Sari la conținut

dan pizderian

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dan pizderian

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

dan pizderian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

42

Reputație

  1. Buna Kim Te-am sunat dar tel inchise ..si cred ca am calculat bine ca si azi erai disponibila dupa cum ai spus Mai incercam..ca am vrut sa am un weekend perfect :)
  2. Era bine de aveam norocu sa ma sechestreze in camera 2 ca nu ma suparam deloc nici de stateam o ora cu Rebeca acolo :))) Eu ma tem sa nu ne bage drecu pe balcon ca dulapuri sa incapem nu am prea vazut ..asa la o scanare rapida de ap :)) Impaler merci de apreciere, ma stradui sa iasa ok..scriu cum imi vine si cam ce ar fi de folos pt altii . As scrie mai des dar nu merg des si scanez pe la tarifu de 100 pt o finalizare ca dupa mine pt 20 m de futut ( cum o fi el) cam atat e pretu corect ..si daca fata pt mine e cam ce vreau eu ma duc..asta de nu iau teapa ca am luat si de alea :)
  3. Salut Incerc o recenzie scurta ,dupa cum fu si intalnirea cu donsoara Rebeca Din ce citesc aici cu tarifu oscilant , eu unu se pare ca am avut noroc ca a ramas la 100 pt un numar. De mai merg sper sa fie tot asa. Locatia dupa cum sa precizat, langa gara, usor de gasit , loc de parcare discret de cauti pe langa . Sunat pe la 11 seara , din prima a raspuns , ii zic ca ajung in 15 minute si in nici 15 am si ajuns, sun si ma roaga de o mai pot astepta inca 15 ,wtf !! :slap2 am zis no mai fut io o pula amu noaptea, dar am zis raspund afirmativ ..da astept 15 si sa ma sune cand pot urca. M a sunat in 10 , no am zis hai ca mai e o sansa. :feet Urc sus la 3 , pe usi doar la ap 15 afisat nr, o sun sa imi deschida ca deja ma uitam ca boul la cele 3 usi :)) , descaltarea la intrare , ma invita in camera de actiune, colega se pare ca a avut client si ea si era cu el in baie. Nu ma deranjat ca eram deja in camera ,nu ne-am intersectat . Asta e cand e cuib.. Fata e mai frumoasa ca in poze,(parerea mea) parul mai scurt ca in poze parca , ochii albastri cred ca de la lentile da oricum frumosi , incantat ca e ca in poze si nu balena de pe publli , ma dezbrac si se dezbraca si ea, apar niste sani frumosi ,naturali din ce am pipait si sarutat eu.. un fund bun si o piersica faina rau ca i am zis ca musai sa o gust si m a lasat . Dupa imi face ea un oral protejat , ok , fara atentie la OO .. cu deep , ca la 15 cm ai mei nu e o problema cu deep la mine :) Continuat cu misionar si dupa cu doggy unde am si finalizat ajutat de mana ei ce ma prindea de coaie ca sa ma termin mai repede. Fara sarutari desi am incercat . Durata DTD a fost 20 m. nu m-a grabit ,dar prinsu de coaie si schimbu de pozitii e in tarifu de 100 cred, de vroiam sa mai stau probabil mai trebuia sa dau ceva si acuma am zis bine si atat. Pt mine e de revenit, e pe gustul meu , a fost ok putinul cat a fost .Sper sa mai stea pe la noi. Note ,habar nu am ..10 pt aspect comunicare ..pt mine , un 8 spre 9 pt oral , 10 pt fundul ala apetisant si sani dulci. Locatia nu e de 10, nu are cum,un 7-8 .. mai are si colega..dusul pare ok, prosoape nu prea .deci ..merge cat de cat Spor la futuut si futaiuri bune.
  4. Ai dreptate , daca bagi nr la search apare, treaba e ca eu verific prima pagina de forum si de nu apare nr la vreu topic nu mai caut ca de regula la pagina 2,3 deja sunt inactive si nu mai are rost. La cat de rar intru si merg cam asta e metoda mea . Ar fi ok cine mai deschide cate un topic sa puna nr in el..ar ajuta :) Poate schimba admini si la topicul acesta titlu cum vor ei da nu cum e acuma.. ca e ca pula titlu acum....zic si eu Numa bine
