Sari la conținut

cuplueabisex

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cuplueabisex

cuplueabisex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. nu mai cautati ceva bun pe vaslui...locuiesc in apropiere si cunosc orasul. in cazul unei calatorii acolo si vreti informatii , intrebati un taximetrist de pe langa hotel...racova sau europa...pt o mica atentie s-ar putea sa-ti dea ceva informatii. nu va asteptati la ceva frumos sau sexy totusi...eu nu am platit decat oral pt ca de altceva e nevoie de curat...sau multa vodca:))
  2. super...uite cu asta , chiar convingi si atragi...nu cu surprize : sa stim ce ne asteapta . multumim mult pt poza , jucaria este superba , cat si sanii .
  3. buna , cuplu bi , am intrat aici satui sa cautam o fata care o face din placere , sperand sa gasim o escort pe gustul nostru . daca nu ne incadram si doar barbatii au voi , ne puteti da afara .
  4. tu vinzi ceva , iar acel ceva nu il arati ar trebui sa faci reclama la poponet si scula , nu sa le ascunzi . ne plac surprizele , dar nu pe banii nostri , mai ales daca sunt neplacute ) iar preturile.....pffff sunt aproape cele din londra unde sunt trans chiar superbe ( no offence)
×
×
  • Creează nouă...