Sari la conținut

winehouse_fellow

Serious Contributor
  • Număr conținut

    481
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre winehouse_fellow

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Emerald City

Vizitatori Recenți Profil

6.958 citiri profil

winehouse_fellow's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-399

Reputație

1

Community Answers

  1. Buna, Roz, vreau sa-mi cer scuze de la tine pentru cateva remarci pe care le-am facut la adresa ta acum nu foarte multa vreme. A fost badaranie crasa din partea mea, mai ales ca nu avuseseram niciun fel de contact pana atunci. Am inteles recent ca, de fapt, esti si tu hartuita si provocata in permanenta, asa ca incep sa-ti inteleg acum reactiile si tonul utilizat. As fi preferat sa discutam asta in PM, dar poate e mai corect asa, in public, asa cum a fost si schimbul nostru de replici.
  2. Citisem pe undeva ca asta e fostul @gelugun, dar mie mi se pare cam greu de crezut, pentru ca am discutat de cateva ori in PM si parea ok. E adevarat?
  3. Sa vedem daca reusesc sa fac un scurt rezumat pentru cei care nu au timp sa citeasca de a inceput: Picon se reconfirma ipocritul all-time al forumului. Pipilica, o nulitate sufocata de insignifianta existentei sale, imi scrie de doua ori cu litere de-o schioapa si ma someaza sa-i prezint toate reusitele si esecurile din viata mea. Si neaparat sa devin membru in clubul milionarilor. Dmx, scapat iar din cusca, alearga de nebun, se schimonoseste si arunca cu fecale in toate directiile. Biata Rozkendra, auto-intitulata 'legenda vie a forumului' ma besteleste cu sete in vreo 10 postari, dupa care, macinata de suferinta iubirii neimpartasite, isi face harakiri chiar pe topicul asta. Miskin arunca cate o petarda pe care talambul machucambo, transformat intre timp in presul forumului, se repede sa o ia in gura. Pulesteu, buldogul de inchiriat si campionul absolut al truismelor, vorbeste mult, dar nu comunica mai nimic. Compenseaza lipsa oricaror calitati intelectuale printr-o loialitate remarcabila. Vistantric face experimente la foc continuu pe o mana de prostanaci agresivi, care alearga ca posedatii in jurul cozii si n-au nici cea mai vaga idee in legatura cu ce li se intampla. Bogdanel merita, insa, Zmeura de Aur. Isi demonstreaza inca o data VELEitatile de sclav, cand nu ma baneaza si lasa topicul asta umilitor pentru el sa ajunga la 4,000 de vizualizari. Refuz sa cred ca facut-o pentru cativa centi acolo. Apreciez efortul si imaginatia puse la bataie de cei care mi-au dedicat postari intregi, pline de insulte. Le-am citit pe fiecare dintre ele, in timp ce savuram un vin din Chile pe balconul apartamentului meu de la etajul 22 cu vedere la ocean. Nu-ti trimit poze, Pipilica, nu te deranja sa ceri.
  4. Da, ce sa spun, l-ai pus la punct! Dupa sute de postari in care isi baga pula in toti membrii familliilor a zeci de useri, tu i-ai dat 2 warn-uri. Mai bine recunoaste ca tu esti dmx, pentru ca altfel cum s-ar explica reaparitia lui dupa ce fusese banat, si sutele de derapaje nesanctionate. Esti si ipocrit, ca orice jigodie. Hai, pe bune? Sa nu-mi zici acum ca mi-ai gasit postarea 'inoportuna'. Observ ca ti-ai luat la timp medicamentele pentru schizofrenie in ultima perioada, te exprimi o idee mai coerent. Nu ai niciun motiv de mandrie pentru ca ti-am citat o postare de acum un an sau doi, asa ca renunta la trimiterile la IQ sau EQ. E regretabil, totusi, ca, la IQ pe care visezi ca l-ai avea, nu sesizezi ironia cand vorbesti tocmai tu despre demnitate.
