Sari la conținut

doreluluiflore

Serious Contributor
  • Număr conținut

    482
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre doreluluiflore

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

doreluluiflore's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

55

Reputație

  1. Mi as dori sa am ce dar nu prea…am lasat recenzie mai sus tot pt Sonya asta si tot proasta mi s a parut prestatia.
  2. Deci nu sunt singurul de a plecat sictirit de la lesinata asta…aia e, macar prin recenziile astea poate se prinde ca meseria asta nu prea e de ea.
  3. Chiar mai demult cred…2016-2017. Macar de venea Emilia sau una din gagicile care au facut treaba buna in afacerea asta noua.
  4. Am fost la Sonya azi. Locatia pe Bd Elisabeta 30. Ea cred ca mai fusese la Sweet Pleasure acum vreo 6 ani, in 2016. Nici nu mai tineam bine minte daca am vizitat o pe atunci…dar cand am vazut o mi am amintit. Tipa cred ca are cam 50 de ani…m as mira sa aiba mai putin. Masajul a fost de o calitate indoielnica fata de cum imi aminteam, din pacate. A stat o gramada pe telefon, a grabit toata treaba si nici nu s a tinut de cuvant cu ce stabilisem la telefon in legatura cu french kiss. Cand faci astfel de activitati in graba si in sila nu vad cum ai putea sa ai un rezultat bun. Nu am reusit sa finalizez si tot ea comenta ca de ce nu :)))) pai fa ti in plm treaba iar daca nu iese cum ar trebui macar nu comenta ca proasta ca e vina mea ca si cum. Note: Locatie: 8…e ok, central si curat. Nimic wow. Sonya: 6. Comportamentul chiar nu e ce trebuie, din pacate…. Masaj de relaxare: 5. Foarte scurt, facut la misto Masaj erotic: 4-5…a incercat ea ceva dar din nou, cand faci asa ceva pe graba nu are ce sa iasa bine. Bonus: a cerut bacsis mult cu JAPCA. 50 de lei pierduti ampulea. Nu o sa mai revin la ea sau la vreo colega a ei si nici nu o recomand. Un cuib de rupte de foame care fac treaba mediocra. Ori revine Sweet Pleasure ori lasati va de meserie.
  5. Daca tot ai zis asta nu faci si tu o recenzie?
  6. Pai…putem redeschide topicul daca am gasit maseuzele zic 😆
  7. Dati si voi un link daca se stie o locatie noua ceva.
  8. La ce folos siteul daca salonul nu mai exista?
  9. Interesant…pai si la ce salon a lucrat tipa asta?
  10. Nu conteaza. Poti da link si asa
  11. Probabil ca s-a salonul intr-adevar. I-a tinut cat decat dar se putea mai mult. Cred ca aveau cam 7 ani de existenta. Eu am mers prima oara la ei in 2016 prin primavara, acum 6 ani. E singurul salon din Bucuresti la care am mers fix pt motivul ca nu poti sa vorbesti direct cu maseuzele la telefon in alte parti ( din ce am observat eu) Fapt pt care intreb: cunoasteti alte saloane asemanatoare?
×
×
  • Creează nouă...