Sari la conținut

bercea08

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bercea08

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bercea08's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Reputație

  1. Nu merită nici 50 RON Probabil mașina aia de California Portocalie e a tatălui ei.😂 vine să colecteze cașcavalul îl uge și se dă jos cu halatul ăla înecat pe ea, du-te fetiță la un mega să aranjezi hârtie pe raft. Lasă disponibilitatea pe forumul ăsta. Să îmi spui dacă dai în arendă pământul din unghiile de la picioare.. a fost și pe Eforie cu 50 ROm parcă. 🙂🤝
  2. Locatie Veteranilor oral normal cu finalizare 100 fin cu 200 ora cica
  3. E complicat de explicat si nu stiu daca ar trebui sa o fac aici ! Tipa nu este cert ce face Video chat sau daca este escorta eu am deschis acest topic sa vad daca o cunoaste cineva prin Galati. Asta cu Hepatita e sigura treaba dar sursa respectiva a zis ca a avut dar eu Nu cred ca se vindeca treaba asta ci ramane in corp si eu doar am vrut sa vă previn in caz de ajungeti pe la ea !
  4. In caz de o intalniti sa stiti ca are HEPATITA C !!!
  5. Nu stiu daca am scris unde trebuie dar va rog sa ma anuntati daca stiti de vreun anunt deal fetei ?! E din Galati si sa stiu daca ati avut careva vreun contact sa va zic ce boala are !!
  6. )))​ nu chiar asta este varsta mea, numai ca am o fantezie la doamnele mai in varsta ! Majoritatea pe la care am sunat fac Ău mamă da ce varstă ai probabil după voce habar nam mai sunt si care acceptă tineri !
  7. Buna tineri de 22 de ani primesti ?
  8. Am sunat eu o Finalizare oral 50 lei, O+N+ Sex intre sani,69,anilingus 80/finalizarea iar ora 120 lei Baba Novac, restaurant Rucar. Accepta toate categoriile de varsta.
  9. Incearca numerele acestea, sunt ale Amaliei colega cu ea: 0737183669, 0736.273.633
  10. Se poate Luni ora 12 ziua ? 1 ora si daca da cum facem ?!
  11. Raspunde UN bulangiu la nr asta nu sunati !
  12. Bine mersi Dar un numar de telefon pe ce am sunat imi spune nr format nu este conectat si tot incerc de cateva zile din numerele astea din anunt !
  13. Dimineața ! Seara nu am cum ca e politia acasa !!! )
×
×
  • Creează nouă...