Sari la conținut

exxtassyy

Serious Contributor
  • Număr conținut

    600
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre exxtassyy

  • Dată Naștere 30.01.1983

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    Fuck the world !!

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

exxtassyy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

339

Reputație

  1. Daca vreau doar un oral cu finalizare care e amenda ?
  2. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Stop-citeste-cu-atentie-textul-/7b006d77706f6a5e.html Eram in zona si aveam chef de dat una rapida. Poze false. Realitatea : O cioara mica si grasa rau. Cred ca are 1,60m si aprox 90 Kg. Cere 100 finalizarea si 200 pentru o ora. Zona Pantelimon. Sanatate.
  3. exxtassyy

    Dilemă

    Solutia 1: consulta un medic specialist. Solutia 2 : gaseste-ti o partenera ( poate fi vorba si doar de fuck buddies) Nu este o solutie : sa ceri sfatul unor oameni dezaxati pe un forum ca asta ) Sanatate.
  4. Nu arata rau, poate e zapacita din cauza emotiilor. Nu stiu cum sa spun, parca are asa... o simplitate in privire care atrage.
  5. Neplacuta intamplare, multumim pentru atentionari si data viitoare daca ti se mai cer banii inainte fugi in casa si ramai acolo. Acuma nah, zici si tu ca ai tras cea mai scumpa laba ) Sanatate.
  6. Tipa din poze nu arata bune este ? E o cioara jegoasa si urata din punctul tau de vedere ? Ce aveti in capul ala bai frate ?
  7. Este adevarat, m-am raportat doar la zonele pe care le-am vizitat.
  8. Nu cred ca e o anumita zona unde nu iti poti lua teapa deloc. Dar din experientele mele, zona Decebal e cea mai grava ( dupa vestitul Dristor ). Pot sa spun ca fetele la care am fost prin rond Alba Iulia au fost in mare parte experiente reusite.
  9. )))))) Probabil mergea "Fa cat de mari ai tatele ?" )))
  10. Cu 500-1000 de Euro isi ia o camera spion de calitate si va filmeaza pe toate ). Omul a fost fair play si a spus ce vrea.
×
×
  • Creează nouă...