Sari la conținut

angelice

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre angelice

angelice's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Nu era cine stie ce de ea.. dar la pretul ala cel putin avea locatie, in Turda nu am mai gasit pe nici una cu locatie, doar astea de prin sens... care sincer nu merita ..daca stiti voi pe careva, lasati un mesaj, sunt si eu interesat.
  2. Am fost si eu pe la ea in urma cu ceva timp.. dar nu, nu mai presteaza.
  3. Buna tuturor. vreau sa vin cu o întrebare probabil pentru unii voi scârboasă iar probabil pentru alții o fantezie. Ce părere aveți despre cunnilingus in timpul menstruației? Câți dintre voi ați fi de-acord sa ii faceți un oral partenerei voastre in timpul menstruației sau câți dintre voi chiar ați făcut-o? Iar pentru femei: v-ar surâde ideea, ați acceptă dacă partenerul vostru ar vrea sa vă facă un oral chiar dacă sunteți la menstruație?
  4. Buna tuturor. vreau sa vin cu o întrebare probabil pentru unii voi scârboasă iar probabil pentru alții o fantezie. Ce părere aveți despre cunnilingus in timpul menstruației? Câți dintre voi ați fi de-acord sa ii faceți un oral partenerei voastre in timpul menstruației sau câți dintre voi chiar ați făcut-o? Iar pentru femei: v-ar surâde ideea, ați acceptă dacă partenerul vostru ar vrea sa vă facă un oral chiar dacă sunteți la menstruație? FUNDĂ CELUI MAI BUN RASPUNS. PS: rog sa vă păstrați glumele proaste pentru voi.
  5. angelice

    escorte turda

    Bună seara. Cunoaște vreo domnișoara care mai prestează in prezent pe Turda?
  6. Am vorbit la telefon cu dânsa. Preț puțin "piperat" dar după cum arata in poze, intradevar e calitate.. Mersi
  7. În top?, Clubul top40?. Și cum dau de Rebeca aia de care zici tu frate? Nu are un Facebook, un nr de telefon, nimic? Nu știu cine e cum arată.. "de unde să o iau?"
  8. Eu personal înafara de, damele din sens nu am mai găsit nimic sigur. Toate numerele la care am sunat de pe forum,sunt închise.. iar altele detalii nu prea s-au dat
  9. Ai putea sa îmi dai niste detalii, gen un număr de telefon bun dacă se poate, sau un alt mod sigur prin care pot să da de ea?
  10. Ce ști despre Dna Luci, poți să îmi dai mai multe detalii, merită vizitată?
  11. Bună ziua. Am incercat sa sun la acest număr de mai multe ori,la ore diferite dar nimic. Domnișoara are telefonul inchis. Poate cineva care a fost recent la ea să îmi de-a niste detalii cum pot da de ea? Sau mai știți pe alt cineva care prestează pe Turda?
×
×
  • Creează nouă...