Sari la conținut

craidecurteveche

Serious Contributor
  • Număr conținut

    484
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre craidecurteveche

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    altundeva

craidecurteveche's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-202

Reputație

  1. Nu tu dom-ne ci troleibuzviciolus ala. Tu i-ai fi speriat doar din privire ! Si chiar nu poti sa ma banezi ? Trage !
  2. Stiati ca Motanul Troleibuz a fost paznic la oi si inca unul de temut ? Se pregateste haita de lupi sa dea iama in oi. Avangarda se intoarce "Stati, e naspa! L-au adus ciobanii pe Motanul Troleibuz !" "Ooooo se infiorara lupii mai vârstnici" Aia tineri nu pricepeau: "Pai anulam din cauza unui motan ? Sa ne pupe-n cur ! Raspund cei batrâni "Pai tocmai asta e ! Dar are botul asa de reeeceee "
  3. Tu crezi CA CHIAR asa face FBI-ul, sta la sprit cu banditii si le da ponturi ba vezi c-a aparut, impusca-l ! E plina Românica de cozi de topor ca tine !
  4. Ai dreptate cu repetarea, dar cate poze a pus in nud unii tot nu le vad. Ce-ai face in locul ei ?
  5. Care pula ma , c-aseara aveai un biet ciot. Dar de ce o pui pa ma-ta sa ti-l suga mereu ? Ieri pe inserat, infierbantat de excitantele cuvinte ale unei excorte momentan deghizata in membru (de valoare aia mare !!!!) m-am deplasat in Bolintin unde am gasit -o pe ramsay in dacia veche dând minusuri peste minusuri de pe telefonul ala furat de la un pensionar. Trebuie sa va spun ca individa arata ca in poza de avatar, nimic special. Preludiul a fost destul de agitat, sus-numita incercând sa scape. Va marturisesc ca as fi incercat primul numar anal, dar facuse deja pe ea de frica, asa ca am renuntat. La oral nu puteam sa risc, ca mai avea cativa dinti in gura, si aia cariatzi, asa ca a fost oral protejat, la alegerea mea. A durut-o uMpic la inceput, dar pe urma a inceput sa geama altfel, stiti voi, ochii aceea in timpul actului chiar meritau filmati. Descarcarea s-a produs pe toata fata, nu CIM din pacate. Dar GFE a fost maxim cand a inceput sa cânte cu o voce barbato-siropoasa ca in cantecul de mai jos "Mamicuta draga, am fost violata (sic!) Mamicuta draga si sunt suparata" (sic!) https://www.youtube.com/watch?v=Loha_aGZva4 Cadou: vreo 5 rangi peste dinti ca nu i-am pututs scoate din prima pe toti, a meritat pentru prestatie Locatie: O dacie 1300 ruginita care foloseste si bucatarie si veceu etc. 3 cu indulgenta Anal: Facuse pe ea, ar trebui s-o luati nemâncata Oral: Nimic special, dar cantatul cu toata sperma pe fata e de milioane ! 10 Igiena: 0 Concluzie: Desi igiena e precara, recomand cu caldura tuturor membrilor ! Satisfactia merita riscul !
  6. Ieri pe inserat, infierbantat de excitantele cuvinte ale unei excorte momentan deghizata in membru (de valoare aia mare !!!!) m-am deplasat in Bolintin unde am gasit -o pe ramsay in dacia veche dând minusuri peste minusuri de pe telefonul ala furat de la un pensionar. Trebuie sa va spun ca individa arata ca in poza de avatar, nimic special. Preludiul a fost destul de agitat, sus-numita incercând sa scape. Va marturisesc ca as fi incercat primul numar anal, dar facuse deja pe ea de frica, asa ca am renuntat. La oral nu puteam sa risc, ca mai avea cativa dinti in gura, si aia cariatzi, asa ca a fost oral protejat, la alegerea mea. A durut-o uMpic la inceput, dar pe urma a inceput sa geama altfel, stiti voi, ochii aceea in timpul actului chiar meritau filmati. Descarcarea s-a produs pe toata fata, nu CIM din pacate. Dar GFE a fost maxim cand a inceput sa cânte cu o voce barbato-siropoasa ca in cantecul de mai jos "Mamicuta draga, am fost violata (sic!) Mamicuta draga si sunt suparata" (sic!) https://www.youtube.com/watch?v=Loha_aGZva4 Cadou: vreo 5 rangi peste dinti ca nu i-am pututs scoate din prima pe toti, a meritat pentru prestatie Locatie: O dacie 1300 ruginita care foloseste si bucatarie si veceu etc. 3 cu indulgenta Anal: Facuse pe ea, ar trebui s-o luati nemâncata Oral: Nimic special, dar cantatul cu toata sperma pe fata e de milioane ! 10 Igiena: 0 Concluzie: Desi igiena e precara, recomand cu caldura tuturor membrilor ! Satisfactia merita riscul ! @Pisic, parca pentru recenzii false se intampla ceva, sau nu se mai aplica nici regula asta ?
  7. Mersi pentru lectia cu infantilismul. Dupa ce mi-ai explicat ca nu conteaza punctele de reputatie, te-ai dus si mi-ai dat minim la profil !
  8. ALUPIGUS Pisicuts ALUPIGUS ! Ma banezi dreaqului odata ? Forumu'tau de cacat e mai rau ca partidul comunist ! Intri usor dar de scapt scapi al dracului de greu !
  9. Imparat nu esti, rege nu esti, nici macar bulibasa da-te dreaq cu tot oamenii tai mafiotule ! Daca nu-s banat pana maine te bag in pizda ma-tii in continuare.
  10. Cu cine s-a futut ma-ta de arati in halul asta ? Ce animal a fost ea ?
  11. Bine ca ai dat note ai mici sa-l satisfaca pe fasolar ! Cred ca la normal a fost bine, bine ca n-ai dat un 8 - 9 ceva !! Daca ar fi fost cinstit, picon ti-ar fi zis sa scrii si despre teapa sa o treci la de evitat, asta pentru oameni normali, ca picon si gasca stau doar pe forum ! Apropos, bine ai (re) venit pe forum. Sper ca stii in ce te-ai bagat ! http://nimfomane.com/forum/topic/12278-important-cererile-de-stergereschimbare-de-username-au-disparut/
  12. Je me casse Bai nu ti-am zis de verisoar-ta. In seara asta neaparat !
  13. De ce, sulica, mi-ati dat peste 900 de minusuri intr-o zi ? Daca te amuza, de bucuri-e sa-ti bagi pula in ma-ta , de acord !
  14. Foutez moi la peine ! - ca te respect dac-o futi pe ma-ta Asa ai fost copoi si in mediu nevirtual. Moderai pentru cine-ti baga mai mult. Cu interlopii esti frate de cruce ! Se vede din stil Miskineee, esti mic copil !
  15. Barem nu-s de aceeasi rasa cu tine. Cat cupru ai furat de afara ?
×
×
  • Creează nouă...