Sari la conținut

smokeyou

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre smokeyou

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

smokeyou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

22

Reputație

  1. hmmm...deci ce fac fetele astea este pe cale de disparitie?
  2. Am o slabiciune pt mature. Am cautat detalii despre aceasta doamna dar nimic bun. Nu tu recenzie, nu tu servicii, umblata prin Buc. Samd. Insa nu imi explic cum rezista pe piata daca are toate calitatile sa fi la “de evitat”. Ceva nu se leaga!
  3. Sunt si poze reale pe aici...are WhatsApp?
  4. Salutare! Am ajuns si eu la dna Alina.Mie imi plac Milf-urile,pt ca au experienta in domeniu si am ramas placut surprins cand am intrat,pt ca am dat de un Milf si nu de un Gilf. Am stat la barfa,ca niste vechi prieteni,desi nu ne cunosteam.Alina a inceput sa isi tot mute picioarele unul peste altul,pana cand m-a luat un gol in stomac.I-am spus ca vreau sa purtam conversatia in pat.M-a intrebat direct ce culoare vreau sa fie prosopul...dupa dus am ajuns in dormitor. Eram la ea pt un oral asa ca m-am facut comod asteptand-o sa iasa din dus.A venit in dormitor si mi-a explicat ce inseamna deepthroat-ul facut de ea. Dupa mangairi si sarutari pe corp,s-a facut comoda intre picioarele mele si a inceput sa se joace cu ouale soft asa cum i-am cerut,dupa care m-am lasat purtat de val, lasand-o sa-si faca de cap. Nici nu am avut putere sa-i zic ca-mi dau drumul,finalizand cu un Cim.Am fost la dus pt refresh,dupa care o tigare. Notel : Locatie-pat confortabil,geluri de dus 10/10 Gfe-conversatie placuta 10/10 Fk- nu imi plac chestiile astea, am prietena pt. asta Fizic de Bbw cu tate cur, ingrijita, machiata frumos placuta la privire Oral- ceva aparte, nu pt. necunoscatori deci 10/10 Normal/Anal nu am intrebat sau incercat Per total o experienta de 200 ron cu o femeie experimentat in ale Oralului, maleabilea si dispusa sa isi asculte clientul. DE REVENIT
  5. 248 pagini...majoritatea parca sunt discutii la bere! Am citit ceva dar nimic de genul recenzie, macar o informatie la ce exceleaza Larisa! O sa mai rasfoiesc cateva pagini dupa ce imi golesc ouale la alta matura! Una mai usor de inteles.
  6. Am fost si eu pe la ea cu mult timp in urma. Daca are chef te face bine rau la oral. Dar nu imi amintesc sa fi fost doua. Deci care este cealalta, ca din povestile ei in camera cealalta cica era fisa! Eu am trait cu impresia ca este pestele. Deci ?!
  7. Normal ca se schimba mereu...la cati intra si ies pe usa intr o ora. daca ar presta la ora traficul ar fi mai mic, mai putin deranjant pt vecini. dar na !
  8. Scurt si la obiect. Am sunat la nr din anunt. Mia raspuns o voce frumoasa zic eu. Am intrebat ce se aude pe fundal si mia raspuns ca este colega. In fine, intreb in ce zona stau ele sa stiu cum ma descurc cu timpul. Destinatia Cet dupa pod Cora. Ii zic ca ajung in 20 min si sun cand o fi vorba de indrumare spre locatie. Ajuns la locul stabilit imi raspunde putin iritata “ca ce facem acum! Colega mea are client” si ca trebuia sa fac programare cu jum de ora nainte dupa ce noi stabilisem ca vin sigur in 20 min. Una peste alta incepuse sa ridice tonul de parca eram un copil certat de mamica. Am inchis cu “nu se poate, nu se poate! Nu tre sa ne certam” Timp pierdut pt ce?!
  9. Daca eram aici pt. un corp perfect cu mai putina experienta probabil cautam ceva la 25 ani max Oricum ms. de raspuns, de sictir.ul cu care mi.ai raspuns. Priceput? daca nu, asta E...
  10. Respira adanc...lamureste.ma si pe mine care sunt pozele cele mai recente cu Anonna. Sunt un membru mai speciala si vad doar litere nu poze
  11. Un update se poate...poze tarife,ms!
  12. As vrea sa petrec si eu cu Dna cel putin o ora. Dar foarte greu de gasit! Poate posteza un program ceva sau sa scrie aici cand este disponibila😕
  13. O fi Musulmanca, a fost cineva la sorasa?! 😅😂😅
  14. Venezolano. Am fost si nu regret nimic. Dar nu ma pricep la reviews plus ca toata lumea are gusturi diferite. Dar pot spune ca femeia este profesionista, nu pentru cei slabi de inger. De revenit!
×
×
  • Creează nouă...