Sari la conținut

catalin005

Serious Contributor
  • Număr conținut

    203
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre catalin005

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.855 citiri profil

catalin005's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

122

Reputație

  1. Mai activeaza ? sau asta a fost si urmeaza rebranduirea ?🤔
  2. Stiu ce zici dar eu mai astept o recenzie, doua si dupa vad. Ideea este, daca invata ceva din recenziile negative. E clar ca fata are probleme cu durerea. Pai in momentul ala ori introduci un lubrifiant bun ori te salvezi cu un anal bun. Apoi treaba cu vorbitul in timpul sedintei. Pai ori vin sa dau la buci si sa ma simt bine, relaxez ori vin sa te aud pe tine vorbind la telefon, Plus ca arati ca nici nu iti pasa de client. Na, poate este la inceput de cariera. Dar atunci pui un pret mai mic si cand incepi sa oferi si calitate, il maresti. Sper sa inteleaga.
  3. Nu am mai scris de mult pe forumuri pentru ca nici nu am mai vizitat fete in ultima perioada. Dar iti urmaresc topicul si ma batea gandul sa te vizitez. Dar deja sunt multe semne de intrebare. daca era doar un comentariu negativ, mai ziceam. Cand sunt mai multe, apar semnele de intrebare. Daca vrei sa atragi clienti, trebuie sa postezi regulat poze, sa incerci ca serviciile tale sa fie cat mai apropiate pentru pretul cerut si tot asa. Daca o sa bagi si analul, clar o sa ai mai multi clienti dar conteaza sa ii si pastrezi, si asta o faci prin serviciile oferite. Nu te cunosc, pari super ok la corp si sper sa le iei ca pe niste sfaturi. Incearca sa imbunatatesti serviciile, nu sa te certi cu membrii forumului. Nu cred ca cineva are ceva cu tine. O seara frumoasa iti doresc !
  4. Craciun Fericit !!! Crăciunița noastră 😃😍
  5. Crăciun fericit Simo!!! Sa ai parte de tot ce-ți dorești!
  6. Bună Simo Cum ești săptămâna asta?
  7. Salut tovarăși, Tocmai ce am revenit și eu la Simo. Revin când am puțin timp cu recenzia. Dar pe scurt, nimic de reproșat.
  8. Clar Simona https://nimfomane.com/forum/topic/28429-simona-miniona-obor-0728924549/
  9. Simona13 Obor https://nimfomane.com/forum/topic/28429-simona-miniona-obor-0728924549/?p=402283
  10. Simona13 Obor https://nimfomane.com/forum/topic/28429-simona-miniona-obor-0728924549/?p=402283
  11. La semnatura, Larisa are trecut : "Servicii: sex oral neprotejat in funcție de igiena și alegere. Sex normal protejat. 69, cunilingus,cim,cob. Fk in functie de igiena si alegere. 150lei (1 fin+ masaj 60min). 150lei(2 fin 60min) Nr tel: 0761024566. Zona Bucur Obor"
  12. Salutare futaciosi. Am fost din nou la Simo saptamana asta si am gasit din nou aceleasi servicii de calitate. Nu mai fac recenzie ca nu are rost. In schimb, asa cum pomenea si un coleg aici de pe forum, aceasta recenzie a lui v_i_k_i_n_g mi se pare dubioasa. De ce?? Pt ca sunt unul dintre cei mai vechi clienti ai ei si ii cunosc serviciile. Si as vrea sa-mi raspunzi la niste intrebari : 1. Cum arata locatia Simonei ? (detalii de cum se ajunge la bloc, holul, baia, patul, daca are poze pe pereti, etc ) 2. Cum a facut dus cu tine ? din moment ce ea nu are serviciul acesta :no2 si stiu Sigur ca nu accepta. Simo nu face lucrul acesta si mie mi-a explicat si de ce. 3. Sarutari din cap pana in picioare ? WRONG !!!! Nici acest lucru nu il face. :no2 4. Daca stateai 2 ore la ea, cu siguranta plateai mai mult. O escorta te taxeaza la timp, nu iti da discounturi. Daca ai stat 2 ore, automat, a pierdut o ora dupa, deci un client. Chiar as vrea sa ne lamuresti . Fac pariu ca povestea este inventata. Plus ca as vrea sa ne raspunda si Simo daca a inclus acele servicii pt tine.
×
×
  • Creează nouă...