Sari la conținut

alexa25

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alexa25

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Pitesti

alexa25's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Buna , sunt Alexa , asa cum ati observat eu nu am mai activat in ultimul timp , doresc sa va anunt si pe aceasta cale ca m-am retras , nu voi mai activa nici alturi de Aida , va multumesc pentru experientele impartasite alaturi de voi , unele bune , altele mai putin bune dar toate au fost interesante si am avut multe de invatat in aceasta perioada . Rog moderatorul acestui forum sa treaca acest topic la inactive . Va multumesc , Alexa
  2. Buna , sunt Alexa , asa cum ati observat eu nu am mai activat in ultimul timp , doresc sa va anunt si pe aceasta cale ca m-am retras , va multumesc pentru experientele impartasite alaturi de voi , unele bune , altele mai putin bune dar toate au fost interesante si am avut multe de invatat in aceasta perioada . Rog moderatorul acestui forum sa treaca acest topic la inactive . Va multumesc , Alexa
  3. Dragul meu yoda daca nu a fost sa fie ,afirmatiile tale imi intaresc decizia de a nu ma cunoaste ,afirmatiile tale arata ce fel de barbat esti.
  4. Ia va rog eu sa nu mai sunati daca crede cineva ca as avea o problema de acest gen,in primul rand sunt o femeie ce se protejeaza si punct atat pe mine cat si pe voi.Va doresc o zi placuta.
  5. Giorgians lasa mi un mesaj pe nr ce e afisat.
  6. 0744452035 noul nr pe care ma puteti contacta.
  7. Si nu este cu rea intentie dar am ceva probleme de rezolvat ,va pup .
  8. Imi cer mii de scuze dar sunt plecata ptr doua saptamani,am sa anunt cand revin.
  9. Totul in afara de anal,serviciile la dublu numai in c de ag,ca si cadou 400 ora iar ce trece peste se mareste cadoul.O zi frumoasa.
  10. Dragi mei o sa va rog sa ma contactati si pe whatsapp daca se poate ptr ca nu pot raspunde la toata lumea.Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana linistit.
  11. Buna seara.Vreau sa va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase adresate,va pup si astept sa ma contactati.
×
×
  • Creează nouă...