Sari la conținut

marsboy1340

Serious Contributor
  • Număr conținut

    408
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre marsboy1340

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Europa
  • Interese
    Femei

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

marsboy1340's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

455

Reputație

  1. Fata a fost la mine pentru o ședința mai lunga. Scuze colega. A doua întâlnire cu Ella a fost wow. Mulțumesc pentru intensitatea cu care am trăit aceste ore Ella! Esti o fata de nota 10 pentru mine. Sigur aici este vorba de chimie și de simpatie. Pace!
  2. Am fost azi la Ella. Sa încep cu sfârșitul: am ieșit satisfăcut și cu un zâmbet. A fost ce trebe! Programare pe whatsapp fără probleme. Locatia: 10 totul perfect. Ella este o fata naturala de Oltenia. Nu este o frumusețe nemaipomenita, însă mia plăcut la nebunie. Am fost inspirat și i-am cerut sa fie pe tocuri, deoarece am vrut ca fundul iei sa iasă în evidenta de la început. Și bine am făcut. Ella este o fata micuța (1,60) cu picioare scunde și un fund elaborat. Are o piele fina cu un miros foarte plăcut. Știe sa se miște perfect și mișcă fundul la fel de perfect... Am avut o ora foarte tare, cu 2 numere buuuune. O voi revizia curând: mâine sper. Note: aspect: nu e perfecta, ansa mie mi-a placut mult: 9 ON: nu am ce comenta, nu e cu COF, deci 9 FK: sunt doar pupici, dar dulci 🙂 Actiune, se mișcă bine, e acolo și te termina.... 10 Cum am spus, Ella este o fata naturala și autentica. Doar gemetele par exagerate, ansa poate unora le place... Eu o recomand, și la Tomson 🙂! Multumesc Ella de antalinire, si ma bucur deja de următoarea!
  3. Eu am raspuns unei întrebări pusă in limba engleză, in limba engleză. Atât… din ce motiv oare, te legi de mine?
  4. Posibil, nu o vorbesc perfect. Tu ai complexe de inferioritate?
  5. Nu, doar ca intrebarea era in engleză😅
  6. Yes, next weekend, when I will arrive in Timisoara… You will still be there?
  7. Sa te poziționezi in piața altfel ca restul. Cred ca ai ceva potențial. Ai 21 de ani, ai un corp special si ai tupeu. Poți profita de asta, dacă o faci mai cu cap.
  8. Pai comentariul meu a avut exact aceasta intenție: să dezcordez atmosfera si sa o duc in una constructiva pozitivă. Asocierea „rea“ cu „buna in pat“. Din punct de vedere de Marketing, este posibil o astfel de mișcare…. desigur este nevoie de multă fantezie. succes!
  9. Tonul tău chiar e agresiv. Dacă ești rea in pat, chiar poți fi interesantă… Cât de rea ești in pat, poți detalia?
  10. Intram in turul doi al procesului de selecție. Cele trei finaliste selectate vor mai avea de trecut proba orală (15 minute). Câștigătoarea va fi înștiințată pe 31.01.
  11. Aștept escortele sa trimite aplicațiile. Va rog cu foto sau video.
  12. Absolut corect, comentariul tău! Sa vedem ce se mai întâmpla pe aici..
×
×
  • Creează nouă...