  5. La asa titlu de topic acuma stiu de ce nu l-am gasit inainte. asta e, admini sa faca ce trebuie cu topicurile .
  6. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Karina/7808617e7d6b645f.html Fiind primul meu topic sper sa iasa cat de cat ok , nefiind expert precum cei vechi care mai sunt pe aici . Gasit anuntul pe puli24 si desi nu ma bag la anunturi de pe p24 care mai de care poze false si fara verificare aici pe forum, studiind forumul nu am gasit nimic despre donsoara am zis fie ce o fi azi ma bag . daca mai exista topic rog sa fie unite sau ce trebuie. Am fost atras de sani ei mari si zambetul din poze si fundul chiar bun ..in poze . Am zis asta e o sa aflu eu de sunt reale sau false , ca mna mai tre sa risti in viata Am sunat pe la amiaza..nimic ..am zis ghinion iar asta e , apoi am incercat acuma seara , si raspunde intrun final imi zice juma de ora sa resun ca pot veni..Nu a fost juma de ora ca sa facut ora jumate , am tot sunat si dupa o ora si jum a raspuns si mi-a dat indicatii sa vin la rompetrol din calea aradului si sa resun.. a raspuns cand am ajuns si ma indrumat unde sa merg. Locatia e bloc nou deci nu ai cam ce baga de vina , cam cald sau poate imi era mie cald . Are aer conditionat dar nu in camera actiunii . Locuri de parcare discrete pt cei doritori atat timp cat nu sta cineva cunoscut in zona Domnisoara Karina ma primit inauntru si am ramas suprins sa vad ca am riscat bine ..arata cum imi doream sani de marime mari naturali fund bombat si bine conturat sa zic asa. Draguta foc -pt mine si mai si - zambetul din poze in realitate era si mai frumos si am decis sa raman pt un numar OP NP la 100 ron , daca doream ON extra 50 , da fiind obosit si mi-am propus sa raman la 100 ron am rezistat si oricum nu ma deraja OP. De restu meniului am uitat sa intreb deci habar nu am de tarife Am mers in camera de actiune unde sa dezbracat si am inceput sa sarut sanii aia in sf , a inceput cu OP ok atentie la oo si apoi LOT apoi misionar si final doggy unde fundu ala ai de unde prinde si in ce da .Nu ma grabit si spre norocu meu am finalizat ca deja ma vedeam plecat cu pula sculata acasa si cu bani de extra in buzunar . Durata actiune cam 20-25 minute Fara saruturi desi imi venea de numa la zambetul ei.. Dupa actiune am mai stat putin la vb , e o prezenta placuta ,pacat ca zice ca nu sta prea mult pe la noi..cam 2 sapt daca o fi adevart vedem. Pula stie cum tot alea faine si care merita , cu mici exceptii, pleaca repede de pe aici. Note- pula se stie cu ele , da asa o linie de 9 69 9 69 = 10 , pt mine fata a fost pe placu meu , a fost mai bine decat ma asteptam asa ca parerea mea ca e de revenit pt mine ,eu cel putin mai merg odata macar. Voi faceti ce vre pula voastra
  7. Bine ai revenit ! Mda e cam ocupata donsoara, sau am eu ghinion ca timp de 2 luni , (luna iunie nici nu am incercat pana a fost aici ) am tot incercat sa ajung la dansa ,am lasat si mesaj , adevarat ca nu am sunat precum cretinu de 20 de ori ... dar totusi..da o in pula de treaba chiar asa . Asta e, bafta la restu si dati la bucile ei si pt cei cu ghinion :)
  8. Adriane eu zic ca e prea imbracata si asteapta sa rezolvi problema ...cu zbiciu ala nu stiu ce sa zic da presimt ca afli tu si ne zici daca e din pele bio sau imitatie de pele .:)
