Sari la conținut

g2br13l

Platinum Member
  • Număr conținut

    17.283
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    8

g2br13l a câștigat ziua ultima dată pe Mai 20 2014

g2br13l a avut cel mai apreciat conținut!

Despre g2br13l

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Constanta

Informatii de Contact

Vizitatori Recenți Profil

56.290 citiri profil

g2br13l's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Very Popular Rare

Recent Badges

8,2k

Reputație

1

Community Answers

  1. Dar ce cautai pe Caraimqn micuțo? 😂😂😂😂
  2. Mai ce chitros. El face taximetrie cu Hummer-ul și la futut vine cu Matizul.
  3. Și acum ce mașina ai? 😂😂. Ca nu pot crede ca a mai rămas ceva din el după ce l-ai îndesat pe Taliban. 😂😂
  4. Cum le-a grăit el. Ca un om mare. Nicieuleeee, dans. 😂😂
  5. Sună-mă și îți trimit eu un costum anticovid. Cu ala sigur îl liniștești pe nicieu și îl rezolvi și pe Talibanu, ca l-am văzut eu cum jinduia după fetele asa echipate.
  6. Maine consiliul de administrație al Emei se întrunește de la ora 11. Membrii fondatori și membrii afiliați va rugam sa nu lipsiți. Masa și dansul? Bineînțeles în privat. 😂😂😂
  7. Bahhhhhh, ala mic, urat și cu acnee eram eu.
  8. Pai eu am vrut, dar nu m-au lăsat asociații, ca cică sa îți dam note la sfârșit. Iar când a venit vremea notelor, cică sa te mai lăsăm să mai exersezi, ca ești tânăr ca n-ai dat nimic în engleza, ca încă nu trecuse Obi pe acolo, chestii de-astea. Cât despre poze, as pune una aici, dar i se vede Emei curul și o tzatza și nu vreau sa îl bag în boala pe Pornoqueen.
  9. Se vede ca nu ești din Cernavodă, căci altfel știai ca e patria fetelor care câștigă bani cu păsărik în Spania și asta nu e de azi de ieri, ci de mai bine de 10 ani. Și în plus ai și doua variante la sosea.
  10. Nu prea e chiar asa. Ca a pornit de la agenturili străine, apoi au venit spontan cei nevinovați ( cei care au murit, de altfel) și apoi a învins eșalonul doi de comuniști și din păcate ne conduc și astăzi prin urmașii lor.
  11. Întru-cât drumurile dese fac parte din viata mea, o sa încerc sa va împrospăteze locurile unde găsiți fete dornice sa va ia banii din scurt. Deci update. La vreo mie de metri de benzinăria Celsy pe drumul spre Hârșova pe partea dreapta una bucata mica și slăbuț. N-am văzut-o la fata. După Hanul Kartali, acolo unde este intersecția aia. Doua fete una pe o partea și una pe cealaltă. Pe partea spre Constanța una blonda interesanta. Pe partea spre Hârșova uitați de ea. Între Kogălniceanu și N. Bălcescu la intersecția aia cu drumul ala spre eoliene. Activitate mare, compusa din 4 prestatoare. Din păcate nu prea pot da amănunte despre aspect întru-cât nu ma așteptăm să le găsesc acolo și acul vitezometrul depășea cu mult 100. Intersectia la Medgidia, una zburătoare micuța și urata. La ieșire din Crucea, o tânără tarancuta ( cred ca asta este descrierea corecta, deși nu am nimic cu faptul ca ar trai la tara. Cu toate acestea ea avea trăsăturile acelea de tarancuta, deci no offence) Întrare în Slobozia, cuib. Multe fete cam toate negre la fata. Intrare în Călărași pe partea dinspre Slobozia doua grupulețe unul de 3 și unul de doua. Altceva fata de Constanța. Adică mai spălate, mai decent îmbrăcate și mai deschise la culoare. Candva poate o sa opresc de curiozitate, dar acum nu am avut timp. De asemenea fac un update la Basarabi în drumul spre Cobadin la pădure. Va amintiți ( cei mai vechi) ca va povesteam acum vreo 10 ani de etalonul de urâțenie? Ei bine, a reapărut. 😂 Acum e o tânără milf de sosea. 😂
  12. Shht! Ca diicotul are tematica luna asta. Știe el, ca s-a anunțat în Tulcea ce tematica e la Constanța. 😂😂😂
  13. 😂😂😂😂😂😂😂 Postarea mea avea legătură cu altceva. Dar e bine și asa. Nu e problema o duc și pe asta. ( pe acuzație, nu pe fata 😂😂😂😂😂)
×
×
  • Creează nouă...