Sari la conținut

parolistul

Serious Contributor
  • Număr conținut

    389
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre parolistul

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

parolistul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

178

Reputație

  1. O pozitie f deosebita. Cand revin la tine as vrea sa experimentam ceva in pozitia asta.
  2. Astazi am revenit la Abby cu mare placere. Este deosebita in ceeace face si arata ff bine. Dotarea ce sa mai spun,se vede. Erectie beton. Am facut un dus impreuna pentru ca a venit peste mine si am inceput actiunea din baie. A inceput ea cu un oral f bun si in timp ce ma sugea a inceput sa i se intareasca dotarea ,s-a facut beton. Am iesit din baie si am continuat in dormitor. Nu am rezistat si am trecut eu la oral . Am incercat sa o fac sa se simta f bine si am reusit pentru ca a finalizat cam repede. Dupa o mica pauza am trecut la anal. Este chiar strimta si mi-am drumul cam repede pentru ca eram si f excitat. Am luat o pauza pentru ca eram amandoi cam epuizati. Am hotarat sa stam mai mult impreuna pentru ca ne-am simtit fff bine. A vrut si ea sa ma futa am incercat dar nu am reusit pentru ca este ffff dotata.Am hotarat sa mai incercam alta data poate va merge. Am continuat cu orale si anale la ea pana am fost total epuizati. Nu stiu exact cat am stat dar cred ca au trecut doua,trei ore. Am fost ffff multumit si satisfacut si voi reveni cu mare placere la Abby.
  3. A venit Gabrielle la constanta.Am descoperit tarziu,dar sper ca mai sta cateva zile sa o pot vizita si eu. Frumoasa si profesionista. O voi vizita sigur cu mare placere.
  4. Pentru ca am avut drum prin constanta m-am gandit sa o vizitez si eu pe Vanessa. Am fost primit cu mare placere,am stabilit ce avem de facut si am trecut pe rand la dus. A inceput apoi actiunea in dormitor,cu oral,cu anal si apoi iar la oral pana am finalizat amandoi. Actiunea a fost fff aprinsa si plina de pasiune. Vanessa este o ts ff pasionala,pune pasiune in ceeace face si merita vizitata cu incredere. Eu voi reveni la ea cu placere.
  5. A revenit frumoasa Lory la constanta. O voi vizita din nou cu mare placere deoarece este ffff deosebita din toate punctele de vedere.
  6. Pana la urma am ajuns la Abby pentru ca cred ca este deosebita din mai multe puncte de vedere. Real arata mult mai bine ca in poze si m-a primit cu zambetul pe buze. Dupa dusul de rigoare cand m-am intors in camera Abby ma astepta in pat si m-a invitat langa ea. A inceput sa ma mangaie pe unde a crezut ea ca ma excit mai tare si a reusit imediat sa mi-o faca beton si a luat-o imediat in gura. M-a inebunit ce fel o suge si a trebuit sa o opresc pentru ca imi dadeam drumul. Si ea s-a excitat f tare si i s-a sculat frumusetea ei de pula. M-a intrebat daca vreau sa ma futa dar cand am vazut cat e de mare i-am spus ca prefer sa o sug. Am trecut la oral am vazut ca ii place si nu m-am oprit pana nu si-a dat drumul. Waaaauuuu si-a dat drumul ff mult si mi-a placut cum a reactionat. Acum e randul tau,mi-a spus a trecut ea sa-mi faca din nou oral dar mi-am dat drumul imediat. Eram ffff excitat si este mare specialista la oral. Sunt sigur ca e specialista si in altele dar n-am avut curaj. A fost o experienta f deosebita mi-a facut mare placere si voi reveni cat de curand la ea.
  7. Cred ca m-am inselat in privinta lui Abby,cu blocatul pe whatsapp. Ai dreptate sunt multi labagii care deranjeaza inutil. Scuze si daca ne vedem mai tarziu voi vedea cum va fi intalnirea noastra.
  8. Nu inteleg de ce blochezi pe whatsapp o persoana care doreste sa iti devina client? Nici nu ai fost curioasa sa vezi ce vrea sa spuna persoana. Nu e frumos.
  9. Cum am promis m-am reintors la Lory ,pentru ca la ea ma simt minunat. Nici nu pot sa descriu ce a urmat. Dezmat total si sex cum numai cu Lory poti face. Oral,anal....si tot ce iti doresti poti face cu Lory. Este frumoasa,mult mai frumoasa decat apare in poze si este femeie cu p..la. Am plecat de la ea cu parere de rau,as fi stat toata noaptea,imi tremurau picioarele si cu greu mi-am revenit. Voi reveni la Lory cu mare placere de cate ori voi avea ocazia.
  10. A revenit Lory la Constanta. Nu m-am putut abtine si am sunat imediat. Am fost primit cum nu se poate mai frumos toata in dantela cum ii sta bine unei dive. Am fost servit cu o cafea si apoi dus. A venit peste mine sub dus si a inceput dezmatul. Oral de nota 20 cum numai ea stie sa faca ,apoi ne-am aruncat in pat si nu m-am putut abtine prea mult si mi-am dat drumul.O mica pauza si am trecut eu la actiune. I-am facut oral si s-a excitat la maxim,motanelul ei s-a facut beton. Am vrut sa o simt in mine si a venit pe la spatele meu si am simtit placerea pe care mi-o doream. Dupa ce am simtit ca a obosit am oprit-o si i-am facut eu oral din nou. Era atat de excitata ca si-a dat drumul imediat. Extaz maxim cum numai la Lory gasesc. Am plecat cu promisionea ca maine voi reveni la ea. Este o diva deosebita si o partenera de sex cum fff rar gasesti.
  11. Pentru cei care inca nu i-au facut o vizita lui Lory. Arata mult mai bine in realitate . O sa va convingeti la fata locului. Recenzie nu are rost sa mai fac. 10 pe toata linia.
  12. Daaaaa,ceva de vis. Abia a ajuns Lory in constanta am sunat si m-a primit. Nici nu pot sa descriu in cuvinte ce am trait. Oral adanc ,apoi limba in in jurul capului,nu am putut rezista mult. Dar cine rexista la oralul facut de Lory? Am facut o pauza si apoi nu am rezistat si i-am facut si eu oral,a trecut ea iar la oral si apoi am trecut la anal. Nu pot descrie in cuvinte cata placere si excitatie. Note? 10 pe toata linia cu multe felicitari. Sigur voi merge in fiecare zi la ea ,cat timp va sta in constanta. Daca doriti o ts adevarata o recomand cu toata increderea. Arata mult mai bine decat o femeie de top.
  13. Daca eram in buc veneam imediat. Sunt in Constanta,dar promit ca atunci când ajung in buc voi veni imediat la tine pentru ca esti fff deosebita. Tu nu vii la mare? Ar fi minunat.
×
×
  • Creează nouă...