Sari la conținut

shemale1101

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre shemale1101

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

shemale1101's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Nu va inteleg ce aveti cu ea. Fata e ok, poti avea o conversatie normala cu ea daca stii sa vorbesti normal, arata din ce in ce mai bine , deci.......nu vad motivele urii asteia fata de ea. Nu va place, treceti mai departe, sunt fete care poate vor fi pe placul vostru. Care-i placerea in a arunca cu noroi in halul asta ?!?
  2. Abia azi ti-am vazut anuntul, mi-e ciuda ca nu te-am prins in oras :( . Incearca sa nu-ti versi nervii pe toata lumea din cauza unor frustrati care te bat pe tine la cap ! Bagi pe toata lumea in aceeasi oala si nu-i fair deloc. Eu ( si poate multi ca mine ) pun mare pret si pe partea de GFE, iar felul asta de a vorbi nu ajuta deloc la partea asta. Acei frustrati / labari / idioti ( cum vrei sa le spui ) fac parte din joc, adica un "risc" pe care ti-l iei cand faci meseria asta, insa asta nu inseamna ca toti clientii din Cluj / Oradea / Iasi / Sibiu........etc. fac parte din categoria asta. Sper ca sunt niste iesiri temporare astea, pentru ca atunci cand ne-am vazut a fost treaba ok si n-as vrea sa se schimbe. Chiar as vrea sa ne mai vedem si altadata :) !
  3. Si exact de Andreea te-ai gasit sa te iei ?! Te-ai uitat in urma sa vezi si alte poze, sa vezi recenzii .....? Am cunoscut-o acum un an si ceva in Cluj, crede-ma ca-si merita toti banii. Daca esti om la locul tau si stii ce vrei si cum sa te porti, o sa ai parte de o experienta excelenta. Cat despre recenzii......... De ce-ar mai intra cineva sa-si dea cu parerea pe un forum unde 90% din post-uri sunt injuraturi si povesti ca la gura cortului ?! De ce sa intre cineva sa-si spuna parerea si sa vina apoi 10 "cunoscatori" cu 2 clase sa-si bata joc de ei ?! Asa a ajuns forumul asta, fiecare isi vede de treaba lui si isi tine experientele pentru el !
  4. Daca la mine te refereai sa fiu punctual, nu m-ai nimerit. Noi am vorbit pe un alt site, nu la telefon . Ce fac sau ce promit altii, nu e treaba mea; cand / daca apari in Cluj, cu siguranta ne vom vedea.
  5. Am stat putin de vorba cu Liza in zilele trecute, din pacate nu cred ca o sa reusim sa ne vedem. Mi-a placut, deci pt cine o viziteaza cred ca o sa aiba parte de un GFE chiar ok. In rest, pozele spun totul !
  6. Spune-mi te rog cat stai in Cluj si in ce zona ? Mersi .
  7. Hey . Pana cand stai in Cluj ?
  8. Frumos ! Vizita promisa in Cluj de 2 luni.........pe cand ?!
  9. Ciao. Maine se face o saptaman de cand trebuia sa ajungi la Cluj . Sau nu ?!
  10. Mi-ar fi placut sa fie mai repede; o saptamana inseamna vinerea viitoare ! Nu stiu daca o sa fiu in zona, mi-ar fi placut sa te "cunosc vreo 2 ore" . Dar.....cine stie ?! Poate reusim cumva ......
  11. Ciao. Stii cumva unde vei sta in Cluj ? Cand ajungi mai exact ? Mersi .
  12. Hello . Nu stiu cum sa iau legatura cu tine altfel, asa ca o sa te intreb aici ca toata lumea Cand revii la Cluj ? Mi-ar place sa ne revedem . Mersi
  13. Am reusit s-o cunosc pe Bianca, in sfarsit . Am prins-o azi la tel., in singura mea zi cat de cat libera si ne-am inteles sa ne vedem. N-o sa insist asupra amanuntelor. Bianca e exact cum se vede in poze si-n interventiile ei aici : finuta, feminina "in vorba si-n port" . O adevarata escorta, adica cineva cu care poti purta o conversatie inteligenta, dar si cineva impreuna cu care sa ai parte de o "partida" superba. Bianca, de la mine ai un 10 ! Atat . Imi pare rau pentru plecarea mea "neprogramata", dupa cum iti spuneam au fost treburi de bussines care nu sufereau amanare. Poate mai reusesc saptamana asta sa ne vedem, cumva ma simt ca ti-am ramas "dator" . Daca nu, la viitoarea venire in cluj, ne vom vedea sigur. Te pup.
  14. Stai linistita , eu nu mai intind povesti. Omu' n-a inteles nimic din ce-am spus, deci nu-si are sensul . Ne auzim luni. Te pup.
  15. Petrica, dragule, shezi bland in banca ta !!! Ce va fi acolo va fi intre mine si Bianca si ATAT !!! Daca si cat o sa relatez intr-o recenzie , asta deja e problema mea. Daca nu intervine nimic deosebit, sunt sigur ca va fi o experienta frumoasa pentru mine, dar (sper eu) si pt Bianca. Asadar, in rezumat, hai sa ne vedem fiecare de treburile noastre, ok ?!
×
×
  • Creează nouă...