Sari la conținut

daria81

Neverificata
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre daria81

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Maramures
  • Interese
    Vom vedea

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

daria81's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. Da sunt în baia mare, am revenit un pic. Ma puteți suna la nr de tel 0755542247. Va aștept.
  2. doar pentru cererea ta.. Noapte bună sa aveți :)
  3. special pentru el le-am pus:) sa nu mai zică ca el face munca gratis pentru site :)
  4. hai sa ma distrez și eu acuma :)
  5. normal ca sunt ale mele, sunt doar o parte acolo, am destule :)
  6. Domnule azareth el are o problema cu mine pentru prețul ca îl am asa de mare, poate dacă ziceam 150 RON eram bună și eu de ceva :)
  7. team înțeles odată când ai spus ca este mult prețul cerut de mine, nu am zis nimica. Dar când vad ca continui sa ma ataci ca nu știu ce sau știu eu, mai stai în banca ta. Pentru ca nu ma cunoști cu adevărat. Și dacă ai veni, pentru simplu fapt care tot comentezi aiurea prefer sa ma joc cu jucăriile mele :) ca este mai ok :)
  8. poți veni liniștit, nu mănânc pe nimeni, sincer îți spun nu sunt genul sa stau sa vorbesc aici. Prefer în locație real, atunci îți faci o părere despre cineva. Și domnule gfe finder stai liniștit ca nu am nevoie de recenzii aici. Am clienții mei și sunt mulțumită cu ei și ei cu mine.
  9. vorbești foarte flegmatic la adresa mea, eu atât spun, cât timp nu team jignit stai în banca ta, nu știu alte fete cum pot merge cu tine. P.s. Bye nu am nevoie de vorbele tale
  10. Ma faceți sa rad :) eu cred ca nu va obligat cineva sa veniți la mine. Cum am spus și ma repet, asta este prețul meu, dacă îți convine bine dacă nu asta este, sunt destule pe publi24. Eu rămân la prețul meu.. 400 RON (o ora cu 2 finalizări și oralul este neprotejat) și 200 RON o finalizare. :) eu cred ca nu vam supărat cu ceva, atâta timp când nu ma cunoașteți real și stati de vorba cu mine. Este egal cu zero ce scrieți voi aici. O seara buna va doresc uitasem nu fac ANAL.
  11. Una cu mine. Ca sa nu mai fie probleme.
  12. te asigur ca eu sunt, pozele au fost făcute în studio. Și da sunt blonda, acolo în poze sunt bruneta. Poți sa vizionezi din nou anunțul meu de pe publi24 ca le-am schimbat pozele.
  13. daria81

    0747980798

    Bună, data viitoare sună-mă pe mine, locație curata în centrul orașului. 0770468022
  14. Locatie sigura, zona centrala si discreta. Ofer si cer seriozitate maxima. Mai multe informati la tel: 0770468022 (la mesaje nu raspund) Orar:12:00-20:00
×
×
  • Creează nouă...