Sari la conținut

david1982

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre david1982

david1982's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Salutare,am fost si eu la Nioleta azi.Nu sunt multe de spus dar am sa incerc sa fiu succint deoarece totul s-a desfasurat f repede.1.locatia 3/10 mizerie totala2.atitudine 4/10 - s-a rastit la mine cu explicatiile cum sa ajung acolo, desi nu era foarte usor pt cineva care nu cunoaste Ploiestiul.3. owo 8-10, CIM, GFE 3-10 (cu un plus pt deepthroat care a fost ok)4.100lei/numar5.cam aglomerat acolo parca eram in gara (unu venea altul pleca, cu popas in baie)6.Mai era o tipa Mihaela parca, mediocra rau de tot, dar alba, cu forme ff generoase si multa celulita7.De revenit....nu prea cred.
  2. Da, am stat vreo juma' de ora sa ma gandesc la detalii si nu mi-a venit nimic in cap.Pentru ca nu sunt prea multe de spus.Stela are vreo 34 de ani, forme...rotunde, putin lasata, iar din note cred ca puteti sa va dati seama si singuri ca nu e mare lucru.Am postat ca si..alternativa la nu prea multe prin Arad. Raman la parerea ca daca esti prin Arad si vrei ceva actiune...du-te la Timisoara....din pacate.Nu am renuntat. Mai caut. Cum mai gasesc si altceva sunteti primii care o sa stiti.
  3. salutare fratilor,cred ca cel mai importante lucruri sunt urmatoarele:1.sa mergi la o intalnire, de orice fel, DOAR daca ai dispozitia necesara.Daca tu o ai, poti sa o inspiri si partenerei2.Complimente: cercei, lenjerie, pantofi, bronzata, vopsita proaspat, etc. Mie personal de fiecare data mi-a functionat. Sa nu uitam ca ELE se pregatesc asa pentru NOI. Chiar daca pentru noi conteaza prea putin spre deloc, 2- 3 vorbe dulci spuse pot sa faca o maaaare diferenta.3. Subscriu la partea cu barberitul "fresh". Arata "curat", plus ca pare mai "mare", ceea ce ar trebui sa ne sporeasca in subconstient in noi.Apropo, voi -ti cobori "jos", daca ar fi un tufis care poate sa ascunda jumate din jungla amazoniana?. Eu unul, niciodata, doar daca gagica e..."fresh".4. LEGE LUI OM : Daca esti OM cu mine, sunt OM cu tine.La fel si cu fetele. Le arati respect, te vor trata inapoi la fel.Salutari.
  4. salutare,am fost nu demult la un salon de masaj din arad (gradiste). Era o tipa , Stela, oferea tot tacamul,1. locatie 6/10 2. aspect 6/103.pret 130 lei/oraDaca nu aveti altceva mai bun de facut e bun. Altfel.....telefonul la care am sunat e 0758587844
  5. Buna seara la toata lumea.In primul rand vreau sa imi cer scuze fata de colegii mei futaciosi, care au scris aici.Am folosit de fff multe ori recenziile de aici, insa niciodata nu am avut curajul sa postez ceva.Mi-am luat insa inima in dinti si m-am decis sa scriu acest post, insa va asigur ca vor urma muuulte altele deoarece colind tara in lung si in lat si partea financiara nue tocmai o problema. Buuun. Legat de subiectul de fata, am fost la aceasta domnisoara de vreo 3-4 ori, si mie unul peronal mi-a placut. Cred, conteaza si personalitatea fiecaruia.1. aspect locuinta:garsoniera conf 1,aranjata peste medie, baia curata(prosoapele putin umede), o camera f mov2. aspect 8-10, are cercel in buza, sani medii 7/10, curata, fund 8-10, 3. pret 80 lei/numar, 130 lei oraNu este prea vorbareata insa amabila, m-a servit inainte de fiecare data cu un pahar de suc, am fumat cate o tigara, foarte docila, ii cam lipseste initiativa.Recomand celor care nu prea au fost la fete, deoarece fata e foarte docila, si nu prea iti da "emotii".Eu cu siguranta am sa trec pe la ea deoarece imi place cum face oralul, adica incet...fara graba. )Numa bine!!
×
×
  • Creează nouă...