Sari la conținut

money_talks

Membru Banat
  • Număr conținut

    2.450
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Acolo unde se da ora exacta

Vizitatori Recenți Profil

30.998 citiri profil

money_talks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-236

Reputație

  1. Motane,vad ca te-ai pus cu biciul pă fetilii noastre……daca o fata isi anunta disponibilitatea luni dimineata,iar miercuri nu mai este disponibila din diferite motive,cum anunta lucrul asta??Trebuie sa le bombardam noi cu mesaje ca sa aflam lucrul asta?
  2. Daca are bani,se agata ele singure de el
  3. Cumetre,in cluburi e plin de curve si tu vrei sa vii cu ele de acasa?😳😳
  4. Motane,era sa te laud ca ai facut si tu un lucru bun pentru site in ultimii 10 ani......dar cand am citit ca escortele pot posta link-uri de pe alte site-uri,practic ne invartim in jurul cozii sau mai bine zis "prosteala merge inainte"
  5. Varule,daca ai fi avut putina minte in cap si putin spirit de observatie,ti-ai fi dat seama si e vizibil chiar si din avion,ca absolut toate pozele de pe acel site,sunt furate!Mai mult ca sigur,site-ul e al unor pescalai,care au fete la produs.
  6. Nici dupa 77 de pagini,tot nu v-ati dat seama,ca topicul asta,e facut la misto?😎😎
  7. Pffffff,ai de pwla mea......lux la +90 kg.....sa vina militia!!!!
  8. Foame si prostie tipic romaneasca:Fata a furat niste poze de pe net,si-a facut cont aici,si-a prezentat serviciile,iar in scurt timp a aparut pestele,iubi ce mortii lui o fi si a facut recenzia facatoare de minuni.Atata prostie,foame si disperare doar la romani mai vezi!!
  9. Sabrina,ne tot ameninti cu o vizita in Bucuresti,cand vii?😃😃
  10. O cocălăreasă infectă cu servicii de doi lei
  11. Fără pornache,veața ie pustiu😩😩😩…….pornache si pizda,ne țin tineri si frumoși🥳🥳🥳
  12. Hai ma Ally,de ce esti asa rea......i-ai sters contul lu' Georgica de TikTok?? Mie imi placea de el,dar saracu' de el,in toate video-urile era trist si nefericit
  13. Daca-i înmânezi certificatul verde pe care scrie “una suta euro”,te accepta imediat😃😃..…..pana la urma urmei,bucata aia de hartie de doi lei,nu te fereste si nu te apara de nimic😃😃
×
×
  • Creează nouă...