  9. Tot e bine ca nu ai scris pe 1 aprilie :)) :* :*
  10. Incerc si eu o recenzie cam cum stiu eu. Tipa este aceea din poze ,care poze parca putin o avantajeaza , din ele nu ai cum sa stii ca fundul nu este ferm dar iti dai seama ca are silicoane. zambetul care il ofera oricum compenseaza restul . Dus impreuna nu am facut..masaj nu am primit , dar nu ne plangem ca bine ca am intrat pe agenda care se pare ca e incarcata . Locatia e usor de gasit , cu parcatul e mai al dracu pe acolo , sa imi bag pula in dezvoltatorii astia care fac cotete de apartamente cu camere mai mici ca cele comuniste la majoritatea ap si locuri de parcare din pula. Actiunea a inceput cu dezbracatul in camera de munca ca in cealalta latra un patruped din ala tirbuson ..si sper ca doar ala era acolo..ca usa era inchisa deci..cine mai era ..daca era..habar nu am. Oral ok, fara atentii deosebite spre zero la coie. 69 nu am facut ,adevaru e ca nici nu am cerut si nici incercat..ca parca nici ea nu a dat semne de dorinte si nici pe mine nu m a atras pizda ei, chestie de gusturi . Pus cauciucu si inceput cu misionar (patul nu te prea lasa sa te manifesti full speed ..ea da te lasa ) ..a pe sani nu ai voie sa ii strangi tare..silicoanele de vina..Apoi schimbat pe la spate ca trebuia sa ma termin si eu cumva si dupa scurt timp am finalizat in cauciuc. Actiunea cam 20 minute a durat, nu ma grabit da ma grabeam eu asa ca cred ca desi avea agenda cam plina nu cred ca ma grabea macar 10 minute. Curatirea a fost cu servetele umede ce asteptau de la inceput langa pat..imbracat , multumit Alysei si plecat Zambetul de 10 , are un farmec al ei De revenit..ma eu unu nu ma mai bag..a fost bine odata .Cine vrea sa revina e alegerea lor , fiecare cu gusturile lui. Cadoul 150 Spor la futut
  11. sunat azi pe domnisoara, dorind sa ii admir tatuajele dar e plecata din oradea si nu stie cand revine..
  12. ca sa sparg ghinionul meu , scriu si eu aici de el..ca eu cam asa de o luna o sun, bine nu zilnic , odata sau de 2 ori pe sapt dar fara noroc. mai incerc ca se pare ca se merita .
  13. Daca vrei sa te programezi cred ca trebuie sa suni pana in ora 6 seara . am patit si eu ca am sunat la 7seara si era inchis tel.
  14. Salutare vitejilor Pentru colegii care au ghinion si nu o prind pe Erika ,se mai intampla, am patit si eu ca am sunat dupa 20,30 seara si avea inchis . Ea lucreaza, am reusit sa ma programez cam la o ora dupa ce am prinso la tel. Are pretentie sa fii punctual pe cat posibil, lucru care la mine nu e mereu, traficul e de vina ..nu eu . Ajuns la destinatie in locul cunoscut ,verde si la parter intro uscatorie transformata si destul de discreta. Masajul de relaxare e ok ,multumitor , masa de masaj standard dar cam mica sa zic asa si deja da semne de mici uzuri ,cred ca unii colegii sunt cu greutate maree Am fost de 3 ori si muzica e aceeasi . Prezenta agreabila,comunicativa, daca ai si tu chef de vorbe.Finalizarea inceputa in patru labe cu servetelul pregatit , masajul si mulgerea aferenta dar fara introducerea degetului , nu sunt fan , si daca a vazut ca nu doresc nu a insistat ,continuata pe spate ,cu servetelele pe burta . Fiind pe spate mai poti prinde si de o buca , un san si nu mai ai mult oricum ca te termina . Dupa la dus ,unde robinetii sunt pe invers da te descurci . De revenit, pt mine clar ca da fiind deja de 3 ori .
×
×
  • Creează nouă...