Sari la conținut

jondotatu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    135
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre jondotatu

  • Dată Naștere Aprilie 1

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

jondotatu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

15

Reputație

  1. Este profesoară la ceia ce face, dar totuși parerea mea, este ca a crescut cam brusc pretul, cel puțin putea un pic mai treptat așa, pentru clienții fideli!!!
  2. Anuța ai promis ca o da revii in Focșani! Cand crezi ca o sa ajungi?
  3. Anuța, pe la Focșani când mai ajungi ca îți ducem dorul!!!
  4. Anuța, pe la Focșani când mai ajungi ca îți ducem dorul!!!
  5. A promis că sta toata vara, dar nu. Asteptam poate revine!!!
  6. La Focșani când preconizezi că ajungi drăguță?
  7. Buna ANUTA, când crezi ca ajungi in Focșani?
  8. Cand preconizezi ca te întorci în Focșani Anuta?
  9. Eu cred ca nu ne-a părăsit, are in program tata vara la noi, suna si ai sa vezi!!!
  10. Salutare! Am fost si eu la Ana astăzi, ca să știe cine sunt am fost undeva la (ora 15.00). Locatia este in Focsani-Sud, foarte usor de gasit. Ana locuieste singura si este super ok si comunicativa. Locatia foarte curata si cu toate cele necesare (prosoape curate, gel, etc). Ana este o fată drăguță, minionă, forme apetisante si atitudine (rar intalnita prin Focșani). Intrat in garsonieră,, fumat o tigara, servit cu cafea, apa, iar dupa o discutie scurta am intrat la duș, apoi in dormitor unde s-a desfasurat activitatea. Am mers pe varianta de o oră (2 fin.), fără anal. Este foarte implicata, dornică de a te satisface, a inceput cu oral NP foarte bine facut si combinat cu saruturi in zone adiacente la care a urmat prima fin...., foarte frumos si placut. Apoi mers la duș, pauza de țigară servit un pahar de apa si trecut iar in dormitor, a început cu un masaj foarte bine executat, după masaj a început cu pupături pe corp, început iarăși cu un oral NP, apoi cu 69, după care pus caciulita si trecut la normal P,, executat foarte bine, cu contre super, pupături pe corp, cu tot ce trebuie, ce mai se implica si asta conteaza foarte mult, stie sa se facă plăcută, ceia ce este un lucru foarte bun, la care a urmat si a doua fin..... in balonas, iar după am mai ramas câteva secunde inbratisati. In tot acest timp, nu a stat o secundă cu ochii pe ceas sau să vorbească la telefon, 10 +. Locatie 10 Oral NP 10+ Normal protejat: 10+ foarte implicată Atitudine 100+ Achitat 200. Sper sa mai pot reveni si cu alta ocazie, se merita, Ana cred ca nu are concurență in Focșani, la ceia ce oferă, sper sa ramana cat mai mult la noi, vara frumoada si lungă...!!! Citează
  11. La babete testez si comentez, dar tu nu stii sa faci diferenta, imi pare rau!!!
  12. Cred ca babeta esti tu, eu nu merg la babeeeete, dar luînd în considerație si dat fiind faptul, cred ca tu ești babeta daca nu pui si tu niste poze cu anunțul tau, iti este frica de imaginea ta...!!!
  13. Adică chiar se vede, ca suntem doar noi 3, adică ea, eu si tu 🦈!!!
  14. Rescriu ca am scris din fuga, sa intru pe profil, care servicii si prețuri sunt, care nr de tel...., aratami tu te rog...!
  15. Sa inteleg ca va pupați intre voi..., oricum ați venit împreună...! Si apropo sa intru pe profil sa servicii si pretueri, cate profil, care nr de tel...!!!@
×
×
  • Creează nouă...