar nu este serioasa programeaza aiurea raspunde greu sau deloc asta reprosez. Daca vrea sa ma primeasca bine daca nu asta e. Doar ca nu mi-a zis nimic cand am fost nici eu nu am zis ca eu sunt ala dupa forum
  15. Am reusit sa o vizitez este ok. Greu rau cu telefonul ca nu raspunde trebuie insistat muuuullllttttt dar am reusit. Mai ca ma si certa ca sunt insistent. Locatie tot acolo acelasi apartament sa zicem nota 7 Servicii exclusiv masaj deci nu se confirma sexul nici cu nici fara nota 8 si platit 150.
×
×
  • Creează nouă...