Sari la conținut

alhambra

VIP Member
  • Număr conținut

    2.208
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre alhambra

  • Dată Naștere Februarie 1

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    SOMEWHERE

Vizitatori Recenți Profil

12.209 citiri profil

alhambra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5,5k

Reputație

  1. Pisicuts ! Felicitari pentru recenzie si baga-ti pula in forum. Sterge-mi contul sau dami ban. Have a nice day.
  2. Ba vasi,incepi sa devii plictisitor.
  3. Nu vreu sa fiu rau cu tine ,dar tind sa cred ca in clipa in care ai vazut-o in pat ai stat in trei picioare :laugh2 Este ?
  4. Nu frumomoaso,si-a facut cunt sa vada pozele postate la fete si sa beneficieze de recenziile noastre fara ca el la randul lui sa inpartaseasca experienta intalnirilor. Pe langa toate astea lui nu ai convine ca primesti doar peste 30 de ani . :slap2 Se gandeste doar la el. Na lasa ,nu-l baga in seama si incanta-ne cu ceva poze noi sexy :) :kiss3 Pupici frumoaso :kiss3
  5. Daca ai omenie si stii sa te comporti frumos cu ele,ai sanse mari sa spuna Da,chiar daca regulamentul casei spune nu. Te simt ele de la telefon. Daca vrei sa fii respectat ,incepe tu primul sa respecti. Iar daca la telefon esti un tip foarte de treaba si la fata locului iti vin figuri pe cap,altu de 20+ sigur nu mai trece pragul.
  6. :crazylove :crazylove :crazylove Superba Ne-ai facut si seara mai frumoasa :kiss3
  7. Sa stii ca e mai frumoasa :crazylove Hai mai des cu asa poze . Pupici
  8. Tu ai dreptul sa taci cu ale tale 0 recenzii si 870 de postari de toata jena.
  9. :iagree Da, ce bine ar fi .
  10. Cunoastem sentimentul,e tare buna fata. :crazylove
  11. Am sunat-o ieri cu pretextul ca i-am vazut anuntul pe publi. Sa inlaturam discutiile ca ma astepta si ca vroia sa imi faca pe plac ,deci ca de obicei m-am dus in mod incognito. Stabilit intalnirea in cartier Prima si a fost respectat de ambii parti. Ajuns in locatie Denisa ma astepta in sutien si chilotei. Fata arata bine, 180 inaltime fara tocuri,undeva la 72-75 kg,nu este slim,e o fata cu forme. Amabila m-a poftit in camera si a intrebat daca vreau la dus,raspuns afirmativ ,am lasat cadoul pe dulapiorul din stanga si dus am fost la baie. Prosoape curate ,geluri de dus,totul ok. La revenirea in camera ma astepta goala punand muzica de pe telefon. Actiunea a inceput cu un oral protejat timp in care ai descopeream corpul, schimbat in 69 ,are un pussy numai bun de lins. Din 69 a trecut in reverse cowgirl unde se misca bine,peisaj frumos dar vroiam sa ai framant putin sanii ,am cerut sa se intoarca. S-a conformat si peisajul a fost frumos si din fata cum ma calarea avand pe ea si ochelarii,aveam feeling de director cum fut secretara pentru marire de salar. E bine in gandul meu. Am fost solicitat sa muncesc si eu putin ,schimbat in doggy,fain cur are ,carne tare pe ea,numai bun de apucat. Dupa ceva timp de pompare a venit si finalizarea in balon. Am mai continuat putin asa cu miscari mai lente ce mi-alungit putin orgasmul,punct in plus ca nu s-a grabit sa les din ea. Dupa imbracare mi-am cerut scuze de cele scrise pe forum ,s-a prins repede cine sunt :) dar nu am mai stat la povesti,pupici pe obraji,o imbratisare din partea mea si dus am fost. Acum sa trecem la note Locatie 9, cart prima,curat,baie dotat,prosop curat Aspect 9,fata 8,fund 9,piciore 9,sani 10 Igiena 10,epilata,curata Op 8-8.5 Np 9,se misca bine Gfe 6-7,isi face treaba ,nu comenteaza,nu saruta,fara pupaturi,fara mangaieri Cadou 10 ,100 lei,op,np 1 fin Timp petrecut 25 min dtd. De recomandat Da De revenit Da Consider o intalnire reusita,isi face treaba foarte bine.Putina socializare ar mai fi fost binevenita. Multumesc Denisa.
  12. Denisa ,uite acum eu imi cer scuze. Nu ai fost la evitate,cum spuneai tu,erai la inceput si nu stiai. Acum chiar vreau sa te cunosc ,le discutam noi :) Pupici.
  13. Buna Denisa. Inteleg ideea de a te ocupa tu de telefonul tau,dar sa fie mai ok mai bine nu raspunzi cand esti ocupata. Doar ca sugestie iti spun,poate te ajuta pe viitor. Referitor la sansa ta noua de la pisic de te-a scos de la evitat,cred ca poti tu sa fii o gagica cu atitudine si iti accept scuzele.Noi Oradenii cel putin avem un comportament civilizat cu care e bine sa te obisnuiesti,evident existand si exceptii. Te voi suna curand,stai langa telefon. Pupici.
  14. Fiind atras de femei inalte si frumoase,am incercat sa fixez o intalnire cu Denisa,cu speranta de a ma simti bine cu ea si de a va furniza informatii despre inbunatatirea calitatatii serviciilor oferite. Mi-raspuns la telefon,spunand " suna-ma peste 10 minute te rog" si tronc ,a inchis telefonul. Macar a zis te rog,hai ca nu e asa rau. Dupa 10 minute o sun si iar" suna-ma peste 3 minute". Aici deja m-am gandit sa nu fortez pentru ca nu am mai avut acel feeling ca lucrurile sa iasa bine. Poate mai incerc... poate.
×
×
  • Creează nouă...