Sari la conținut

claudiubran12

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre claudiubran12

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

claudiubran12's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

18

Reputație

  1. Salutare. Am fost la doamna saptamana trecuta. Are locatia pe Brancoveanu, la bulevard, la 5 minute de statia de metrou cu acelasi nume. Face oral(protejat/neprotejat in functie de preferite) si normal protejat la 60 lei finalizarea. Foarte ok doamna. Blonda cu sanii mari, putin lasati. Am inceput cu un oral, zic eu ok, apoi misionar si pe la spate si am terminat pe sanii ei. Oral 8 Normal 8 Locatie 6(apartamentul nu arata foarte ok, mobila veche si plina de praf, zugraveala este probabil de cand este apartamentul). Halat 60 lei finalizarea. Din punctul meu de vedere, de revenit cand am drum prin zona. Spor!
  2. Salutare. Mai stie cineva ceva de domnisoara? A mai vizitat-o cineva in ultima vreme?
  3. Am fost la ea anul trecut cand lucra si la finalizare si era 50 lei total. Varsta e cam pe acolo cum zice ea 42, dar fata o strica. Probabil ca e solicitata de a ridicat pretul la 150. Eu unul nu o mai vizitez.
  4. Este o naspeta la fata. E in blocul din spate de la shaormeria Dristor de pe Cantemir.
  5. A scazut pretul la 50, dar zice ca este la promotie!!!
  6. La numarul de aici este alta fata. Locatia este cea din pozele puse de bugsy90, doar ca fata nu este cea din poze. Anuntul. Masaj total, Dristor, buna, sunt noua in zona, te astept la mine, pe tine domn generos, pentru un masaj de relaxare total, Am 27 de ani, 1,67 si 50 de kg. Rog si cer seriozitate, pentru mai multe detalii suna-ma, Este o fata micuta, subtirica care face de toate.
  7. Salutare. Nu a fost nimeni pe la doamna? Acum este in berceni si cere 80 lei. Berceni Kamy blonda slim, ofer masaj de relaxare prin diferite tehnici ale masajului, seriozitatea si discretia ma caracterizeaza, poze reale personale din locatie, mai detalii la tel.,
  8. Bruneta 30 de ani, iti ofer masaj de relaxare intr-un ambient placut, Dristor, Baba Novac Salutare, Fiind prin zona Dristor si avand ceva timp liber am zis sa nu stau degeaba si merg la o duduie. Deschis anuntul telefonic, cautat la dristor si prima imi apare doamna. Am sunat, mi-a zis unde trebuie sa ajung si am plecat spre bubuiala. Locatia este pe Baba Novac primul bloc pe stanga cand mergi spre parc Este la parter, un apartament cu 3 camere cred, curatel si sunt cel putin 3 dudui acolo. Dupa cum zice in anunt ca are 30 de ani, eu ii dau macar 42. Arata bine la corp, dar fata nu e de 30 de ani. Am intrat, am platit o finalizare, 50 de lei si s-a apucat de treaba. Face oral si normal. Oralul ok iar la normal se misca putin apoi sta nemiscata. Finalizarea a fost orala. Note. Oral 7 Normal 7 Igiena 6 ( cred ca ar trebui sa faca dus mai des....) Halat 50 lei.
  9. Nu am ajuns la ea, dar am sunat. Are locatie pe luica, aproape de Brancoveanu. Face oral si normal protejat la 60 lei finalizarea. La telefon parea fara chef, vorbea "a lene". Poate trece cineva pe la ea.
  10. 25 ani, blonda draguta, tarif 60 L real, Berceni, stradal, zona civilizata, parcare, poti veni, sunt acasa, la mine, aer conditionat, igiena, daca vrei sa fii multumit treci, merita, masaj asa cum preferi,
  11. Blonda este la Timpuri Noi si face oral, normal, 69, sex intre sani la 100 finalizarea. Pozele nu sunt ale ei. Nu am fost la ea, doar am sunat. O zi buna!
  12. Am fost eu la domnisoara Georgiana. Este un apartament la parter vis-a-vis de Budimex. Era singura in locatie. La corp este ok, dar o strica fata. Oralul a fost neprotejat, dar nu am avut nici o problema, iar dupa 2 minute de oral a pus caciulita si hop capra. La un moment dat a inceput cu da mai incet ca ma doare, ca nu mai pot sa stau si hai sa schimbam pozitia. Ce e deranjant e ca daca ii suna telefonul raspunde. Oral 6 Normal 6 Halat 50 lei Eu nu recomand.
  13. MASAJ terapeutic de relaxare si intretinere corporala realizat de o doamna matura, atenta la dorintele dvs., detalii la tel. Tineretului, Cantemir, Budapesta, Unirii, Sincai, Berceni, poze reale, 12 May 15:21 http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/masaj-terapeutic-de-relaxare-si-intretinere-corporala-realizat-de-o-doamna_39155291.html
×
×
  • Creează nouă...