Sari la conținut

anonimus11

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre anonimus11

anonimus11's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

9

Reputație

  1. Si cum am promis revin cu recenzia nu tare ma pricep dar sper sa va ajute. Tipa este cea din poze, mi se pare ca arata mai bine in realitate. Am mai fost cu cineva si mi sa spus cand am coborat ca dupa ce am intrat au iesit din hotel 4 persoane si au urcat intr-o masina neagra cu numere de Ungaria (am vazut si eu masina dar nu mai tin minte ce marca a fost) Actiunea a inceput cu un oral neprotejat bunicel sa zic asa vreo 15 minute dupa care am cerut un 69 sa-i savurez din savarina gustoasa si proaspat epilata. Dupa care am montat caciulita si trecut la treaba, schimbat cateva poziti(nu comenteaza) si am finalizat in caciulita Acum sa dau si ceva note: -Aspect fizic 9 (sani foarte frumosi si naturali, fund bombat si tare, fara mirosuri suspecte) -Oral 7 (aici mai are de lucrat) -Normal 8 -Gfe 7 -Tarif 150 finalizare 250 ora -Locatie Hotel Coral imediat la intrare in Dorolţ (Foarte frig in camera dar aici ii dau un punct in plus are ceva incalzitor mic electric care il pune sa sufle pe tine caldura) -De revenit DA O sa mai fie pana maine seara dupa nu stiu unde merge a spus ca poate face o vizita si la Baia Mare.
  2. Am sa-i fac azi o vizita, revin cu recenzie 👉👌
  3. Scuze am vorbit acum cu prietenul care a fost la si zice ca a fost asta in apartament http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/200-ron-Am-parul-lung-22-any-noua-in-oras/7b0066747f6c635e.html Scuze inca o data
  4. Da fata e din bucuresti a fost un prieten la ea mai sta cateva zile in oras . El zice ca e fata din poze, dar pozele sunt foarte putin editate. El zice ca e ok fara graba .
  5. Sunt sigur ca e fake Intr-o zi am sunat la 5 anunturi diferite si mi-a raspuns la toate 5 aceeasi domnisoara. Stiti voi ceva in BM cat de cat ok?
  6. Am sa-ti fac o vizita zilele urmatoare, mie mi-ai fost pe plac asa cum ai fost!
  7. Sigur sunt poze false... Nu mai ieste nimic bun la BM numai anunturi cu poze false
×
×
  • Creează nouă...