Sari la conținut

burlesque

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre burlesque

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

burlesque's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-4

Reputație

  1. Mare smekerie sa ai doua telefoane si sa iti scrii singura, de pe unul pe altul. Se observa acelasi agramatism. Ai doar vise. Come and calm down! Tu te treci, pizde noi vin mereu. Just looking around!
  2. Este corect ceeea ce spune colegul. Ba chiar mai grav. Am fost din nou la Anastasia. Acelasi loc. Desi poti intra in bloc prin spate, e totusi la vedere. Cei care vin la vasion te pot vedea usor. Daca e vreun cunoscut care te stie??? WTF??? Inainte era mai draguta si mai slaba. Atenta. Curata. Acum e doar grasa lacoma dupa bani. Se grabeste. Plus ca nu se spala. Posibil sa aibe vreo boala venerica, nu stiu. Nu mi-am dat seama pana cand nu am scos_o. Aveam o crema albicioasa, pe prezervativ, care putzea de iti cadea nasul. Nu s-a dus la dus nici inainte, nici dupa. Pizda neepilata, cu tzepi, la fel si pe picioare: mi-a taiat maioneza instant. Fara manichiura si fara pedichiura. Cu mizerie sub unghii. Ca femeie care oferi escorting, cum sa nu te ingrijesti? Am vazut fete de tara foarte ingrijite. Avea doar un ruj cacaniu, foarte urat, uscat cu coji pe buzele crapate. Stiu ca trebuia sa plec. Am observat ca nu se spala deloc. De altfel chiuveta si cada din baia minuscula, care se afla pe stanga cum intri, erau uscate complet. Camera de futai era plina de jucarii din plus, caiete si culori, spre fereastra, ceea ce arata ca dupa program sta acolo cu un copil si cu pestele. Deci e si locuinta personala, nu doar loc de futaiuri. Am avut senzatia ca sunt supravegheat. Saltea obosita. Simti arcurile. Oral slab, cu mana ca sa te termine rapid. Normal doggy. Nemultumit total. tzeapa la 150 de lei. Un prosop mic la baie. Unic. Sta cu geamul deschis la bucatarie ca sa te vada cand vii. Atunci cred ca pestele pleaca. Nu mi-a placut deloc faptul ca are rechin. Am fugit impuscat. Eram sigur ca voi fi urmarit. Eu nu conduc, asa ca am stat putin pe loc, mascat de intrandul in alt bloc si am vazut un tip furios care ma cauta pentru ca in loc de 250 ora, i-am lasat 150 un numar. Sorry. Deja era prea mult pt serviciile imputite oferite. Am chemat un taxy si am plecat urgent din zona. Sa aveti mare atentie. Nu voi mai merge. Nu recomand. De evitat, cel putin pt mine.
  3. esti un ateu nesimtit. tu nu mai ai nimic sfant, boule???
  4. Frumoasa tare aceasta fata. o doream si eu. sotia e plecata in cele delegatii etc. am contactat-o pe wapp pe Daria. I-am spus ca sunt temporar in bacau, si daca se poate deplasa ii ofer 1000 de eur sau mai mult. Nu stiu! Voua va cere poze??? Mie mi-a cerut poza si initial, surprins fiind, i-am zis ca nu dau poze. Apoi, i-am zis ca ii trimit poza. dupa care tipa ma injura, zicand Dt drq OK. Merci mult pentru tratatie, draga Daria69! vei fi si mai milf decat esti. daca exista dubii voi pune aici un print screen cu dialogul.
  5. faptul ca aperi o mincinoasa, arata ceva. toti zic ca este escroaca, dar tu o dai pe banii mei. dc ce se ajunge la masuratul muschilor, nu inteleg credeam ce iti e de folos sa stii ca tipa e o escroaca daca chiar vrei sa te4 bati cu mine, te invit oricand dar sunt sigur ca peshte fiind, nu vei avea curaj daca ai curaj si te simti lezat lasa nr tau aici dt draq de bou
  6. Nu cred ca esti capabil sa deviezi o discutie de pe o gonflata pe o intalnire personala. Tu nu intelegi nk. Chiar te rog sa pui mana pe mine, adica sa ma prinzi. Esti jenant. adica, nu inteleg de ce ma ameninti, de unde stii ca vei castiga? faptul ca ameninti, fara sa faci o recenzie.. hmmm, cine e soarece.... sau peste...hhooho neamice am un service unde cel mai mai salariu este de 1000 de eur 130 de angajati deci nu vb, dca nu stii te rog sa fii respectuos!
  7. bai, milfule, mai du-te in pula mea. eu nu fac 1200 lunar, fac de 10 ori mai mult, ma refeream la una care nu are scoala, nik, si vrea o carutza de bani, ete unde era aparatorul. tu mirosj a peshte. mai da-te dreaq
