Sari la conținut

ms81mag

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ms81mag

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ms81mag's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

7

Reputație

  1. Buna seara. In seara asta avand chef sa ma destind putin intru pe Publi si dau de Alin. In anunt zice ca are 19 ani, pozele super frumoase deci zis si facut. O sun zice ca e disponibila si ma asteapta in binecunoscutul Maurer 4B. Ajung la locatie imi da nr. la interfon si urc. Aici incepe surpriza, imi deschide o fata micuta si slabuta, de etnie. Zic ca raman pentru o finalizare. Imi cere 200 ii dau bani si zice sa ma dezbrac in ceva gen bucatarie cu living las hainele acolo si mergem in camera unde direct imi pune prezervativu si incepe sa o s...a, dupaa cateva minute se urca pe mine, dupa care ii cer diferite pozitii si zice ca nu face ca o dore ca are pirsing, nu te lasa sa o atingi, nu poti sa faci nimic. Cumva ma termin mai mult o laba decat futai. Deci sa o evitati sa nu aruncati banii degeaba. Ma imbrac sa plec o atitudine de toata jena cand cobor pe scari observ ca din buzunar au mai disprut 100 de lei, de aceea te pune sa te dezbraci in alta parte si te duce in camera si inchide usa. Deci grija mare cred ca mai e cineva in aprtament. Oricum prestatia e de toata jena nici 2 nu as da. Grija mare si mergeti la unele de pe forum testate, astea de pe publi numa poze false. Spor la dat la buci.
  2. Daca mergi dupa ora 13 pana la 17 o gasesti pe blonda. Trebuie sa astepti ca poate e cu un client.
  3. In padurea de la Balauseri este o tipa blonda cu tenu alb a fost cineva pe la ea? Stiti ceva de ea?
  4. Ies acu vre 2 seri prin oras. La Petrom de la combinat vad o tipa de etnie in fusta, corp chiar beton. O intreb cat face zice 50 oral, 80 combinat, zic sa urce mergem la combinat in parcare incepe un oral foarte slab mai mult cu dinti si fara prezervativ. Dupa vreo 2 minute de supt zice sa o fut in cur tot pe banii aceea. Pun prezervativ si io bag era chiar stramta. Dar acuma urmeaza surpriza dau sa pun pana la sani nunma lasa, dau sa pun mana la pizda nu ma lasa, atunci imi dau seama ca era transsexual. Ii trag 2 sfinti ma urc in masina si plec ca pe drum sa imi dau seama in timp ce ma supt ma si buzunarit de unde mia luat o suma de bani. Deci am fost tepuit de 2 ori. Nu prea vorbeste sau se face ca nu stie romaneste. Deci grija mare.
  5. Da. Tipa in rochie albastra, era si la ora 17 pe acolo. Dupa a disparut.
  6. A incercat cineva tipa de la Iernut din benzinaria dezafectata?
  7. Nu am incercat normaal. Numa oral.
  8. Presupun ca vorbesti de o tipa pe care am vazut-o sambatain parcarea de deasupra la restaurantul Lira din Vatman. E zicea ca lucreaza de la 11 pana la 15 acolo si seara o gasesti pe Calarasilor. Tipa e de treaba executa foarte bine oralul. 50 lei OP si NP. Te duce pe un camp in apropiere sau daca vrei in padure. E foarte comunicativa si se comporta foarte frumos. E si curata fara mirosuri.
  9. Ieri am plecat pan la Brasov si la beninaria dezafectata de la Gaiesti era o fata inalta blonda pe la ora 13. Azi cand am revenit in oras nu mai presta. A fost careva la ea? Pareri?
  10. Peste strada de benzinaria Mol. In poarta la romastal sau ce firma e acolo. E destul de riscant pentru ca am vazut ca si politia stie locul acela. Iar unele dintre ele in parcarile de la blocuri unde este intuneric. Dar cele mai multe vis-a-vis de benzinaria Mol.
  11. Nu stiu ce numere are BMWul. Pe ea o cheama Iulia. Nu o urmareste la locul actiunii dar daca cumva se indeparteaza de zona imediat o suna. Vorbesc pe ungureste.
  12. A zis daca vreau combinat oral si normal sa-I DAU 70. Dar cere 70 la inceput pe oral sau normal. Lasa pretu la 50 pe una din ele, dar iti prpune daca vrei ambele cu 70 cand ajungi la locul de desfasurare a actiunii
  13. Aseara pe la ora 21 la MBO in Cristesti era o tipa mai invarsta, pestele sta in masina un BMW vechi de culoare alba, ea zice ca de 7 ani face meseria asta. Pretu cere 70 de lei OP si NP(anal nu acepta), dar lasa la 50 (trebuie negociat) totu protejat. Te duce pe un drum in spate la benzinaria Via. Dupa ce ajungi la locu de desfasurare iti propune cu 70 combinat. Oralul il face foarte bine, nu foloseste mana deloc, insa la normal nu se prea implica. La varsta are cam 35 de ani e cu parul roscat.
  14. Tigancusa era in seara aceasta acolo si era extrem de solicitata. Pe teresa la benzinaria Mol era pestele cu inca o tipa. O supravegheau, dupa ce termina le dadea lor banii. Era singura care avea clienti, mai erau 3 dar cat am stat pe acolo nu a oprit nimic.
×
×
  • Creează nouă...