Sari la conținut

madalina1098

Neverificata
  • Număr conținut

    123
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

5 Urmăritori

Despre madalina1098

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Craiova

Vizitatori Recenți Profil

4.782 citiri profil

madalina1098's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

39

Reputație

  1. Si cate sunt care fac de toate neprotejat, este îngrozitor.Mai ales ca sunt o gramada de tâmpiți care suna și cer acest lucru.
  2. Buna!Prestez oral si normal,100 ron o finalizare,200 ron h.Mici fantezii,sex între sani ,69,masaj de relaxare, imclus la ora.
  3. Mulțumesc mult!Te mai aștept!😘
  4. Bună, aseara am închis,si azi intrai aici.De regula nu stau pana târziu seara,maxim sase,dar anunta-ma din timp și stabilim. 😘
  5. Bună!Am încheiat ceva mai devreme azi. Am un program scurt de regula.Revino mâine.
  6. Forumul, scuze!Întâmplări neplacute.Am scris în graba.
  7. Nu vreau sa mai am legătură cu forumu,am avut intalari neplăcute în trecut aici ,si nu vreau sa se repete.Te 😘
  8. Am deschis acest topic pt a avertiza fetele celelalte în legătură cu acest individ.Pe mine m-a sunat azi ,spunea ca el este peste ,sa ma duc cu el la Severin sa fac bani, ca bate lumea,etc.Dupa propune sa faci cu el normal neprotejat, ca nu spune la nimeni, si apoi începe cu amenitari ,ca vine peste tine,ca te bate, ca trimite lume peste tine,cate si mai cate .Spune ca el se duce la fete, plătește si dupa își ia banii si pleacă. Eu azi am fost efectiv terorizata de acest individ cu amenintari si mesaje. Daca o sa continue o sa merg la politie probabil.Sunt de câțiva ani în branșă, nu am mai pățit asa ceva ,dar se pare ca asa procedează acești....nici nu știu cum sa le spun. O seara buna tuturor!
  9. Am găsit banii căzuți undeva,am crezut ca au fost furati.Rog un moderator, sa închidă sau sa șteargă macar nr de tel din titlu. Este greșeala mea,eu chiar am crezut ca au fost furati.Imi asum ca am greșit,accept criticile, si imi cer scuze.
  10. Am ceva timp de când practic aceasta meserie, dar nu am fost niciodată furata.Dar azi, posesorul acestui nr de tel,pe nume Stelu,mi-a furat o suma de bani ,nu mare ce-i drept. Atenție, fetelor, fiți cu băgare de seama unde puneți banii ca nu se știe niciodată. Imi cer scuze dacă am deschis discuția unde nu trebuia. Seara frumoasa!
  11. Ok,Iguana3.Multumesc.Stii bine ca nu fac si ma deranjează aceste răutăți.😘
×
×
  • Creează nouă...