Sari la conținut

ionut_1

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    125
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ionut_1

ionut_1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Chiar nu mai ai rusine? Chiar nu intelegi ce statut ai tu in societate? Esti doar o pizda care face bani cu botul ! Si mi se rupe pula de minusurile voastre, de banat si de ce faceti voi... Dati-va plusuri intre voi, ca poate va iese minus la miile de puli supte !!! Hai, sictir !!!!
  2. Aoleo ! Au ajuns toate WC-urile publice sa nea dea lectii ! Mars, fa, la supt pula, ca atata stii, vaca muista!
  3. Tu ai pula, ma? Daca aia ce ai tu ai pula... Cred ca doar cu penseta o apuci... Hai, sictir, peste imputit!
  4. Du-te, ba, lache flausat in pula mea !!! Muscator de perna care esti !!!
  5. Bai, PESTE DE CACAT, ia o guma de mestecat, baga jumate in gura, jumate in cur, ca PUTI RAU DE TOT si nu stiu de unde !!!!!!
  6. Fai, CURVA PENALA, ai terminat minusurile cu mine Vai de capul tau de MUISTA ORDINARA, de WC PUBLIC in care se pisa TOTI CACATII !!! Ai pizda cat galeata si gura cat butoioul, OBOSITO !!! La 37 de ani inca SUGI PULA !!!!
  7. Hai, ca m-am distrat destul cu voi, va las, ma duc sa intru in apa...
  8. Ha, ha, ha... Te stie lumea, ba, cine esti ! Hai, ca m-am distrat destul cu voi azi, du-te la obosita aia de andreea rebeca si dati-mi minusuri Ce imbecili sunteti !!!
  9. A sarit si pestachele... Nu-ti da, ba, pizda pe gratis, nu ti-a spus?
  10. Stai cuminte, pestache... Ai mai vrea tu sa ai 25 de ani... Hai, te las, da-i niste limbi virtuale protejatei tale andreea rebeca, poate te lasa sa i le dai si pe bune...
  11. Te duce si pe tine capul... Simplul fapt ca-ti intra atatea puli in el spune totul despre tine... Hai, ciao! PS. Sper sa nu te simti jignita, pana la urma asta e ADEVARUL! Ooooo, te simti jignita! Mi-ai dat inca un minus! Te oftici, curveta obosita ce esti !!! Vai de celulita ta si de pieile alea care-ti atarna !! Noroc ca mai gasesti cate un obosit ca picon sa va bagati in seama
  12. Ti-am spus eu ca ai in program toate glumele din anii '70 !!1 Serios, tataie, cati ani ai? Esti la pensie ? Cred ca esti fan Olguta tocmai ai mai luat 100 in plus !!! LE: Daca te ataci si la asta, chiar esti fraierul forumului !!!!
  13. De acord, eu pot sa termin, spre deosebire de forfloci... Insa, draga, il completam pe pustanu87 si nu stiu ce te-a deranjat de mi-ai dat iar un minus. Pe bune, nu mai putem sa spunem nimic ca, gata, va simtiti lezate? Ti-e ca nu mai vine forfloci asta la tine? Nu pierzi mare lucru....
×
×
  • Creează nouă...