Sari la conținut

nes_200

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nes_200

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

nes_200's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Salut stie cineva sa imi recomande o blonda cu sanii mari din Braila? Sa fie curata si finutza indiferent cat costa. Merci!
  2. nes_200

    SONYA 0763 113 687

    salut! nu am mai scris de ceva vreme pe site dar acum simt nevoia sa ii iau apararea acestei fete si sa contrazic unele pareri de aici. ne-am vazut acum aproximativ 4 luni. eram cazat intr-un hotel in focsani, am sunat-o si a raspuns ce-i drept la al doilea apel. i-am spus unde ma gaseste si in 20 minute a fost la usa camerei. am platit pentru o ora si imi amintesc ca in afara unor mici trucuri pe care le practica orice fata ca ea pentru a te face sa termini mai repede totul a fost pe placul meu. confirm pozele si faptul ca daca esti cu bun simt isi da silinta sa te satisfaca. impresia a fost ca nu e adepta fast fuck, un plus pentru ea din punctul meu de vedere. cu riscul de a nu fi o recenzie completa inchei aici pentru a nu se crede ca sunt un tip care ii face reclama, incerc sa fiu obiectiv. toate bune!
  3. Charming young lady am looking for an educated men for spending quality time Discreta eleganta rafinata si curata tulcea 0734713343Pret : 100.00 Euro / HTelefon : 0734713343 Email : [email protected], Fiind in trecere prin Tulcea am zis sa incerc sa gasesc o fata pe aici. Am purces la cautari pe net si astfel am gasit pe un site cu anunturi (infodeltadunarii.ro) anuntul de mai sus.O sun si o rog sa imi spuna despre ea, cum arata, etc. Raspuns: "sigur o sa ma placi" , am zis OK si mi-am luat gandul, insa mai tarziu in lipsa de ocupatie trimit mesaj cu textul: "iti dau 300 lei pt o ora, daca e OK da un beep". Primesc raspuns "OK, unde sa vin". Transmit coordonatele, ora, locatie. Cu 15 min inainte de ora stabilita primesc mesaj ca e in drum spre mine. Zic "OK".La ora stabilita bate la usa camerei, deschid si raman uimit. O fata in jur de 20 ani, creola (turcoaica), frumoasa. "Ma placi?" zic "Da, intra". Evident imi cere banii apoi zice sa fumam o tigara. Aprindem cate o tigara si in timp ce conversam imi zice: "Ai exact o ora de cand am intrat pe usa" Ups !!!!!!!???????? De aici incepe show-ul:Vrea sa faca dus - singura ca e pudica - pe timpul si banii mei - OK - astept pe pat. Incepe un oral bun (se ajuta putin de mana), care, excitat fiind de felul cum arata fata, se termina repede in gurita ei - merge sa isi elibereze gurita la baie, se intoarce si ma intreba daca mi-a spus ca in ora respectiva e doar o finalizare. Am inceput sa fierb, am discutat cu ea in contradictoriu aprox 10 min, dupa care zice ca imi mai acorda ea un numar cu conditia sa termin in timp. Deja m-am enervat maxim si i-am zis sa treaca la treaba. A inceput sa o suga dar degeaba ca eram prea nervos sa mi se mai ridice. Cand in sfarsit a dat un mic semn am incercat sa o patrund in fofo pe la spate, dar mi s-a culcat imediat. I-am zis sa se imbrace si sa plece. Si a plecat fericita ca a mai gasit un fraier sa-i dea 300 lei pentru o muie spunand ca in Tulcea numai fetele destepte stiu sa faca bani. Bravo lor si atentie baieti cascati ochii inaintea buzunarelor sa nu patiti ca mine.Note: - aspect fizic 10, sani mari si fermi, fund obraznic, oral 8, normal nu pot sa dau nota.Desi arata bine eu zic sa o evitati, sau daca va permiteti dati-i 100 euro (460 lei) cat cerea poate in suma asta se comporta OK iar cu mine s-a comportat asa pentru ca mi-a facut reducere. Nu vreau sa o denigrez pe domnisoara, dealtfel o tipa foarte frumoasa (dupa mine), spun doar sa aveti grija cum puneti problema cand va intalniti cu ea. Eu unul nu o voi mai cauta - problema mea Toate bune, si mult succes domnisoarei !
  4. Salut dragilor, Urmaresc de ceva vreme acest forum si a venit timpul sa contribui si eu. Am beneficiat de doua ori de serviciile acestei domnisoare si voi mai apela la ea cand voi mai avea drum prin oras, deci am fost multumit de prestatia ei (mai mult prima data). Sa va povestesc cum au decurs lucrurile. PRIMA DATA: Am stabilit la telefon ora si a venit punctual. Am fost fascinat de aparitie, pot spune ca este frumoasa (si sunt pretentios cand e vorba de banii mei). In camera m-a intrebat daca o servesc cu ceva, evident nu aveam decat apa. Am intrebat-o daca e OK sampanie si am coborat sa cumpar. Am baut sampanie si am stat la discutii si tigari aproximativ 30 min, tipa sociabila, am discutat banalitati timp in care am inceput sa ma joc cu degetele pe picorul ei (purta o fustita scurta). M-a intrebat de ce nu vin mai aproape de ea. M-am apropiat si am inceput sa ne sarutam pasional. Am ridicat-o de pe scaun si am continuat sarutarile si mangaierile in timp ce ne scoteam hainele reciproc. S-a asezat pe marginea patului si a inceput un oral care a fost chiar bun (mult peste alte escorte cu care am fost), evident i-am raspuns si eu cu un oral, inainte sa incep m-a intrebat daca sunt sigur ceea ce am apreciat. Apoi totul a decurs la fel de frumos, mai multe pozitii, s-a implicat si chiar a avut orgasm, nu a fost artificiala. Am fumat tigara de dupa si am terminat impreuna sampania dupa care a trecut la masaj. In timpul masajului mi-a venit iarasi si mi-a spus ca atat primesc de 300 lei, adica nu a vrut a -2-a tura iar cum nu mai aveam disponibili atati bani nu am mai continuat. Imi pare rau ca nu am incercat sa negociez sa vad cat mai imi lua. Masajul a fost bunutz (nu cel mai bun) dar oricum bun (mentionez ca mi-a facut masaj de relaxare nu erotic). A DOUA DATA: La fel de punctuala, insa nu a mai acceptat sarutari si nici nu a mai fost asa pasionala. In rest totul a fost la fel ( sociabila, curata, frumos imbracata si aspect f placut si ingrijit)Sa trec la note:- pret: 300 lei, nu s-a uitat la ceas - aspect fizic: 10 sani potriviti ca marime tari si fermi, picioare frumoase si fund sexi, curata, fara mirosuri suspecte ba chiar avea un parfum incitant- implicare: daca fac comparatie intre cele doua, pentru prima 9, pentru a doua 6-7- oral: 8-9 fara prezervativ (probabil in functie de igiena ca a fost atenta la asta) - sex anal: nu m-a interesat si nu pot spune daca faceCam astea au fost escapadele cu Tanya: 0755484420, daca am omis ceva va rog sa nu loviti tare in mine, raspund la orice intrebare :idea:Am uitat sa precizez: finalizare normala in prezervativ
×
×
  • Creează nouă...