Sari la conținut

dinozauru

VIP Member
  • Număr conținut

    1.757
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

dinozauru a câștigat ziua ultima dată pe Iunie 19 2013

dinozauru a avut cel mai apreciat conținut!

Despre dinozauru

  • Dată Naștere 23.12.1959

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Satul cu ministri
  • Interese
    full hard fisting, babe over 50, mature over 40, milf over 30.

Vizitatori Recenți Profil

84.691 citiri profil

dinozauru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

835

Reputație

  1. Se pare ca si-a schimbat locatia in Militari, Piata Veteranilor, conform ultimului anunt din AT. CATALINA, 39 de ani, draguta, ofer masaj domnilor generosi care doresc discretie. Va asteapta o doamna care stie ce vrea, locatie Militari, Piata Veteranilor, 15 Apr 06:40
  2. Mi-am adus aminte din tineretile mele de o intamplare adevarata. Un tip casatorit, care avea o amanta s-a trezit ca ii curge "nasul" (ala din chiloti). S-a dus omul la doctor si a constatat ca are sifilis. Cu o falca in cer si una in pamant s-a dus direct la amanta a luat-o de-o "haripa" si a dus-o la acelasi doctor la care isi facuse si el analizele si ce sa vezi, stupoare, ea, amanta era mai putin infectata decat el. Atunci si-a luat nevastuica de manuta si fuga si cu ea la acelasi doctor. Stupoarea stuporilor, culmea culmilor, nevasta-sa ii daduse lui sifilis si el amantei. Orice asemanare cu ceva, cineva, de aici, este pur intamplatoare. Am batut saua sa priceapa iapa, s-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa.
  3. Ce e naspa rau, ca sta la parter, su ea e naspa rau?
  4. O sa asteptati mult si bine pana or sa vi se lungeasca urechile ca la magar. Dameza nu are cont aici, asa ca o sa va programeze la Sfantu Asteapta, sau de Pastele Cailor. Puneti dracu mana pe telefon si sunati, sau nu aveti minute!?.
  5. Cam asa arata Doamna Tina. Prima poza nu pare a fi a ei, in comparatie cu celelalte.
  6. Poate nu esti nici dobitoc nici cretin, dar analfabet, esti cu siguranta si certitudine. Ca vorba aia, daca ai pula, minte ce-ti mai trebuie ?!.
  7. Te pupa mosu Dino. Imi pare rau de ce aud, acum suntem amandoi in aceeasi barca, din nefericire. Iar eu spre nefericirea mea, am mai facut a doua operatie la doi ani de la prima. Dupa prima operatie am facut 7 luni de zile, saptamanal, citostatice in vena. Sunt dat dracului, nu vreau sa mor cu nici un chip. Asa ca fruntea sus pieptu-nainte, ca nu mor caii cand vor cainii, trecem noi si peste asta, eu am trecu si a doua oara, si nu ma las. Si un calduros LA MULTI ANI ! pe romaneste, si unul pe englizeste.
  8. E clar, nu a fost nici primul, nici ultimul, a fost la mijloc. :laugh2
  9. Eu cred mai repede, ca ai fost utimul client pe ziua aceea, nu primul, tinand cont de ora. :laugh2
  10. https://www.youtube.com/watch?v=C-MrVZUVZ78
  11. Avrig, Avrig, dar halatul, cat e halatul ?! :laugh2
×
×
  • Creează nouă...