Sari la conținut

donjuann

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre donjuann

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

donjuann's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

18

Reputație

  1. Am vizitat-o intr-un final in aceasta saptamana pe Bella! Pot sa zic ca celor care le plac femeile slim este ce trebuie. Super sticky si pupacioasa. Intr-adevar se vad anii, dar pot sa spun ca este o femeie foarte frumoasa si ofera mult mai mult decat altele de pe aici. Am fost intrebat cu ce doresc sa fiu servit si am acceptat un pahar cu apa. La iesire din dus am fost asteptat in living de Bella care dansa, dupa care ne-am inbratisat si a trcut la un ON super inca din living, ea in genunchi si eu in picioare. Dupa cateva momente (nu stiu exact cat timp am petrecut in living), am luat-o in brate si am mers in dormitor unde a continuat cu ON. Dupa cateva minute a inceput si actiunea NP, dar primil nr a fost scurt pentru ca abia asteptasem sa vad ce si cum…in pauza de relaxare am beneficiat si de un super masaj, dupa care un scurt dus si am inceput din nou actiunea. La a 2-a finalizare a fost CIM si pot sa zic ca a fost ca la carte, fara graba. Dupa am mai beneficiat inca de un masaj din partea Bellei care a fost super relaxant. Asa ca Bella eu unul te rog sa o ti in continuare tot asa…serviciile sunt intr-adevar de top. Per total: ON - 10 NP -10 GFE - 10. de vizitat: eu unul cu siguranta o sa mai trec pe la Bella. Bella grija de tine si tine-o in continuare tot asa. See you soo. 🤗🤗😘🥰
  2. Salutare stimati futaciosi! nu mai stiti nimic de Anays? Nu a mai revenit la Bucuresti?
  3. Nu spune nimeni ca nu aveai acele preturi in 2011, dar trebuie sa iei in considerare si anumite aspecte: 1. Acum 11 ani aratai mult mai bine si erai mai irefutabil ca in momentul de fata. 2. La pretul de 250 lei ora, pardon 270 lei mai nou, mai trebuie achitata si cazarea (in cel mai bun caz 150 lei camera), ceea ce deja te duce la o suma destul de maricica. 3. La pretul de 250 lei ora, sunt escorte care probabil in momentul de fata arata mult mai bine ca tine, ofera acelasi servicii ca ale tale, daca nu cumva anumite chestii in plus si au si propria lor cazare ceea ce este un plus fata de tine. Sincer ar trebui sa te mai gandesti la ceea ce oferi in raport cu pretul. Te rog sa nu o iei in nume de rau. O seara faina!
  4. @dorinel18' anumite persoane dupa o ora prefera sa nu fie deranjate. Nu am vrut sa o deranjez cu un telefon inafara programului. Nu stiu de ce te bagi in seama ca musca-n cacat! Inafara sa comentezi de-an pula, sa injuri si sa ameninti lumea mai stii altceva? E ultima oara cand iti mai raspund! Prefer sa nu-mi pun mintea cu toti odihntii si oligofrenii! Te-am pupat!
  5. @dorinel18' da sa te futa pe tine pestii…are intr-o singura postare ora pana la cat e disponibila si din cate am inteles se refera in ziua acea la disponibilitate. In restul postariloe unde sunt serviciile nu exista niciun interval orar…mai beleste si tu ochii aia de aragaz!
  6. Pana la ce ora ai programul Mada?!
  7. @kasparian intr-adevar circulau ceva poze cu dansa pe internet. Daca nu ma insel erau si ceva video cu ea.. Sincer daca arata exact ca si in poze si eu as spune pas...
  8. Salut! Oare mai stiti ceva de Anays? Ultima data and am fost la ea a specificat ca se va retrage, dar nu definitiv. Mi-a comunicat ca mai mult ca sigur se va intoare... Oare s-a intors? Sa isi fii schimbat numele de scena?
  9. Asta e daca nu ma crezi. Poate am fost eu singurul ghinionist ce sa zic....
  10. Nu vrea sau intru in contradictie cu tine sincer. Eu am lasat o recenzie pt servicile oferite de tine si ceea ce s-a intamplat. Nu ma intereseaza daca tie iti vine sa crezi sau nu sau chiar altora. Fiecare are dreptul la libera exprimare. Motivul pt care am venit la tine a fost fix ce ai zis tu... Recenzie de 10. Probabil am fost eu ghinionist. In fine. Iti doresc spor in continuare si la cat mai multi.
