Sari la conținut

florin78

Serious Contributor
  • Număr conținut

    993
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre florin78

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    București

Vizitatori Recenți Profil

5.667 citiri profil

florin78's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

828

Reputație

  1. Da" ai crescut nu gluma în câteva luni...de la 1,50 la 1,60
  2. Lucrează, dar doar cu programari pe instagram...din păcate eu i-am pierdut ID-ul....
  3. Te rog atunci sa treci din nou lista de preturi și servicii...mulțumesc!
  4. Te caut după 8 ianuarie când ma întorc în oras...sa punem de niște perversitati 😘
  5. Un telefon de munca, unul personal...când nu lucrezi, cel de munca este închis...
  6. Am fost la domnisoara acum câteva luni când era pe circuit închis...undeva pe lângă Mall Vitan, am plătit mai mult, dar am stat vreo doua ore și ceva. Ca și fizic, este pe gustul meu, tate foarte mari, cur la fel de mare...după primul număr mi-a supt pula cam jumătate de ora si mai continua dacă nu opream eu...sta oricum o pui, face multe lucruri, mai puțin anal...cu un mic minus ca lasa impresia ca face totul mecanic. La cati bani am dat, ms așteptăm ca locația sa fie lux și ea sa fie aranjata cum trebuie...nu a fost chiar asa, dar o știam de când era la Rin și eram super excitat de ideea ca o voi revedea. Am mai vorbit acum vreo doua luni cu ea, trebuia sa ne vedem, dar a apărut o sedinta în după amiaza respectiva și nu am mai putut ajunge. Ca și punct negativ...avea un cățel mic, pe care l-a băgat într-o alta camera, dar care a lătrat doua ore...Fata este frumoasa la fata, am tot urmarit-o pe fb în tot timpul asta, are niște forme mișto...daca vrei sa dai o muie unei curve de lux...e alegerea potrivita! Acum ca a revenit și oficial o sa încerc sa o revăd după sărbători! Dacă va începe sa se futa și în cur va fi alegerea perfecta!
  7. Sau sa contribui cu ceva pe forum!
  8. Salut...am fost și eu zilele trecute la domnisoara, locație undeva pe lângă Unirii...fata destul de micuța și la înălțime și la vârsta! La înălțime compensează prin tocuri de 18 cm, la vârsta e numai buna asa cum este. Sâni frumoși, buni de smotocit. Eu am stat doar pentru un număr.. putin oral la inceput și finalizat apoi după vreo 15 minute de tavaleala. Domnisoara incearca sa se facă plăcută, se vede ca e puțin stresata de noul job, dar eu cred ca are mult potențial. Eu unul o sa ma reîntorc și pentru varianta cu colega...nu stiu cine e, dar vreau ca data viitoare sa fut fata cum trebuie! Mulțumesc și bafta în noul job😊
  9. Le-am vizitat, separat, pe ambele fete...pe Lorena acum mulți ani, de careva ori...era bomba atunci, pare neschimbata și acum, pe Andrada acum cam un an...Andrada are un cur senzațional, atunci avea mici pb cu dantura...repet..curul arata într-un mare fel...le am pe lista pt un trio în scurt timp.
  10. Cea mai sexy poza de pe forum😝😝😝
×
×
  • Creează nouă...