Sari la conținut

logansen

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre logansen

logansen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație

  1. Salutare!Intrebare...cum poti da de Carina?Exista undeva un contact?
  2. Bună!Am incercat sa iau legatura cu tine pe watsapp...imi poti da mai multe detalii aici?
  3. Bună!Super oferta...Sunt convins ca cine va veni la tine este norocos ca o sa te te cunoasca, nu se va plictisi niciodata!Esti super ok!
  4. Bună!Ti-am lasat un mesaj pe tel.Imi poti raspunde?Multumesc.
  5. Unu cu luat si altu cu dat bani!funny!
  6. Sper ca a 3 vizita sa fie pe masura si sa postez intamplarea mult mai detaliat!Oral 10, normal 10, anal 10, gfe 10, locatie 10, si Alina e de 10!
  7. Am avut parte de aproape tot, de la oral, normal, anal, jucarii, squirt, chiar daca Alina nu era in cele mai bune momente!Pt mine toate sunt de nota 10, chiar daca nu am avut parte de anulingus pe care nu l-am expirementat pana acum!Locatia este super oke, curata, ea primitoare si vorbareata, deschisa la orice, am avut parte cam de un roll-play, am cerut sa fie imbracata, pe tocuri si totul a decurs super oke!Este mai greu sa ajung pt ca nu sunt din buc, am vb cu ea si sper sa experimentez tot!
  8. Buna seara!Dupa lunga perioada in care am ezitat sa postez, odata cu anuntul ca se intoarce in buc Alina, am zis sa spun si eu 2,3cuvinte!Am vizitato si eu pe aceasta Doamna, care este super oke, chiar daca cum spun si altii ca fata ii arata varsta, in rest pot sa zic ca este top, deoarece credeam ca ce se vede in filmele pt adulti, nu se poate pune in practica, dar vizita la Ea mi-a aratat ca m-am inselat!Am fost de 2ori, prima oara am fost foarte inhibat, dar a 2oara a fost oke.
×
×
  • Creează nouă...