Sari la conținut

fanedelascularie

Serious Contributor
  • Număr conținut

    334
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre fanedelascularie

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    world

fanedelascularie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-442

Reputație

  1. Intra noaptea bre, s-a saturat "omul" de pulile virtuale incasate,
  2. Sandilaule, tu gandesti ceea ce scrii? Te-n gura de bulangiu analfabet si jegos, fh fiecare postare iti dovedesti incultura, incapacitatea de a relationa, prostia..... Cum pula mea poate traii un specimen ca tine? Am vazut cauti bureti prin padure, ii vinzi la sant, mai bagi si un stiulete in cur si visezi patulul plin. Analfabetule, ai gura plina de prostie!
  3. Boule care esti tu bou... trebuia sa ai in minte pe kiki, se pare insa ca impartiti acelasi cocean cu curul!
  4. Prostule care esti tu prost, te-au tampit cocenii pe care ii consum cu ... curul
  5. Da bai bulangii, fantezia mea este sa ma pis pe idioti ca tine si kiki,. Stai linistit, nu ti-l fut eu, l-a futut viata cu varf si indesat!
  6. Bai pizda bolnava, tu nu ai dusmani, esti prea nesemnificativ, ai doar "prieteni" care se amuza batandu-si virtual pulile de gura ta!
  7. Bai obsedatule jegos, ti-am mai spus eu, daca prostia ar durea, ai fi pulii de suflet de multa vreme. Specimen paranoic si cretin!
  8. Nu a gresit nene, kiki a supus pe undeva pe aici ca numai momentan nu este poponar! Cica acum a luat doar o pauza pentru ca il ustura gaozul de cate puli in cur primeste!
  9. Ce faci bai sandilaule, ai cedat psihic, l-ai bagat in functiune pe samuraiul pulii. Te-n gura de cioara borata si haladita!
  10. Cum se poate promite cu recenziile bai tantalaule jegos!
  11. Bai analfabetule, pune mana pe carte si invata cretinule ca ti-o tragi singur la muie. Cand ti-am spus ca nu sti sa legi doua cuvinte nu m-ai crezut. Pai cum vine asta bai muistule, "momentan nu sunt poponar", noi ce sa intelegem, esti poponar si momentan ai luat o pauza sau vrei sa te dedici meseriei de curva masculina si sa devi poponar!!??
  12. Bai analfabetule, monologul se poate face in mai multe persoane? Bai proasta pulii, faci mereu dovada inculturii tale, taran prost si agramat. Da-te ba in pula calului ca esti cretin.
×
×
  • Creează nouă...