Sari la conținut

matapp19

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre matapp19

  • Dată Naștere Septembrie 19

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Ardeal

Vizitatori Recenți Profil

2.497 citiri profil

matapp19's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

204

Reputație

  1. Pacat de meloanele alea imense si sfarcurile apetisante.....si eu stateam asa in espectativa, ca sa-mi fac un drum....chiar pacat. Oricum geo_50 mersi de mesajul tau, util pentru toti!
  2. esti OK, inscrisa doar de 4 luni, intr-o perioada cu multe rezerve/suspiciuni (covid) din partea futaciosilor....multe puncte luate pe poze cu FORME, DA clar ca te voi vizita! sani de 5-6 (saseee) nu se rateaza :)
  3. Pari un SEX BOMB, de mancat cu coaja cu tot, pacat ca n-ai nici-o recenzie.....
  4. Lia, tu de cand o sa "te relaxezi"? Cu tine am avut best fuck-urile, chiar ma intereseaza pe cand sa-mi fac o delegatie de Bucuresti? Am vazut ca esti pe aici, mai intrii....dar nimic concret :) Sper sa nu faci o supriza ca Carmen....
  5. Mdaaa o intrebare cat se poate de corecta si logica la cat de buna-i fata asta.... cu ochii pe "I'm back"
  6. Superba, prestatii memorabile, Lia is THE BEST, orice timp petrecut cu ea este AUR SEXUAL CURAT si nu numai (sexual) :)
  7. Fata asta arata foarte bine, cel putin pentru gustul meu! Am fost la ea acu 3 ani visavis de Mall Vitan, acea intalnire a fost cam nereusita, probabil in mare parte din vina mea. Acum vazandu-i pozele mi-se cam face chef de o noua incercare, e apetisanta rau!
  8. Cam de multisor fara recenzie...hai sa incerc eu una: Carmen este escorta total atipica, oricat m-as gandii nu gasesc nici-o fata cu comportament macar pe aproape de ea. Pana acum nu am scris recenzie mai pe indelete despre ea, doar la prima intalnire am scris cateva randuri, gen „soc rapid”, insa acum dupa vreo 10 intalniri cred ca pot fi chiar foarte obiectiv si poate util pentru gentlemenii de pe aici. Numai pentru ei, neamurile proaste s-o ocoleasca J ! Ma ia din usa cu sarutari patimase, trebuie sa-mi scormonesc amintirile cum se face J, aha exact ca si data trecuta. Povesti, noi intamplari, gadgeturi noi prin casa......... de masaj, de slabit, chestii socoteli, toate prezentate cu mare elan ca o fetita ce se bucura de noile sale jucarii, o atitudine ultra sincera, placuta, te face sa uiti pentru ce ai venit, pur si simplu te bucuri impreuna cu ea, ca doi prieteni ce nu s-au vazut de cateva saptamani. Ca sa facem un pic de vorbire si de Carmen femeia (sa nu uit ca sunt pe un site de profil), per ansamblu este superba, cel putin pentru gustul meu. Este voluptoasa, cu sani mari, dar tot corpul bine proportionat, fata foarte dulcica, par lung de culoare inchisa. Meniul meu consta din vestitul masaj de jos pana sus si inapoi, oral bun, o pozitie sau doua (LOT si Doggy) si „Dna Doctor” cu finalizare. Totul PERFECT cu zbor incet dar sigur spre culme. In drum spre masina am 2 ganduri, prima daca a fost real sau am visat, a doua sa ma intorc cat mai curand la ea.
  9. Am fost de cateva ori la ea, dar pana acum n-am facut nici-o recenzie, asa ca avand o seara mai „fara ocupatie” vreau sa scriu cateva idei prin prisma celor experimentate,....cred eu (sper) utile. Serviciile Liei sunt la superlativ! Locatie eleganta, curata placuta, locuri de parcare prin zona totdeauna am gasit, indiferent de ora programarii. Fata extrem de agreabila per ansamblu, comunicativa, foarte placuta, cuceritoare si nu simti nici un moment ceva fake, se comporta extrem de natural. Din punctul meu de vedere arata demential, chiar si sanii ei imi plac mult de tot, cu toate ca ea nu este deloc multumita de ele. Tot ce face(m) in pat este super, oral, pupaturi pe corp, sarutari, mangaieri, limbi, pozitii .....pe mine unul in 3 minute ma desprinde de realitatea cotidiana (nervi, stres) si imi ofera sa zicem 20 de minute de vis. Mi-as putea imagina sa ma intalnesc cu ea in fiecare seara o jumatate de ora, pentru o relaxare fantastica si incarcarea bateriilor....dar bineanteles ca lucrurile nu asa functioneaza. Insa ori de cate ori am ocazia o s-o vizitez, sigur ca in conditiile in care ramane aceasi Lia super agreabila.
  10. matapp19

    Denisa 0799643767

    Ma intreb, care o fi modalitatea de contactare a Denisei, in conditiile in care nu raspunde la sms? Mi-se pare aiurea sa suni total necunoscut....am mai facut-o dar nu agreez metoda.
  11. mdaa...mai sunt si copii frustrati pe aici...ce sa-i faci eu unul n-as comenta niciodata parerea altuia la modul acesta,.... sunt carora le plac fetele slim, la altii plinutele si sunt chiar si carora le plac chubby fluffy bbw......suntem multi, gusturile nu se discuta! fata asta la vreo 1,70 si sa zicem 65-68 kg nu poate fi sub nici-o forma etichetata ca si "grasa".....cel mult plinuta, dar nici macar eu unul raman la parerea ca este o BOMBA SEXY, pacat ca nu are activitate constanta pe aici (la un moment dat am avut impresia ca nu mai lucreaza) si da, o voi revizita daca ne vom sincroniza next time,........... cand o fi
  12. matapp19

    Lara 0741558286

    no in sfarsit ceva superb, care a meritat asteptarea din august incoace :) tre sa-mi fac un drum de Cluj!
  13. sa stii ca nu merge :) ..................mai sterge cateva :)
×
×
  • Creează nouă...