Sari la conținut

singsing

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre singsing

singsing's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

48

Reputație

  1. Bine ai venit Diana printre noi. Acestea sunt poze din AT, speram sa adauge Diana ceva mai nou , detaliile o lasam pe ea sa le spuna. Ps. Mai are un topic ,poate este cazul ca cineva sa le uneasca.
  2. Dragi futaciosi,se apropie sfarsitul anului si nu as vrea sa treaca anul fara sa o mai vizitez odata pe Diana. De sunat am sunat.o ,dar la telefon spune ca nu si.a schimbat oferta,ma gandeam ca poate de craciun vrea sa faca ceva exceptii si de aceea apelez la voi,stie cineva daca a mai adaugat ceva nou in program?
  3. http://m.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/nicoleta-buna-am-25-de-ani-160-m-50-de-kilograme-ofer-masaj-domnilor_48115491.html?l=09dcccd7061bcc8b32cd18d5a538c48a Pozele din anunt sunt furate, doamna este mult mai slaba. Asa cum am relatat mai devreme pe topicul doamnei de pe burebista, azi dimineata avand un chef spontan de ceva fast fuck am rasfoit AT,si dupa cateva telefoane si o teapa, am vorbit cu don'soara din acest anunt. Sunat,dat detalii, cu o voce de abia am deslusit unde trebuie sa ajung, amabila la telefon. Am sunat cand am ajuns pe decebal langa piata muncii,vis a vis de benzinaria Mol, si ma rugat sa astept cateva minute deoarece nu era pregatita,abia se trezise. Am fost sunat de dameza in mai putin de 5 minute si mi-a dat interfon si etaj. Locatia , o garsonieea spatioasa,curata,fara mirosuri ciudate. Am stat la o tigare si am mers la dus, in baie nu era bec ,eea ars,nu am fost deranjat de asta, la capitolul gel de dus,pauza,cand am intrebat de prosop, mi.a spus ,ial pe acesta ca este mai curat,serios? Nici nu l.am mai folosit,in loc de gel de dis am folosit samponul ei,nici sapun nu era in baie. Fata,este de etnie spune ca are 25 dar sare pe la 30,foarte slaba,sani ,trebuia sa ma uit din prfil sa vad ceva. Nu mai detaliez actiunea pentru că nu este nimic de mentionat. Singurul plus este ca locuieste singura si este calma,nu se grabeste si ascultatoare. Note Locatie 8 Aspect 5 not my type Oral 5 Normal nu am incercat Cadou 60 lei
  4. Salutare din nou. Azi dimineata in timp ce alergam mi a venit un chef nebun de un oral pe fuga,asa cu transpiratia aferenta,si intr o pauza rasfoiesc " biblia" si cum la 7 dimineata putine fete sunt la birou,dau de aceasta doamna care tocmai pusese un anunt. Am sunat,a raspuns,a detaliat serviciile si am stabilit ca ajung in 15 minute, si sun cand sunt pe strada sa mi spuna blocul. Ajuns pe strada cu pricina am sunat din nou mi-a spus nr strazi iar cand am ajuns la bloc nu a mai raspuns. Am sunat de cateva ori in decurs de 10 minute dar degeaba. In cele din urma am gasit un alt anunt ,alta domnisoara la piata muncii,dar o sa scriu recenzia pe topicul ei,sper sa am timp azi.Din punctul meu de vedere titulara acestui topic este de evitat.
  5. Eu i-am facut o vizita din nou ieri. Actiunea aceiasi fata aceiasi,nimic nou, nota 9 general. In schimb am aflat ca Andra colega ei nu mai acttiveaza acolo dar imparte apartamentul cu o colega mai matura.
  6. A revenit,am vorbit eu azi, nu a lucrat vineri,iar sambata si duminica nu lucreaza de fel.
  7. A mai fost cineva la ea, si-a schimbat oferta/ serviciile?
  8. Cu halatul. Nu poarta sutien ,are niste sani fermi si obraznici, am intrebat si a zis nu, nu am vrut sa o sperii, poate reuseste careva sa i dea halatul jos si ne spune si noua.
  9. Bifat azi si Diana. Parere personala,trebuie concediat fotograful,realitatea bate pozele. Diana, 19 ani ,fata din poze,o prezenta minunata, am facut programare de ieri telefonic si am rugat o daca se poate pe la 9.30 qzi,un pic mai devreme deoarece ea incepe programul pe la 11,dar nu puteam eu ajunge la ora aceea. M-a intampinat in acel halat din poze( cam sexy tinand cont ca nu ofera si altceva) deschisa la discutii,cam timida,este la inceput si se vede asta, poate pe viitor ,sper, ca va oferii mai mult decat masaj. Asa cum a zis si colegul,fata specifica de la telefon ca nu face decat masaj, mai repeta odata cand ajungi ca sa nu fie neintelegeri, si am purces la dus, oferindu- mi un prosop curat. Baia ok, ma astepta langa masa cu un zambet larg si putin timida. Despre masaj, se pricepe si isi da silinta. Muzica,lumanari,tot tacamul. Note Locatie 8 Aspect 9 Gfe 10 Masaj 8+ Cadou 80 lei H Recomand celor amatori doar de masaj. Multumesc Diana si cu siguranta ne vom revedea.
  10. Nu stiu ce sa zic, nu am mers atat de departe. Daca stie cineva mai mult , rugam sa confirme.
  11. Masajul il face toples, daca vrei nud costa extra, are un corp foarte frumos,eu am optat pentru toples, fk nu am intrebat,permite atingeri,nu stiu degete daca accepta.
  12. Sa dai detalii. Vreau sa ma programez si eu , a raspuns sau este teapa?
  13. Nu am vazut nicio saltea. Pe masa am stat.
  14. Bine spus , locatia este cea a Rianei doar ca Riana nu mai activeaza acolo.
×
×
  • Creează nouă...