Sari la conținut

cristall12

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cristall12

  • Dată Naștere 21.09.1992

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Constanta

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

cristall12's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. fara sa ma jignesti nu poti ???? acum pe bune chear nu ai ce face ??? nu ma face ca si eu pot sa te jignesc in ultimul hal !!! dute ma si fute-o pe nevasta-ta nu mai sta si posta aici s-au cel putin nu ma mai jigni . exact comportamentul pe care l-ai avut cand ai venit aici in "cotetul" asta un inganfat fite de Bucuresti esti patetic pe bune . Iar dintre noi doi , panarama esti tu !!
  2. Da .....sa ma pis pe tine prostule si pe cine trimiti tu , imi este sila si scarba de oamenii ca tine ce pula mea tot vrei ma nene te certi u toata lumea tu esti pula mea jignesti pe toti marele destept dute ma frate si vezi-ti de treaba ta! ok , mi-ai facut reclama "frumoasa" acum ce vrei ? pfff... stii ce cred eu defapt ? suferi de neatentie ( nebagare in seama ) esti o persoana trista !!!
  3. Imi pare rau si imi cer scuze , eram ocupata cu un alt tip care avea programare inaintea ta chear imi pare rau !
  4. buna , da Obi imi amintesc stiu cine esti . nu are rost sa ne obosim sa dam explicatii unui idiot care in fata mea nici nu a marait dupa ce a plecat si-a adus aminte ca el defapt e smecher si-a luat laptop-ul in brate si a inceput sa posteze aici ! e de rasul planetei si maimutele ar rade !
  5. bai imputitule , pana acum am vb frumos cu tine civilizat . moldoveni ? pai sunt mai destepti si mai domni ca tine de o mie de ori "Bucuresteanule " te-as putea numi cioban la ce limbaj ai . eu zic sa-ti vezi ale tale si sa nu ma mai lingi pe mine in pizda ! Sa ma pis pe tine si idei;le tale de retard ce esti hai date in p** mea de obsedat !!! daca mai scrii o singura data aici in despre mine , injuraturile care o sa ti le ei, nu o sa le poti duce Taranule !!
  6. Pfffff .... bine daca te face fericit sa crezi s-au sa ti se dea dreptate , atunci asa e gata ai dreptate cum zici tu ! inceteaza sa ma mai jignesti ok ?! in rest poti sa faci chat aici pana te dor degetele .
  7. dragul meu , daca vrei pot sa-ti desenez ca nu ne intelegem . m-ai sunat pe la 19 si ceva ai spus ca la 22:30 vii sigur eu la 20:30 aveam programare la unghii pe la 22:25 ( 26) ti-am trimis un mesaj cu semnul (? ) acesta dupa care m-ai sunat si ai aj la mine ai urcat ai coborat etc ...la 23:08 minute ne-am aprins cate o tigara ma schimbat cateva vorbe dupa care , m-am ridicat de pe canapea si am inceput cu atingeri dupa care hainele de pe mine au disparut si ai coborat la {savariana aia flocoasa ca a bunici tale cum ai zis tu ) . Ti-am pus prezervativul si am inceput sa-ti fac oral ( tu neavand stare , cand in picioare in pa cand jos ) dupa care m-ai pus capra si dupa 15 ,20 de minute ai vrut iarasi oral , am schimbat prezervativul si am continuat cu oral (nu ti se scula ) am dat jos prezervativul si ti-am facut laba la cateva minute am pus alt prezervativ ti-am facut iarasi oral si tu erai foare suparat ca nu ti-am facut oral neprotejat ca e prima data cand folosesti prezervativul la oral ok am inteles . imi ziceai sa te ling pe coaie ti-am zis imi pare rau nu se poate . am continuat un pic la oral si ti-ai scos preservativul tragand de el de era sa ma lovesti si de aici a inceput ceara . la care eu ti-am zis ca nu pot sa mai fac nimic la comortamentul pe care il ai , m-am dat jos din pat ti-am dat 100 lei inapoi ( ai refuzat aruncand bacnota pe jos ) bobanind amandoi te-ai imbracat si ai plecat ! exact asta s-a intamplat nu stiu de unde atatea minciuni nsi aberatii cum ca flocoasa buboasa pe tot corpul ca atarna pielea pe mine , amenintari si etc . ai nr meu suna-ma si vbm degeaba stai si faci chat aici pe mine nu ma afecteaza cu nimic pozele vorbesc iar ca servicii ,sunt destui tipi care au fost la mine si au fost multumiti si ca servicii si comportament etc si care s-au intors si se vor intoarce . iar tu , tu esti doar un tip bucurestean care se lauda ff mul si vorbeste prost . iti repet vrei sa vorbesti cu mine ma poti suna s-au raspunde-mi ca degeaba faci chat aici . eu din momentul asta nu-ti mai scriu m-am coborat destul la nivelul ta . O seara faina !!
  8. daca erai un domn , faceai recenzii despre mn si nu stateai aici sa scrii sa te dai cocos ca degeaba o faci noi stim ce s-a intamplat am putea minti amandoi ! Tot ce pot sa spun e ca esti un obsedat si ai probleme la mansarda esti pe-ni-bil, PENIBIL pe cuvant !
  9. ce plangi pentru 200 lei )))))) hai vino si bate-ma ca-ti dau banii inapoi daca ma bati !
  10. stai si faci chat cu mine aici pisamas pe tine de pripas , care copii idiotule ? esti un cretin si un inapt mintal ... ai gasit pe dracu sa te ia , daca nu tia comvenit nu trebuia sa stai pisamas pe tine de zero ... esti un nimeni care stai si te certi cu mine aici... de ce sunt eu mizerie ca ma cobor la nivelul tau ? nu vezi ca esti penibil ? ce vroiai pt 200 de lei ? sa iti ling matele? imi e scarba de astia ca tine care vin la escorte de aparament si se cred pe centura. vezi ca ai facut programare la 22.30 si ai venit la 23.00 si niciodata nu spun ca rezolv eu pe nimeni in doua minute... mai esti si mincinos ... ti.am spus la tefefon ce prestez si cand ai venit mi.ai cerut alte servici ... nu m intereseaza igiena ta maxima ! si nu te mai da gangster pe site , ca esti un idiot de lA bucuresti un arogant si un mincinos.
  11. opaaaa... ai uitat sa spui ca 1h nu ti s-a sculat si ai f**t si tu asa un pic cu p* aia moarta si ai mai uitat sa spui ca nu ai avea cu ce sa f**i in cur... app nu fac anal idiotule .... vorbim de sex-apel cand cu esti un ipotent si un taran? esti un fustrat si un bou daca noi toate prostituatele avem un caracter infect si suntem trase la xerox dute nene la salon sau la luxury ... esti penibil ai cont de nu stiu cati ani si te-ai gasit sa postezi acum si despre mine ... ce minte bolnava ai adevaru e la tine , care adevar ca dai muie din placere ? poai nu ai cu ce sa dai muie si nici cu ce sa futi esti un retardat si un ipotent ... si pentru mine care sunt o PROSTITUATA cum spui tu , pt mine esti un zero , o mizerie de om !!
×
×
  • Creează nouă...