Sari la conținut

abcdcd

Serious Contributor
  • Număr conținut

    167
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre abcdcd

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Toată țara!
  • Interese
    Servicii de buna calitate!

Informatii de Contact

  • Telefon:
    Necunoscut

Vizitatori Recenți Profil

1.949 citiri profil

abcdcd's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done

Recent Badges

156

Reputație

  1. Viki mai are un topic deschis pe Mehedinți. Rugăm un moderator să unească
  2. Vorba lungă sărăcia omului! Aliniere de planete ieri mai cu greu dar am reușit să punctez prima vizită. Foarte rar ca ea prin Severin. Nu am reușit decât oral fiindcă știe ce face și face bine. Nu mai notez fiindcă nu are rost. DE RECOMANDAT! DE REVENIT!
  3. Numar nou Daria 0735815792
  4. A revenit Bianca, am mai punctat si eu o vizita la ea. Nu mai dau note fiindca nu cred ca mai au rost, parca oralul a fost chiar mai bun fata de ultima vizita. Da recomand, da am sa revin!
  5. Sper ca la această vizită a ta "să se alinieze planetele" să te pot vizita.
  6. Hai că mai revin și eu în peisaj pe aici. Vizitat ieri domnița Andrada să mai actualizăm piața (mai bine nu o vizitam). O contactez îmi comunică prețurile(100fin/OP+NP; 200H/OP+NP; 50extra ON) și adresa, stabilim să ajung cât de repede la ea(bloc turn în spatele băncii Raiffeisen de pe Bulevardul Vladimirescu). Prezent la ușă după aproximativ 10-15min, deschizând ușa se ascunde după ea și nu se face văzută până nu intru în locație. Stabilesc să poposesc la ea pentru o finalizare cu OP. Descrierea domniței : micuță, subțirică cu sânii lăsați, manichiură făcută. Mă dezechipez, mă invită să mă întind, montează anvelopa și se apucă de un oral slab chiar foarte slab, după aproximativ 2 min se oprește și mă întreabă ce poziție doresc, îi zic de oral la care primesc un răspuns foarte scurt "fac oral decât să o scol" mai continuă cu oral 1min, după trecem la normal în misionar(ea nu stă deasupra că obosește) unde primesc o "mireasmă" de am început să mă concentrez numai pe finalizare rapidă să nu mă ofilesc, titulara era pe modul "stand by". Finalizez în căciulă, igienizat rapid cu servețele umede și fug. Servicii : OP - 4; NP - 4; alte servicii nu am primit Concluzie : NU MAI REVIN ȘI NU RECOMAND!
  7. abcdcd

    Anda 0742822135

    Nu. Metoda prin care te poți programa la Anda este sms'ul. Nu uita că în wekend nu lucrează.
  8. Te înțeleg perfect și sunt de acord cu tine, dar concurența shimbă prețul în majoritatea bussinesurilor. În comparație(raport servicii-preț) cu alte orașe, Severinul are prețuri de clasa bussines.
  9. Bifat și eu ieri domnișoara Selena împins de curiozitate. Sunat - cerut informații (150/fin, 300/h; OP/ON+NP) - cerut locație (intersecția străzilor Șișești cu Eminescu) - ajuns - contactat și îndrumat. Titulara topicului : drăguță, înaltă și corp frumos. Servicii primite : OP - 8,5 = face bine ceea ce face instrumentului și nu este scurt, fără atenție la vecini; NP - 9,5 = strâmtă, folosește lubrifiant, Lot - se mișcă binișor dar nu prea îi place, Doggy - priveliște frumoasă și dă contre bune. Concluzie : merită măcar o vizită! Ciocane tari tuturor!
  10. Daria acceptă Cim contra sumei de 50lei după cum am specificat în recenzia făcută. Spor la treabă colegu.
  11. Camera Dariei este cea din stânga, are vedere spre magazinul Profi . Să iți fie de bine colegu.
  12. Acum 3-4 zile in urma prind ceva timp liber pe meleagurile severinului. Studiez si ma hotarasc sa contactez titulara. Nu a raspuns din prima incercare, dar cea dea doua a fost cu noroc. Comunica servicii, tarife si zona locatiei (Profi Anghel Saligny). Ajuns in zona indicata o contactez si imi comunica ultimele detalii dar nu inainte de a ma intercepta de la fereastra. Intru si fac cunostinta cu Daria. Hotarasc sa ma fac comod pentru o finalizare. Preturi : 150/fin ; 300/h Servicii : OP/ON + NP ; extra +50 CIM ON - 9 (umed, deep, atentie la biruterii) NP - 9 [LOT(mi-a marturisit ca nu ii place fiindca nu se prea pricepe) + Doggy(ii place); stramta, contre, se simte bine] Daria : undeva pe la 1,7m bruneta, corp frumos. Igiena corespunzatoare. Nu notez, gusturile difera. Locatie - apartament 2 camere (avea si colega), pat bun(salteaua 10), baia nu am vizitato. Concluzia : Recomand. De revenit!
  13. Eu sunt in Tm, dar slaba piata pe wekend si mai ales la ora asta. Caut ceva disponibil dar fetele bine recenzate nimic. Recomandari?
  14. A revenit Roxi. Am bifat din nou la ea, la fel de amabilă, socialabilă, vorbăreață și cu aceleași servicii. Nu mai detaliez acțiunea. 150fin/250h, ON+NP. ON - 8 NP - 8 Locație - Piața de lângă Profi
  15. Larisa am bifat de două ori. Porno, meniu foarte foarte diversificat chiar a fost pe placul meu. O să țin cont și de sfatul tău. Ciocane tari
×
×
  • Creează nouă...