Sari la conținut

andy2011

Serious Contributor
  • Număr conținut

    166
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

andy2011 a câștigat ziua ultima dată pe Iulie 11 2012

andy2011 a avut cel mai apreciat conținut!

Despre andy2011

Informatii Personale

  • Sex
    Male

andy2011's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

51

Reputație

  1. Două blonde: - Fată, ce e ala un autogol ? -Cred ca e o masina goala , fato !
  2. Un roman, un francez si un englez, in vizita, la New York. In fata statuii Libertatii: Francezul: - Oh c'est merveileuse! C'est magnifique! Englezul: - It's wonderful! A masterpiece! Romanul: - Mamaaa, sa-mi bag pula!
  3. - Cat ai luat la bac? - 3,72... - Tocilarule !!!
  4. -Inculpat, de ce ai dat cu mașina peste acest țigan, aproape omorându-l? -Păi, să vedeți, strada era toată neagră, casele erau negre, gardurile la fel, farurile nu-mi funcționau, el, știți, negru fiind... -Înțeleg, da' era totuși ziuă...
  5. -E adevărat că bărbaţii impotenţi trăiesc mai mult? -Da, dar degeaba.
  6. Bula la recrutare da medicului o foaie pe care scrie: “Nu pot sa vorbesc, sunt mut”. Medicul militar: -Puneti mâna pe masa si închideti ochii. Medicul îl loveste cu putere cu ciocanul. -Aaaaaaaaah!!!! -În regula – mâine invatam litera “B”!
  7. Directorul unei companii se adresează către managerul de resurse umane: – Eu vreau ca să găsiţi la întreprinderea noastră o persoană energică, cu capacităţi impresionante şi să fie tînăr, ce ar putea să ocupe postul meu pe viitor. - Şi apoi ce să facem? - Cum îl găsiţi, să-l concediaţi imediat!
  8. Tatal catre fiu: -Fiule am vazut noul tau status de pe facebook “e complicat”… -Asa, si? -Pai nu inteleg ce e asa greu sa te decizi intre stanga si dreapta.
  9. Examen la facultate. Intra profesoara in sala: - Buna ziua, studenti. Pentru nota 7, scrieti pe foaia de hartie numele meu. Studentii se uita nedumeriti unii la altii. - Bun... pentru nota 5... scrieti pe foaia de hartie numele materiei pentru care ati venit astazi la examen... La care, unul dintre studenti: - Ba, hai dracu' acasa, ca scarba asta e chitita sa ne pice examenul!
  10. Intrebare: - Stiati ca, intr-adevar, pe copil il aduce barza? Raspuns: - Da! Il aduce pana la usa si apoi ii spune: "Du-te-n pizda ma-tii!"!
  11. Homosexualul si sadicul erau prieteni foarte buni. Intr-o zi isi cumpara homosexualul o casa. Il cheama pe sadic pe la el, sa ii arate casa: -Uite, zice homosexualul, aici este bucataria, aici este baia, aici este sufrageria, aici este dormitorul. Si incep sa si-o traga ei in diferite pozitii, in dormitor. Dupa un timp isi cumpara si sadicul o casa. Il cheama pe homosexual sa ii arate casa: -Uite, aici am eu baia, aici am eu bucataria, aici am eu magazia. Si ia pula homosexualului si o prinde intr-o menghina, apoi strica menghina sa nu mai poata scapa homosexualul din ea, si incepe sa caute prin magazie. Si pune in fata homosexualului un cutit, un fierastrau, un cleste, o foarfeca...Homosexualul, speriat, intreaba: -Si acum ce faci, imi tai pula? La care sadicul: -Aaa, nuuu, pula ai sa ti-o tai singur, eu dau foc la magazie!!!
  12. Doua cirese stau pe o creanga. La un moment dat, cireasa-fata incepe sa rada. Cireasa-baiat o intreaba de ce rade. Cireasa-fata: - Ti-a iesit viermisorul!
  13. Doua blonde stau de vorba: - Stii, ieri mi-am facut testul de sarcina! Cealalta, foarte curioasa, i se adreseaza: - Si au fost grele intrebarile?
  14. La pescuit, o gramada de pescari cu scule de mii de dolari, momeala de sute de euroi... Apare si Bula cu un bat de 1.5 metri, o sfoara si un ac. Pune o boaba de mamaliga in ac, si arunca. Scoate numai crapi de 4, 5, 7, 10 kile. Se uita la ei, si-i arunca inapoi. Restul pescarilor, innebuniti. - Mai Bula, dar de cand te-ai apucat de pescuit sportiv? - Adica, cum, sportiv? - Pai prinzi, il arunci, prinzi, il arunci... - Aaaaa, nu pescuiesc sportiv, ii arunc pentru ca n-am tigaie asa mare acasa.
  15. Un betiv care promisese sa se lase de bautura, intra intr-un bar: -Un pahar cu lapte dulce! -Ne pare rau, nu tinem! -Bine- atunci, un pahar de lapte batut! -Nu intelegeti, asta nu e lactobar! N-avem nici un fel de lapte! Doar baututri alcoolice! -Dumnezeu mi-e martor ca am incercat!... Da-mi un whisky mare!
×
×
  • Creează nouă...