Sari la conținut

mansteel

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mansteel

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

mansteel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

113

Reputație

  1. Salutare,scuze că revin cu recenzia mai tarziu,joi am avut plăcere de a ajunge din nou la Claudia. Ce pot spune doar ca de la vizita la vizita la această frumoasa domnișoară parca e tot mai frumos,servicii si comportament 10 pe linie,De revenit cu cea mai mare încredere. Claudia multumesc pentru tot te pup o zi frumoasa!!!!
  2. Salut,astăzi am ajuns din nou la Claudia si am petrecut cu această superbă domnișoară una din cele mai frumoase clipe si momente alături de ea. Sincer cuvintele sunt de prisos,un comportament ireproșabil,de revenit de fiecare data. Claudia multumesc pentru tot,Te pup o seara frumoasa si noapte bună!!!!!!!
  3. Buna seara,azi am avut plăcerea de a ma bucura din nou de compania domnișoarei Claudia. Sincer cuvintele sunt de prisos,Un comportament ireproșabil super drăguță,foarte serviabila si super intelegatoare. De revenit DA de cate ori ajung in Constanța. Claudia multumesc pentru tot,Te pup o seara frumoasa!!!!!
  4. Buna seara,in primul rand vreau sami cer scuze pentru interventia mea,dar vreau sa va dezvălui experiența mea cu aceste scumpe doamne. Prima si prima oara am cunoscuto pe doamna Mihaela o experiență foarte plăcută pe care am si scris ceva pagini mai in urma,tin sa mentionez ca am mai fost la ea de câteva ori si la fel nici o schimbare din punctul meu de vedere. Am cunoscuto si pe colega Alessia care era cu doamna Mihaela la început. După revenirea doamnei Mihaela din repaus am vizitato din nou si atunci am cunoscuto si pe Roxana. La Roxana eu am fost până acum cred de cel putin trei-patru ori dar sincer cu mine ă avut un comportament super chiar foarte răbdătoare nu ma grăbit deloc si arata chiar bine de tot,sânii mari si fermi si un fund rotund numai bun. Eu stiu ca doar ele amândouă sunt in acel apartament,unde am gasit foarte curat de fiecare data.Rog frumos colegii sa nu se supere pentru interventia mea si nu imi doresc sa intru in polemica cu vreunul dar aceasta este experiența mea cu aceste frumoase doamne la care voi merge cu plăcere de fiecare data.Va multumesc o seara frumoasa !!!!!!
  5. Seara buna,urmărind de ceva timp topicul domnișoarei Claudia nu reușeam să-mi sincronizez timpul cu ea,dar astăzi am reusit. Fiind un pic mai liber după amiază am zis sami incerc norocul si sa o sun,imi raspunde destul de repede ceea ce am si rugato dacă se poate sa ne vedem. Ă acceptat fără nici o discuție mia indicat unde trebuie sa ajung eu deja plecând spre ea. Ajuns în fața locației am gasit destul de usor loc de parcare am sunat-o mia dat toate detaliile si ajuns in fata usi. Am intrat in casa domnișoara Claudia într-un capotel pe ea foarte primitoare ma poftit la un pahar de suc si o țigare. Am stat ceva timp la barfa după care am mers la dus eu si după ea. Baia foarte curata gel de dus prosoape curate puse la dispoziție,de fapt toată locația foarte curata .Când a ieșit din dus am rămas mut. O domnișoară foarte frumoasa cu niste sani superbi si un fundulet de milioane . Mă poftit în dormitor neam pus în pat si am început usor cu sărutări pe corp din partea ei până a început sami faca un oral de nu stiam ce se intampla cu mine. Bine executat foarte atentă la zone continuat asa o perioadă bună de timp până am rugato sami puna caciulita. La normal implicare totală din partea ei se umezeste natural eu zic ca chiar ii place,mai ales când te apuca si te trage in ea,schimbat vreo 2 poziții scos caciulita finalizare orală. Claudia o fata foarte simpatica,drăguță si foarte primitoare. De revenit maxim DA pentru tot ce oferă. Claudia multumesc,Te pup o seara frumoasa!!!!!!
  6. Buna seara,astăzi având ceva timp disponibil mi-am propus sa o mai vad încă o dată pe această frumoasa domnișoară. Am contactato pe whatsapp mia raspuns foarte repede după ceva discuții m-am programat. Ajuns la ea la ora stabilita ma intampinat aceeași persoană drăguță si foarte primitoare. Am mers în bucătărie la o țigare,O barfa mica după care am hotărât să mergem în dormitor. Aici ce pot spune servicii ireproșabile,super oral ,la normal super fita nebunie totală. Terminat mers la dus la o țigare si plecat. De revenit : de cate ori am ocazia cu plăcere!!!! Seară bună!!!!!!
  7. Buna seara,astăzi m-am reîntâlnit cu frumoasa domnișoară Dany. Am sunat-o mia raspuns foarte prompt și ma ghidat spre noua ei locație,ajuns destul de usor locuri de parcare imi explica la ce etaj si urc sus. Ajuns la etajul cu pricina ea ma astepta in usa,ma poftit in camera neam așezat un pic la barfa un suculet o țigară două chiar si am hotarat sa ne apucam de treabă. Am primit prosop curat pentru dus,la întoarcerea mea din baie ea ma astepta dezbrăcată în pat,mia zis ca ea făcuse dus până sa ajung eu. Ca si servicii ce as putea spune acelasi oral umed bine executat atentă la zone,la normal se misca la fel de bine ca si ultima mea vizită la ea. Am schimbat vreo două poziții după care am trecut iar la putin oral si finalizare pe sânii ei frumosi. Mers la baie împreună dus,îmbrăcat mai fumat o țigare si iesit pe usa. Ca si comportament super OK ,de revenit DA cu cea mai mare plăcere. Dany multumesc pentru timpul petrecut împreună. O seara frumoasa!!!!!
  8. mansteel

