Sari la conținut

anonimu2016

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre anonimu2016

anonimu2016's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Salutare, Am vizitat-o și eu astăzi pe Tania. A fost o întâlnire foarte plăcută, Tania e o fata frumoasa, sexi și pasională. Acțiunea a debutat cu sărutări și s-a contractat cu un oral neprotejat foarte bun din partea Taniei și foarte excitant, finalizat cu CIM. In pauza dintre cele 2 acte am socializat și pot sa spun ca e o fata inteligenta și neașteptat de matura în gândire și exprimare pentru vârstă ei. Al 2-lea act a început tot cu un On din partea Taniei care era cât pe ce sa ma termine din nou, dar am oprit-o și am trecut la normal unde se mișcă bine. Am rezistat doar câteva minute pentru ca totul a fost foarte excitant. Am mai socializat puțin după al 2-lea act și am plecat. Nu o sa dau note pentru fiecare serviciu în parte asa cum se obișnuiește aici pe forum, ci doar voi concluziona ca o fost o întâlnire reușită, senzuala și foarte excitanta. O recomand și voi reveni cu siguranță -
  2. Se poate o programare la voi sâmbăta? Dacă da, as vrea sa ne auzim la telefon pentru detalii. Care e numărul vostru de telefon? La cel din semnătura nu v-am putut contacta nici direct, nici prin mesaj sau watsapp.
  3. Se deconectează, scuze. Am încercat sa trimit și SMS și n-am primit nici un răspuns. Lucrați cu circuit închis?
  4. La ce număr de telefon se poate face programarea ca am încercat sa sun la numărul 0753688758 și nu se deconectează apelul?
×
×
  • Creează nouă...