Sari la conținut

fucked

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre fucked

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Buzau

fucked's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Buna tot te sun dar nu rasp? Mai esti disponibila azi?
  2. fucked

    Femeia schelet !

    Atitudinea de tot rahatul superioara si vulgara la vorba asa mai de mahala ...
  3. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/22ani-discreta-si-fara-graba/31fd01h4487g7304eg84d380g7h4g9i7.html va salut pe toti ! O parere scurta de spre un schelet cu atitudine.. Pe langa faptul ca arata ca o coada de mop mai are si atitudine de tot rahatul! De evitat mi-a stat inima cand am vazut-o!
  4. fucked

    De futut in buzau

    am fost eu zilele trecute la ea si a fost pt ultima oara am zis ca imi vars matele din mine , cate odata ma intreb dc fata asta nu simte si ea ca ceva nu este inregula acolo jos ...
  5. fucked

    De futut in buzau

    SCUZE M-am grabit sa scriu repede , vroiam sa spun 100de ron nu este mult pt cum arata , se merita ,cel putin asta este parerea mea ! Si chiar a fost super fata !
  6. fucked

    De futut in buzau

    Am fost eu la aceasta fata chiar de 3 ori pana acum asta este prima recenzie pe care o fac fata este super draguta si cu bun simt are 19 ani si chiar arata bine plus ca are si locatie 100ron nr este un pret mare raportat cum arata fata nu ma grabit niciodata chiar am stat peste timpul pe care il platisem acum depinde de la pers la pers dc esti un taranush care crede ca o dama de companie este o carpa si o tratezi ca pe una nu cred ca si ea te va trata altfel ! De mentionat oral 8 isi da tot interesul ,9 normal chiar stramta si placuta , am facut cu prezervativ ,nu face decat oralul fara ! Sper ca va fost de foflos .stima
  7. Salutare prieteni stie cineva de aceasta fata dc este reala ..doar ce m-am inregistrat dar urmaresc pagina asta de ceva timp ...si am vazut ca nu este niciun topic despre ea sau nu am vazut bine .
×
×
  • Creează nouă...