Sari la conținut

picamarul kla

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    100
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre picamarul kla

picamarul kla's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Pt ca am scris su eu pe topicul tau mai de mult daca ai citi un pic mai bine.
  2. Nici nu am nevoie ca daca ma duc la femei doar nu sun dupa numarul meu personal ca na nu sunt asa terminat dar na.... O zi buna i.ti urez pentru fapta ta "nobila"! La revedere!!!
  3. Dar na fiecare cu gandirea lui, eu o sa inchei subiectul ca nu am cu cine!!!
  4. La faza cu postatul numerelor unui fost client de al tau nu stiu cine e sau cine nu "inteligent"!!!!
  5. Pacat de atitudinea pe care o ai si ca o sa ii faci rau omului care mai e si casatorit spre deosebire de mine.
  6. Spre rusinea ta ai pus numerele altcuiva nu ale mele(care de fapt am decat unul nu doua) ha ha ha.
  7. Mai doamna nu am nici o treaba cu tine nici personal nu te cunosc doar ca am vazut ca si Geo este in aceeasi situatie ca si mine si daca ai citi mai in urma pe topicul tau ai vedea ca am recunoscut asta ceva mai in urma. In cazul lui Geo tu cel putin ai postat analizele dar in cazul meu e altceva.
  8. Eu cred ca ai gresit "adresa" si i-ti zic sa lasi un pic atitudinea asta fata de mine si sa i-ti masori putin cuvintele. Nu am facut decat niste observatii pertinente.
  9. Sal tuturor!. Am observat ca Irina a postat un buletin de analize care dupa parerea mea este putin tras de par, pentru ca daca te uiti mai atent varsta persoanei caruia i sau recoltat analizele este trecuta 48, iar pe profilul Irinei este trecuta data de nastere(bineinteles daca este cea ok) unde scrie ca este nascuta pe 4 iulie, deci inca nu a implinit 48 de ani, asta e una, iar a doua este ca putea sa lase prima sa se vada prima parte din cnp pentru ca tot e scris pe profil data si luna nasterii ne de alta dar ca sa fie cat mai adevarate. E ca-m cu dus si intors treaba cu acest buletin! Nu prezinta incredere 100%!!!
  10. Sa de.a Dumnezeu ca totul sa fie ok intr.un sfarsit.
  11. Sal leu poi n.am nimic acum cred dar sa vede.m cum vor iesi analizele si la 6 luni ca, cica dupa 6 luni sunt concludente
  12. Pe bune daca la ultima postare a lui Geo tind sa ii dau dreptate. Ii place maxim balacareala si Irinei
  13. Bai nenea cu justitia daca tu ai sfatui-to pe Irina sa faca treaba asta(sa nu mai posteze pe forum)insemna ca si tie si ei va place treaba asta adica sa perpetua-ti situatia asta penibila.
×
×
  • Creează nouă...