Sari la conținut

narcotyucul

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre narcotyucul

narcotyucul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Care este programul la fata? Vreau sa ii fac o vizita cu tata jean.
  2. Morți lui de auto corect. Retranscriu Nu ma cert eu cu labagii dăştia de se baga în seama doar ca sa le dai și lor o muie la plic. Mizeriile astea cotețare sugătoare de știuț, care se bagă aiurea în seamă.
  3. Nu ma cert eu cu labagii dastea de se baga în seama doar ca sa le dai și lor o muie la plic. Mizeriile astea cotet are sunătoare de știut, care se aga aiurea în seama.
  4. Mai du-te mă în sloboz de labagiu trist. Nu te lua cu mine în gură că te ard rău de tot. Te simți nebăgat în seama bai tristule? Sa îți iau oile , ciobanii și porcii în pula. Aia de ii ii futi tu toată ziua. Aflu eu cine ești fute-ma-s cu Mă-ta și te pun sa îmi faci o muie la căcat în timp ce îți bag în cur o sarma ghimpata. De ce te - ai simțit sa te bagi în seama lachita rujat? Te vezi smardoi la tastatură? Ai belit pula my friend sa vezi ce îți fut eu urechile clapauge.
  5. Bai șoferu, da de ce nu vii tu la.munte?vrei muntele sa vina la tine? Hai lasă că voi aveți destule acolo. Lasă fata aici ca te scuipam în ochi !!
  6. Sa moara peștii mei !! Nu am fost pana acum niciodată la fete contra cost. Dar ... trebuie sa încep cu tine. Pur și simplu. Ești misterul care scoală pula.
  7. Salutare confutaciosi, Ideea e ca, eu încă nu am fost în viata mea la o factuca sa ii dau bani, dar simt ca e nevoia acum. După 10 ani de relație cu muierea mea nu mai merge asa cum trebuie futareala și am nevoie de o diversificare. Ideea e ca că sa ies din casa sa plec fără sa ma sune consoarta trebuie sa ii zic ca ma duc la fotbal. E destul de ciudat sa ma duc în jambiere la escorta ?) ii zic și io ca sunt fotbalist la fcsb )
  8. Asta nu e aia cu "nu bat des cuie dar și când bat ma asigur ca dau cu fața? " )
  9. Fututi bulbazaru tău. Când vezi asa ceva fugiți în plm... ...fugiți! Dacă vine după voi.... Mai fugiți odată. Asta nu are treaba pe acasă?
  10. Da ce bârzoiu meu ai de nu poți sa pui mana pe telefon și sa suni o factuca sa o intrebi dacă sa îți rupă aţa de la pula. Ai aici de unde sa alegi. Topul e mare.
  11. Întrebarea e dacă asa zisele "maseuze" nu sunt altceva decât niște bagaboante care decât îți freacă puțin ciocanul și își da cu mâinile prin piele și cam atât. Adică talent zero. Atunci cred ca regreți sa dai 200 bilioane pentru asta.
×
×
  • Creează nouă...