Sari la conținut

matei75

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre matei75

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

matei75's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Salut colegu. La ce folos ? Cati dintre noi sincer apreciază topul actual ? Sunt fete care meritau de mult sa fie acolo dar se pare ca nici nu au nevoie .
  2. Aici nu împărtășim aceeași idee. 1. Eu nu merg ca nu dispun de asemenea capital dar daca as dispune nu as avea rețineri 2. La cum sunt pozele versus preț...trebuie să recunoaștem că este media orașului. 3. As avea rețineri în a merge ...de frica sa nu ma îndrăgostesc. . Acum daca eu nu am atat disponibil ...vorba colegului...sunt destui care ajung. Imi este greu sa cred ca a stabilit prețurile asa aiurea-n tramvai. Trebuie să ne obișnuim cu piata.....NU suntem in comunism sa stabilim un " MERCURIAL ".
  3. Salut colegu . In urma cu cativa ani la un șpriț noi "desteptii" de la masă il judecăm pe Borcea ca de si-a lasat femeia si copiii in detrimentul alteia. Foarte adevarat nivelul comparatiilor este diferit . Acum dupa ce mi s-a întâmplat stau cuminte in iarbă. Merg de ceva ani dar sa cred vreodata sa mi se întâmple nu credeam . Nu este Loredana . Acum ca am.primit ROSU deja caut alte soluții alternative . Vedem. Dar piata Constanta nu este asa darnică. Toate cele bune .
  4. Nu am facut public numele din FAIR PLAY .si in amintirea momentelor plăcute ..are doar ochii verzi....Asta e . A fost o experiență. Keep walking...🙂
  5. Salut coleg futacios. Multumesc mult pentru sfaturi . Este numai vina mea ...Nu trebuia sa intru in asa ceva . M-am comportat ca un pustan. Suntem in lumi diferite nu in sensul ca unul este într-o lume mai buna sau altfel. Ne-am despărțit nu prea ok...cred ca nu se putea altfel. Este mai bine asa fiecare pe drumul lui nici in continuare nu puteam merge ...relația din cauza mea nu rămăsese la stadiul cum ne cunoscusem. Asta e ....Este o lecție....pe viitor trebuie să fiu mai atent . Viata ne oferă tot felul de surprize. Mergem înainte.
  6. Salutare colegi de breaslă. De ceva timp m-am cam luat valul si m-am cam îndrăgostit de o colega de forum. Nu este o idee ok. Eu am luat viteza...ea m-a temperat foarte elegant. Nu credeam niciodată asta...dar stiti vorba aia ...niciodată să nu spui niciodată. Se pare ca rămânem la relația client / escortă. Nu stiu eu cat pot ramane asa ...dar se pare ca nu exista decat această opțiune. Trebuie sa admitem ca fiecare dintre noi suntem in.planuri diferite. Am trecut de fizicul ei ....deja am intrat in sufletul ei . Sper alți futaci sa nu plateasca ce am patit eu . Nu am pomenit de nume , sa nu facem publicitate. 🙂.
  7. De Luni pană Vineri ..de la ora 10 cca pana la ora 19 00 cca . Nu weekend-ul. 😊.
  8. Cum se fac programarile ? La telefon esti greu de găsit.....
  9. Buna Aura . De mâine ( Duminică) sau Luni ? 🤔.
×
×
  • Creează nouă...