  11. Am ajuns intr-un final si eu pe la domnisoara Karla. Dupa recenziile lasate de voi am spus ca sigur trebuie sa o vizitez si sa nu o ratez. Facut programare si mers la adresa comunicata. Cand am ajuns in fata usii o vad pe domnisoara Karla, dragutica, dar imbracata obisnuit (cu haine de casa). Am decis sa raman o finalizare, iar de aici incepe toata nebunia. Nu tu prosop. Singurele produse de igenizare au fost doar niste servetele umede ☹️. Am trecut si peste asta. A inceput ON care din punctul meu de vedere am fost dezamagitor. Mecanic, folosit de mana, fara atentie la oo, iar deep pot sa zic ca de 2 ori pe toata durata actiunii. Actiunea nu cred ca a durat mai mult de 2-3 minute si imi spune sa trecem la NP. Am zis ok, poate compenseaza aici. A luat pozitie (doggy) si aici surpriza cea mare. Un miros mi-a dat K.O. Si in urmatoare seconda soldatul si-a dat duhul. Am facut pe dracu-n patru si oarecum am trecut la actiune, oricum cu greu pentru ca mirosul sincer era insuportabil. Dupa nici 10 minute se plange ca pe ea o dor mainile si ca eu nu am de gand sa finalizez si sa trecem din nou la ON. Am zis ok...fie cum spui tu pentru ca abia asteptam sa scap de mirosul acela. Gandindu'ma la altele intr'un final am reusit si eu sa decartez (CIM). Asta a fost singurul avantaj sa zic asa. Igenizare la sfarsit a fost din nou cu servetel umed... Note: ON-5 doar pentru ca a inclus CIM altfel nota era 3 NP-mai mult de 3 nu pot din cauza lipsei de igiena corespunzatoare si lipsei implicarii din partea ei Locatie-8 pentru ca e singura doar cam mica si destul de khitcs-oasa (in dormitor avea un glob dinacela disco ieftin rau de tot pt atmosfera care mie mi se pare pur si simplu o tiganie) Igiena-din pacate aici nu pot sa dau nota din cauza experientiei prin care am trecut si pt ca foloseste servetele umede. Concluzie: eu unul nu o sa o mai vizitez dupa ce am trecut prin asemenea experienta si nu recomand si in al doilea rand pot sa spun ca este pe fastfuck.
  12. @abrahampentru site nu. Nu era de etnie.
  13. Ieri am avut drun prinAlesd in jurul orei 19:30. Am oprit de am luat masa si cand am iesit paralel cu autogara fat o tipa blonduta si mai plinut. Parea sa astepte pe cineva...observasem ca nu facea autostopul si cam intorcea capul dupa fiecare masina, asa ca mi'am facut curaj si am abordat'o. Tipa dragutica pot sa zic si foarte amabila. Mi'a comunicat tarifele si am zis ca hai sa vedem ce o fi. Oral: nu pot sa ii dau nota. Foarte slab. Mai ca adormeam in masina Normal: pusilica destul de stramta, fara mirosuri suspecte. Tipa chiar se excita cand bafi in ea si se umezeste natural. Pret: 70 lei combinat. De recomandat nu prea, decat daca vrei un fastfuck. A zis ca de obicei sta in zona autogarii si principala.
  14. Buna Diana. Pana la ce ora esti disponibila?
  15. Salutare baieti!!! Vazand acest topic am zis sa scriu si eu. Intr'o seara venind acasa am vazut o caprioara pe marginea strazii in Someseni ( langa benzinaria Lukoil ). Am optiy am negociat cu ea toate frumoase ( domnisoara arata bina,intr'o fusta mini,sani frumosi si chiar frumusica si la fata ). Urcat in masina si mers in spate la aeroport. Domnisoara imi zice sa ii dau mai intai banii si dupa care vom consuma fata. Zis si facut. Ma intrlesesem cu ea la un combinat. Pe cand aa inceapa surpriza !!! Ma anunta ca nu are balonas...incepe sa imi jure pe toti sfintii ca nu are nimic si sa trecem la fapte fara balonas...Clar ca nu am acceptat si mi'am cerut banii inapoi. Ete na domnisoara nici sa n'auda sa deie banii inapoi...tot incerca sa ma convinga sa facem ceva,ba oral, ba normal. La un momentdat m'am enervat mi'am bagat p**a in ea treaba, i'am lasat acei bani si m'am dus catre casa. Pacat pt ca chiar aveam chef de una scurta. Asa ca dragi colegi aveti grija ce si cum!!! Feriti'va de zona someseni !!!
×
×
  • Creează nouă...