  8. Acum iti scriu tie direct, desi nu as fi dorit. Nu vine nimeni cacat, dupa cum zici tu. Nu cred. Cei care merg la fete sunt tipi curati si deosebiti,, care nu au timp de obligatii. Si vin ca sa iti dea tie o gramada de bani lunar. Caci daca ti-ai lua un serviciu vei vedea ce inseamna sa iei 1200 de lei lunar, nu la trei ore ca tine. Treaba e a ta, caci poti sa iei oricat. Dar nu ne jigni pe toti cum ca am fi nespalati samd. Poate nu ai habar ce inseamna sa fii un tip ok, ras, tuns, frezat, cremuit, dusuit. Toate astea costa. Plus prea-multii bani dati tie, Sa nu ne tii lectii. As fi zis: Du-te in pulile noastre, dar nu meriti. Baietii din Bacau sunt superfini si trebuie sa ne respecti. Spor. pe alte meleaguri, daca aici iti miroase.
  9. As fi vrut sa nu postez despre tipa aceasta. Eu nu cred ca se duce nimeni mirosind a peste. Poate doar peshtele dedicat. Acum, tipa e gonflata rau, si fizic si mental, vb repezit incepand de la tel etc. Eu cred ca are ceva probleme la mansarda. Cerand detalii am vrut sa stau mai mult, platind evident. A zis ca ea trebuie sa isi scoata banii pe implanturi, buze, draci, ca nu are timp sa stea dupa fiecare ca sa se simta bine, ea are o varsta. Ajuns la usa, si auzind chestii de Socola, eu am facut stanga imprejur. E o tipa terminata fizic si moral. E ca un motor pe care nu il poti repara. Nu am mai scris pt ca m-am plictisit de tepe. Si va spun, sarea la bataie, ca nu ii dau 300 de lei, ca ea are programari chiar daca eu nu stau o ora. Va spun, cu frisoane, ca nu am mai vazut o asemenea fiinta, deraiata complet
  10. Poate acum esti pe I. Cocea. Stii? Nu era nevoie sa iti reconfirmi (ne)caracterul. De aceea nu ai recenzii. Forumul are nevoie de informatii corecte, insa nu cred ca cineva va mai risca sa vina la tine. Sper ca pricepi singura cand e cazul sa te opresti din ipocrizie.
  11. ~ Amice, mai bine nu. Este complet de EVITAT. De aceea fac o non-recenzie. Deja regret ca pierd timpul, dar e corect fata de altii sa descriu jalnica experienta. Am fost acum cam 2-3 sapt, nu mai retin. Are doua anunturi pe publi, cu numere de telefon diferite. O tipa de 1,40 cm aproximativ. Are in jur de 19-20 de ani. Pozele o avantajeaza. Are 35 de kg cu tot cu pat. Patul e o canapea extinsa, distrusa. Nu aprinde lumina ca sa nu vezi ce starkitura e. Parca e moarta. Zombie walking. Skeletronica. Un apartament pe bradului 50 sc C, la parter. Prea expus, Se uita lumea la tine din blocul de vis-a-vis cum vorbesti la telefon si mergi de la o scara la alta, pt ca nu iti zice din prima adresa clar, ci cand ajungi. Face un oral jalnic, doar cu capul pulii in gura. Foloseste mainile la greu. Cand am incercat un normal ca sa termin si sa plec cat mai repede, a venit un damf de la pizda de mi-a cazut juniorul. Tipa miroase la greu pt ca nu se spala. Nici nu are cu ce, pt ca in baie nu e sapun, nici gel, nimic pentru igienizare. Cabina de dus este foarte ingusta si cu furtunul tinut pe jos, fara para de dus. Ciudat era ca pe etajera oglinzii avea o pasta de dinti cu doua periute. Una o fi a lui iubi, despre care tare cred ca era in camera unde ducea ea banii. De prosoape nu mai zic nimic. Era doar unul ud, dar parca stersese pe jos cu el, deci nu aveai cu ce sa te stergi. Dupa ce ia banii, fuge cu ei in alta camera, acolo unde mi s-a parut ca vad, prin geamul mat, o umbra miscandu-se. De anal nici vorba. Cere 100 de lei in plus pt asta. 150 lei ON si NP Zice ca e prea groasa, prea lunga, dar banii nu ii mai vezi inapoi, desi ai platit pt asta. Nota generala e 1. Execrabila tipa. Pusa pe facut bani doar atat. Neingrijita. Nu stiu de ce am ramas. E o teapa efectiv, 10 min DTD. Nu stiu de unde naiba apar specimenele astea care cer o groaza de bani, dar ele put si nu fac nimic in schimb. DE EVITAT la modul CEL MAI CLAR si simplu.
  12. zicea unu ca cica a murit de covid prin palma de majorca. stie cineva care e treaba?
  13. Imii pare rau sa va anunt.Din nefericire, a pierit intr-un accident auto. Si ea si taxyul.
  14. nu sunt reale pozele. oralul e o laba. money e un peste jalnic. cica da el un link cu o recenzie. poze false. e o tipa moarta de slaba. o zombie
  15. eu intru de pe vpn. siteul este urmarit.numele ei este lidia. va face probleme. cu reckinul. stati deoparte
×
×
  • Creează nouă...