Sari la conținut

john_ro

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre john_ro

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

john_ro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. john_ro

    Roxana 0749407660

    Am vizitat-o si eu pe Roxana candva anul trecut. Pe-atunci statea intr-un apartament cu o camera pe langa depoul de tramvaie de la UTA. Apartament curat, am facut dus dupa ce-am ajuns, apoi am trecut la actiune. Eu find mai introvertit, am avut niste dificultati, dar Roxana a fost super de treaba si chiar m-am simtit foarte bine in compania ei. Nu am foarte multa experienta cu escortele (sau in general :D ), dar ce am remarcat a fost pielea ei foarte placuta la atingere (cred c-as fi putut sa o mangai toata ziua) si chiar daca are un temperament mai vulcanic :) , de la ea am beneficiat de departe de cel mai bun GF. Nu mai dau note pentru ca practic exista deja un consens, deci nu am ce altceva sa fac decat sa ma alatur celor care o lauda si sa ii multumesc pentru timpul acordar. Sper sa mai apuc sa o intalnesc.
  2. Am fost si eu la doamna. Cum s-a spus, pe langa Pizza 5 Colturi, m-a dirijat spre bloc prin telefon. Apartamentul e curat, modernizat, are un pat de masaj. Mi-a spus sa ma dezbrac, a fost la baie, iar dupa ce a revenit, a inceput masajul. Pentru mine masajul a fost asa s-asa (eu prefer mai apasat, ea a fost mai blanda), dar ok per total. Spre sfarsit s-a transformat in mangaieri, m-a intrebat daca doresc finalizare, am confirmat, a continuat dupa ce m-am intors si, incet incet m-a dus spre finalizare. Tin sa repet, nu e doar o laba, te trece printr-un intreg proces care este chiar placut Doamna arata bine, a fost imbracata intr-un maieu si pantaloni scurti, am intrebat-o daca pot sa o ating, mi-a spus ca pot sa o mangai pe fund si picioare ceea ce am si facut. De vorbit n-am povestit prea mult. Eu nu sunt foarte sociabil si nu a insistat nici ea. :) A fost o experienta placuta, pot sa spun ca si-a meritat banii (cred ca 100 de lei, chiar nu mai tin minte).
  3. Salut. Am contul de mai multi ani, dar n-am facut altceva decat sa citesc ce scriu altii. Intr-un final, anul trecut, am fost si eu la o domnisoara in urma recenziilor citite aici. Experienta a fost foarte placuta, dar nu am lasat nici un review deoarece fata avea (si are in continuare) 99% review-uri bune. Mi se parea redundant sa vin sa spun si eu #metoo. Poate data viitoare, daca reusesc sa ajung pe la ea, o sa scriu si eu cateva cuvinte pentru a confirma parerea generala.
×
×
  • Creează nouă...