Sari la conținut

delya

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    65
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre delya

Informatii Personale

  • Sex
    Female

Informatii de Contact

Vizitatori Recenți Profil

25.827 citiri profil

delya's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

157

Reputație

  1. buna baieti. doar astazi mai sunt disponibila, dupa care voi lua o pauza pana spre inceputul lunii august. va multumesc pt intelegere si va doresc concedii cat mai placute. va pup.
  2. buna baieti. am fost plecata in ultimele saptamani, de astazi am revenit. va pup si va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa.
  3. Buna baieti. Am fost plecata in ultimele luni, imi cer scuze ca nu am anuntat. De astazi sunt disponibila. Va pup si va doresc o zi cat mai frumoasa.
  4. Bine v-am gasit in noul an, de astazi am revenit. Va doresc sa aveti o zi frumoasa!
  5. Buna baieti. Am revenit. Doar saptamana aceasta sunt disponibila, pana vineri. Va pup si va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi.
  6. imi cer scuze fata de cei care m-ati sunat, sunt plecata de ceva timp, anunt cand ma intorc. o zi frumoasa sa aveti!
  7. 200 ron o fin (30-40 min), 300 ron doua fin (60-70 min).dus asistat, oral protejat / neprotejat, normal protejat, finalizare orala, masaj de relaxare. programarile le fac doar la telefon, programul meu este de la 10- 19 , in weekend nu lucrez.
  8. Buna baieti. Imi cer scuze fata de cei care m-ati sunat, sunt plecata de cateva zile, anunt cand ma intorc. Va pup si va doresc o saptamana cat mai frumoasa.
  9. buna. imi cer scuze fata de cei care m-au sunat, momentan sunt plecata de vreo saptamana. anunt cand ma intorc. va pup si o zi frumoasa sa aveti!
  10. Multumesc frumos, dar nu este ziua mea astazi. La multi ani tuturor care astazi isi sarbatoresc ziua de nume sau de nastere! Sfintii Constantin si Elena sa va calauzeasca mereu! O zi frumoasa va doresc!
×
×
  • Creează nouă...