    Monica

    Salut cu mare drag,in schimb eu pe Mihaela am fost la ea si la colega ei mai veche si la cea noua. Deci avem sigur cam aceleasi gusturi. Seara buna !!!!!!
  9. mansteel

    Monica

    Salut,eu am scris sincer ce sa intamplat. Nu imi arde de glume. Seara buna!!!!
  10. mansteel

    Monica

    Salutare,astazi am zis sa vizitez o veche cunostinta adica pe Monica ,am fost la ea prin vara,am sunat ma ghidat catre noua locatie am urcat sus si am fost primit chiar de domnisoara Monica,mult mai frumusica mai dezghetata,si am fost invitat in bucatarie la o tigare si un suculet. Ajuns in bucatarie am facut cunostinta si cu colega ei bruneta care mia atras toata atentia. Dupa tigare si suculet am mers in dormitor cu Monika mia oferit prosop ptr. dus,si am rugato daca se poate sa intru cu colega ei. Tin sa mentionez chiar ea ma incurajat ca daca vreau nu este nici o problema. A chemato pe colega si am ramas mut. Cand sa dezbracat nu imi venea sa cred ce sani frumosi si tare are si un fundulet de milioane. Este un pic mai carnoasa decat Monika ea fiind genul slim. Am mers impreuna la dus baia super curata geluri de dus vreo 3 am vazut eu prosop curat ,si la baita cu bruneta. Am mers in dormitor si neam apucat de treaba,a inceput cu un oral bun usor umed dar foarte placut ,am rugato sami puna prezervativul sibam trecut la treaba. Am inceput eu deasupra are o pasarica stramta si se umezeste natural deci ii place,dupa am puso pe ea deasupra am observat ca ii place mai mult asa dupa care am trecut pe la spate usoare unduiri ale mijlocelului ba cu funduletul in sus ba in jos,na durat mult si am finalizat in aceasta pozitie . Destul de intelegatoare calma si deschisa bruneta. Dupa am mers la dus mam imbracat platit una finalizare 100 ron. Ca si note 9 per total. De revenit DA, mai ales ptr. sanii aia . Fetele multumesc o seara frumoasa!!!!
  11. Salutare,astazi am avut ceva timp liber si am zis sa o mai vad pe domnisoara Dana inca o data,lucru ce sa si intamplat. In jurul pranzului pun si o sun imi raspunde stabilim de comun acord in cat timp sa ne vedem,numai sa o sun cand sunt jos. Ajung la locatia binecunoscuta o sun,ma pofteste sus. Am fost invitat la o tigare ceva barfa putin suc,dupa care la baie eu mentionez ca ea doar ce iesise din dus avea doar prosopul pe ea cand am ajuns eu. Incet neam apucat de treaba a inceput cu un oral bine executat foarte umed si atenta la zone(mai bine ca data trecuta) foarte deschisa dupa care am trecut la normal unde am schimbat vreo doua pozitii cel mai tare a fost pe la spate la marginea patului cand sa intors cu funduletul ei rotund si frumos si nu ma mai saturam de pasarica ei umeda(apropo se umezeste natural si eu zic ca ii place). La un moment dat sa intors mia scos prezervativul si am terminat oral cu finalizare pe sanii ei frumosi(stiu de prima oara nu face finalizare orala). Am mers impreuna la dus neam echipat adica eu am mai stat la o tigare putina barfa si am plecat. Am platit 100 ron . Din punctul meu de vedere am sa revin la ea cu cea mai mare placere,fata super draguta si frumusica si buna(asta este parerea mea) sincer nu stiu ce au colegii cu ea,fara a intra in polemica cu vreunul,repet este parerea mea. Dana multumesc te pup seara buna!!!!!!!
