Sari la conținut

30virgin

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre 30virgin

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

30virgin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Nu sunt eu mare futangiu (aș fi vrut) să ți dau sfaturi, dar ca idee intrii pe publi24 și alegi ce ți place ție, nu mie sau lui 'escu,fiecare femeie e unică, bărbații au nevoie de diversitate, sunt poligami genetic, societatea modernă ne vrea pe toți monogami, chiar dac o faci protejat scopul ți l ai atins, să faci sex cu câte mai multe femei în viață, să ți împrăștii sămânța, escortele o fac doar pentru bani, de la tine vor dori să te termine cât mai repede și de preferat la oral dacă s ar putea sau imediat după pentru a primi alt client=alți bani, tu din contră îți dorești te țină cât mai mult cât să merite investiția,e pe bandă, plus că mi se pare mult halatul o zi de muncă pentru noi, pentru un număr de 15 minute 100 lei, practic faci sex cu o păpușă gonflabilă caldă sau închiriezi un vagin fierbinte și atât, next și vaya con dios, e prea mecanic, aș prefera un deep throat la marginea patului, un pompoir, karezza, kabaza, ceva ce necesită o implicare și din partea ei dar nu știu dacă vei găsi asta în bt ci mai degrabă în viața de cuplu (sau în cea de triunghi amoros).
  2. Uitați vă la tălpile picioarelor sunt murdare așa arată o fată de la țară care umblă desculț prin bătătură, și a cumpărat haine din bazar replică la Calvin Klein CK, are un aspirator Albatros în cameră, probabil fetele nu știu cum să l folosească, nu cred că sunt venite de la București, poate de la 50 km de capitală dintr o comună ceva, nu uitați fetelor detaliile fac diferența, la noi banii nu cresc în copaci pune ți vă pe carte, lăsați vă de meserie dacă nu vă place, nu va mai împingeți doar pentru bani.
  3. Salut domnisoara Cristina, mi-a placut foarte mult sunt studentul de drept, mergeti cu incredere fratilor fata nu are mirosuri suspecte este curata, ingrijita, nu sunt pretentios, doar sincer, sani fermi, fara celulita, grasime, pentru mine a fost prima oara I am spus si ei sa nu ma ia prea repede, cu toate acestea a durat vreo 30 de minute, eu nu credeam ca va dura mai mult de 5 minute dar totul tine de creier - el e cel mai mare organ sexual sa nu uitati - o amintire frumoasa unica, ce ma va urma mereu, cand voi fi batran si impotent imi voi aminti de Cristina - ce vremuri.... Ati fost prima de aceea nu va pot compara cu alta si va ofer nota maxima 10 ! Aveti grija de dvs si selectati-va cu grija clientii sa nu dati peste tarani care nu stiti ce au in minte.
×
×
  • Creează nouă...