  5. Motane, sunt convins ca, intre doua sarmale si o manea, mai arunci cate o privire si pe forumul tau. Ce parere ai despre postarile astea? La atatea ore dupa, user-ul respectiv inca nu a fost banat. Si nici nu o sa fie, pentru ca nu e la prima iesire de acest gen. Nu stiu si nici nu ma intereseaza care este natura relatiei dintre tine si psihopatul dmx dmx - desi, daca as fi obligat sa ghicesc, as spune probabil ca tu esti si in spatele acestui user creat doar pentru a provoca si escalada conflicte. Chiar daca nu esti tu userul dmx, tot esti un nenorocit si o scarba de om pentru ca tolerezi si incurajezi prin pasivitatea ta astfel de derapaje si linsaje virtuale. Nu te flata acum, oricum nu mai aveam de mult timp alte asteptari din partea ta. Cam de cand le zambeai complice altor nenorociti care santajau si distribuiau pe forum poze cu copii **spam editat**. Inca o data, pentru ca e evident ca nu prea te duce capul: esti un gunoi! Si, desi nu-mi place sa admit, Rozkendra, cu toate exagerarile ei, are dreptate cand spune ca esti cea mai josnica fiinta si ca ai vinde-o si pe ma-ta pentru doi banuti.
  6. S-a inteles, dottore! Spune, se sparse bibeloul? Mai ai o certitudine ...
  7. Degeaba, nu mai ai aceeasi incisivitate fara injuraturile de mama.
  8. Nu mai stiu cine spunea ca doar prostii au certitudini. Unde mai pui ca esti si consecvent. Ar fi meritat mentionat si Cel Ce Vorbeste Cu Oile. Sau Genunchele cu manualele de educatie fizica. Alaturi de multi altii, dar cine are timp sa-i insire pe toti. Vazand cine ti-a dat like la postare, imi vin in minte cuvintele lui Boileau: 'Un prost gaseste totdeauna unul mai prost, care sa-l admire'.
  9. Ai vazut Westworld? Eram interesat de o opinie. http://www.imdb.com/title/tt0475784/?ref_=tt_rec_tt
  10. Nathan for You http://www.imdb.com/title/tt2297757/?ref_=fn_al_tt_1 Un serial de comedie mai neobisnuit, genul docu-reality, cu un umor irezistibil.
  11. Mai glumim noi, dar te deprima nivelul intelectual al celor care au acaparat prim-planul forumului in prezent: pipilica, deceiver/orochi, dmx (inca nu reusesc sa ma prind a cui clona este ), miky77, rozkendra, neobositul machucambo, colorado si sutele lui de clone etc. Cand le citesti unele replici, nu te poti abtine sa te intrebi daca sunt retardati sau doar niste pici de gradinita carora parintii au omis sa le activeze parental controls la tablete si telefoane. Pai pe langa parlitii astia, beraru si ec ed erau pur si simplu eruditi, ca sa dau doar doua exemple. Situatia seamana, ironic, putin cu cea din politica: daca personaje precum Adrian Nastase, Florin Georgescu sau Ioan Rus erau, categoric, nocive, dar macar aveau un anumit nivel de inteligenta si pregatire profesionala, astia din ziua de azi - gen Dragnea, Tudose, Iordache, Tutuianu, Lia Olguta sau Firea - sunt si prosti, si nocivi. Evolutie tipic romaneasca!
  12. Vezi că pe mine m-ai uitat, tălâmbule! Dacă nu ai fi un sociopat, te-ai ascunde după ce ai fost umilit public și ai demonstrat că nu ești decât un golănaș agresiv, dar fricos.
  13. The Handmaid's Tale, e un show nou-nout. Cu Elisabeth Moss (prestatie exceptionala, din nou) si Yvonne Strahovski. https://youtu.be/PJTonrzXTJs
×
×
  • Creează nouă...