  12. Salutare,azi dupa amiaza avand ceva timp liber zic sa o apelez pe domnisoara Andreea. Citesc anuntul domnisoarei si zic hai sa incerc pe whatapp. Surprinzator mia raspuns foarte repede. Am cazut de comun acord cand are timp sa ma anunte,ceea ce sa si intamplat. Cum zicea si colegul da intradevar sta in Lumina o locatie foarte discreta si primitoare in acelasi timp. Domnisoara Andreea o fata foarte draguta si primitoare am fost poftit in casa neam asezat la o tigare pentru a ne cunoaste un pic mai bine foarte serviabila,am optat pentru o finalizare,am intrat la dus eu primul dupa si ea,si neam intalnit in dormitor. Aici lucrurile au decurs perfect din toate punctele de vedere un oral np foarte bine executat cu deep,umed la normal se implica ii place se muleaza pe tine. Super comportament de revenit cu cea mai mare placere. Andreea multumesc te pup!!!!
  13. Salutare,in primul rand vreau sati multumesc Roxi ca ai revenit in Constanta. Azi am avut parte de cea mai frumoasa revedere cu aceasta superba domnisoara. Cuvintele sunt de prisos ca si note 10++ pe linie la absolut tot. Roxi iti multumesc pentru frumoasele clipe petrecute alaturi de tine. Te pup o seara frumoasa!!!!!
  14. Salutare,in aceasta seara am ajuns in Constanta desigur cu ceva chef de zbenguiala. In prima faza mam gandit la o fata anume dar cand ma uit la ceas destul de tarziu in jur de 23:30. Imi zic ia sa incerc si ceva nou. Iau publi la rasfoit si dau de anuntul domnisoarei. Pun mana pe telefon suna si imi raspunde domnisoara foarte amabila si dezinvolta. Imi spune meniul si plec catre ea la locatia de langa City Mall. Ajuns in fata locatiei o sun ma ghideaza sus. Ajuns in fata usii ce sa vezi chiar domnisoara din poze de pe publi. Ma asteptat imbracata exact ca in poze cu acel body negru pe ea si pantofi cu toc. Foarte amabila ma pofteste in casa alegem sa mergem in bucatarie pentru o tigare si a ne cunoaste putin mai bine. Am ales o finalizare am fost invitat in dormitor mia dat un prosop curat si mia aratat baia optasem sa fac un dus. Am iesit de la dus domnisoara se dezbracase si ea sanii destul de frumosi si impunatori si un fundulet maxim. Sa dus la baie pentru dus sa intors si mia zis de la bun inceput oral neprotejat dar fara finalizare orala doar corporala si faciala,normal protejat in orice pozitie. Am fost de acord si neam apucat de treaba un oral bun executat cu tente de deep si umed atenta la zonele adiacente,dupa ceva timp am pus prezervativul si am inceput intrun misionar dupa care pe la spate la marginea patului. Se umezeste natural gemete usoare si mici contre in momentul in care aveam ritmul mai tare. Dupa un timp cum eram la marginea patului si ea in pozitia mama iedului am rugato sa termine oral. Nu a avut nimic de obiectat sa intors si mia facut oral pana am terminat pe sanii ei frumusei. Am mers la baie amandoi neam dusat mam intors am mai fumat o tigare si ma servit cu un pahar de apa(optiunea mea). Am platit 100 pentru o finalizare am inteles ca ora este 200. Mentionez ca nu stiam ca este blonda ciocolatie abia la usa la plecare mia spus. Pentru mine o experienta destul de reusita de revenit-da din punctul meu de vedere comportament ok,simpatica si destul de deschisa. Seara buna!!!!
×
×
  • Creează nouă...