Sari la conținut

ramona_maseuza

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    88
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ramona_maseuza

  • Dată Naștere 13.03.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Calea 13 Septembrie
  • Interese
    https://memoriileuneimaseuze.wordpress.com/

Vizitatori Recenți Profil

6.588 citiri profil

ramona_maseuza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

294

Reputație

  1. Nu sunt si nici nu voi fi vreodata disponibila in weekend. Lucrez foarte putin, activitatea mea de masaj s-a restrans semnificativ din motive personale. As aprecia daca ati citi raspunsurile mele anterioare, tie ti-am si raspuns punctual pe o pagina anterioara. Seara buna !
  2. Luni si marti nu mai prestez masaj. Deci nu pot sa-ti fac programare luni, pe 27.01. Multumesc pt. Intelegere !
  3. Buna, da, este valabil, am gasit mesajul tau, dar eu nu pot trimite raspuns international. Sunt ok data si ora propuse de tine. Reconfirmam telefonic sau cartela Ro cu adresa cu o zi inainte. Ganduri bune ! Zi senina !
  4. Buna Giancarlo, m-as bucura sa ne revedem ! si La multi ani tuturor ! Voi fi disponibila incepand cu 15 ianuarie, aproximativ 3 zile pe saptamana, miercuri, joi si vineri mai exact, intre orele 11 si 18. Pot face mici exceptii de la acest interval cu conditia rezervarii din timp. Locatia Calea 13 Septembrie, langa Monitorul Oficial. Cadoul 200 lei / 90 minute. Va urez un An Nou 2020 precum un nou inceput ! Provocator, minunat, initiatic !
  5. Ai si tu fixurile tale cu masaj karsai, masaj cu gatul si clavicula, bla bla... vezi ca ai uitat de masajul energetic pe chakre 😂😂😂😂... Parerea mea este ca doar vrei sa pari pretentios, de fapt nu te tine ... stii tu mai bine ce !! App de masaj cu clavicula, din umila mea experienta zic, tre’ sa ai ce masa cu clavicula, sa fie si groasa, si lunga, si bine sculata. Ceea ce nu functioneaza in cele mai multe cazuri ! E si de prost gust sa negociezi asta ca la piata, ca nu ai cum sti, ca maseuza, ce instrument vei “masa†cu clavicula. Daca fata vede ca are cu ce “lucra†probabil va folosi tehnica. Semnat, una care a facut destule masaje/finalizari cu clavicula. La multi ani si sanatate ! 😎😎😎
  6. Cica ar fi pentru adolescentii cu imaginatia bogata, din ceea ce imi sopteste memoria. Deci, n-am citit-o, a scris-o Andrei prea tarziu pentru a ma castiga drept cititoare.
  7. Nu credeti, domne, rauvoitorii, am sters praful, Pronto&stuff, nu lasa scame😂😂, e curat bec, puteti sa veniti sa va convingeti 😋😋😋 Pupici fideli !
  8. Din pacate, Dvs. doriti sedinte prelungite de 3-4-5 ore sau seara sau weekend, cerere pe care nu ma pot plia indiferent de oferta financiara, din cauza unor factori subiectivi. Cred v-am mai explicat si mai demult. De altfel, telefonul a fost mai mult inchis in ultima perioada, datorita unor probleme personale. Va rog sa va cautati alte variante ! Multumesc pt. Intelegere !
  9. Buna tuturor ! Happy Hallowen, ca sa zic asa ! Ce pacat ca nu mai poti adauga poze, aveam una tare de “vrajitoare buna†😜😜 Cu scuzele de rigoare adresate celor care m-au contactat in luna octombrie, telefonul a fost mai mult inchis din motive subiective. Am revenit la partea care-mi place mult. Va astept ! Program : luni-vineri intre 11 si 18. Locatie : Calea 13 Septembrie, Monitorul Oficial. Servicii si cadou neschimbate. O zi minunata ! 😋😋😋
  10. Da, am reinceput partial activitatea.Telefonul a fost inchis cata vreme am fost in Concediu. O seara buna !
  11. In weekend nu lucrez, fara exceptie. In plus, veeau sa anunt ca voi mai lucra cateva zile ( de luni pana joi inclusiv), dupa care urmeaza vacanta. Ne vom revedea pe 1 iulie ! Asa ca, cine nu vrea sa ma rateze zilele viitoare, de luni este deschis telefonul din nou! Weekend cu soare si plaja va doresc !ðŸ˜ðŸ˜â˜€ï¸â˜€ï¸
  12. Cel putin 2-3 ore inainte. Din pacate insa, saptamana aceasta nu voi lucra. Multumesc pt. Intelegere, o zi frumoasa va doresc ! ðŸ˜
  13. Buna Mona. Eu ofer si servicii de massj erotic pt. Femei. Cauta-ma la Sectiunea Masaj erotic - Ramona zona Tineretului 0731.813.352. Dar nu ma deplasez la hotel, ofer acest serviciu doar la mine acasa, restul detaliilor daca te intereseaza le gasesti pe topicul meu. Multumesc, weekend placut !
×
×
  • Creează nouă...